MOUSE: P.I. For Hire – Mitä saadaan kun Doom ja Cuphead yhdistetäänKommentit pois päältä artikkelissa MOUSE: P.I. For Hire – Mitä saadaan kun Doom ja Cuphead yhdistetään
Puolalainen indie-kehittäjä Fumi Games on julkaisemassa uutta 20-luvun piirrosgrafiikkaan perustuvaa räiskintäpeliä MOUSE: P.I. For Hire.
Tässä tulevassa tyylitellyssä räiskintäpelissä yhdistyvät klassisten Doom -kaltaisten pelien mekaniikka 20-luvun piirrostyyliin kuten Cuphead -pelissä.
Pelissä pelaaja omaksuu yksityisetsivän roolin ja taistelee tiensä läpi korruptoituneen kaupungin, joka pursuaa vihulaisia ja vaaroja. Kaikki tämä säntäily jazz-musiikin säestämänä on todellakin poikkeuksellinen kokemus.
MOUSE: P.I. For Hire ilmestyy PC:lle ensi vuoden aikana.
Farming Simulator 25 on päivittynyt versioon 1.6, joka tuo peliin ilmaista lisäsisältöä ja useita parannuksia. Päivitys sisältää uusia työkoneita ja traktoreita sekä lukuisia optimointeja ja pelattavuusuudistuksia.
Uusia laitteita päivityksessä ovat:
Albutt f155A -paalinostin
CLAAS FL 140 -etukuormain
John Deere 683R -etukuormain
CLAAS ARION (550 – 530) -traktori
John Deere 6R -sarjan traktori
Päivitys parantaa pelin suorituskykyä ja vakautta sekä tuo mukanaan useita muutoksia ja parannuksia. Näihin kuuluvat muun muassa ModHub-päivityspainike, parannukset tekoälyn toimintaan ja eläinten tuottavuuslaskelmiin sekä lukuisat korjaukset ja optimoinnit.
Last Drop on uusi suomalainen videopeli, joka sijoittuu vuoteen 1994 kuvitteelliseen Nykylän kaupunkiin. Peli yhdistää avoimen maailman toimintaa, RPG-elementtejä ja synkkää huumoria. Tarina perustuu tosielämän kokemuksiin ja käsittelee teemoja kuten ystävyys, riippuvuus ja lunastus.
Peli erottuu joukosta ainutlaatuisella sekoituksella synkkää huumoria, ronskia tarinankerrontaa ja unohtumattomia hahmoja, kuten Rahikainen, Kuikka ja Seppo (Zeze).
Pelin on kehittänyt Lohkare Games ja sen toimitusjohtaja Henri Koskinen kuvaa peliä ”vanhaksi kunnon 1990-luvuksi”. Peli on rakennettu Unreal Engine 5:llä ja siinä on ammattimainen ääninäyttely.
Last Dropin kehityksessä on ollut mukana yli 90 harjoittelijaa ja opinnäytetyöntekijää suomalaisista ammattikorkeakouluista. Projekti on saanut 25 000 euron apurahan Digidemo Avek -rahastosta vuonna 2021.
Peli jatkaa suomalaisen peliteollisuuden perinnettä, joka alkoi 1980-luvulla harrastelijoiden toimesta ja kehittyi 1990-luvulla demoskenen kautta ammattimaisemmaksi. Last Drop edustaa uutta sukupolvea suomalaisessa pelinkehityksessä, yhdistäen paikallista kulttuuria ja kansainvälistä pelattavuutta.