Mr. & Mrs. Smith -elokuva saa jatkoa tv-sarjan myötä – saapuu helmikuussa Prime Videolle Kommentit pois päältä artikkelissa Mr. & Mrs. Smith -elokuva saa jatkoa tv-sarjan myötä – saapuu helmikuussa Prime Videolle

Mr. and Mrs. Smith

on ilmoittanut, että odotettu -sarja saa ensi-iltansa helmikuun 2. päivä. Mr. & Mrs. Smith on Donald Gloverin (Swarm, Atlanta) ja Francesca Sloanen (Atlanta, Fargo) luomus, ja se pohjautuu vuonna 2005 julkaistuun samannimiseen elokuvaan.

Sarjassa John Smithin roolissa nähdään Donald Glover ja Jane Smithin roolissa Maya Erskine (PEN15). Kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan 2. helmikuuta Prime Videolla 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Uudessa Mr. & Mrs. Smith -sovituksessa kaksi täysin tuntematonta henkilöä saa ainutlaatuisen mahdollisuuden liittyä salaperäiseen vakoojatoimistoon. He astuvat maailmaan, joka on täynnä vakoilua, maailmanmatkoja sekä ylellistä elämää upeassa asunnossa Manhattanilla. Mutta millainen varjo lankeaa näiden unelmien vastapainoksi? Henkilöt sitoutuvat järjestettyyn avioliittoon ja vaihtavat nimensä John ja Jane Smithiksi. Uusien identiteettiensä turvin he suorittavat viikoittain vaarallisia tehtäviä, mutta peitetarina mutkistuu, kun pintaan alkaan nousta aitoja tunteita. Mutta kumpi on vaarallisempaa: agentin ura vai avioliitto?

Mr. & Mrs. Smith -sarja saapuu Prime Video -suoratoistopalveluun 2. helmikuuta 2024.

Tältä näyttää tuleva Fallout-sarja – katso ensimmäiset kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tuleva Fallout-sarja – katso ensimmäiset kuvat

on julkaissut ensimmäiset maistiaiset odotetusta -sarjasta, joka saa ensi-iltansa 12. huhtikuuta 2024.

Fallout perustuu yhteen kaikkien aikojen ikonisimmista pelisarjoista, jossa seurataan tapahtumia maailmanlopun jälkeisessä maailmassa. Sarjan alkaessa on kulunut 200 vuotta maailmanlopusta, ja maailmassa elää sekä hyväosaisia, joilla on kaikkea, että heitä, joilla ei ole juuri mitään. Kun luksussuojissa asuvat hyväosaiset pakotetaan palaamaan esi-isiensä säteilyn kyllästämään maailmaan, he havaitsevat uskomattoman monimutkaisen, iloisella tavalla oudon mutta erittäin väkivaltaisen maailman.

Sarja on Kilter Filmsin käsialaa, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Jonathan Nolan ja Lisa Joy. Nolan on myös ohjannut sarjan kolme ensimmäistä jaksoa. Geneve Robertson-Dworet ja Graham Wagner toimivat niin ikään sarjan vastaavina tuottajina, käsikirjoittajina sekä showrunnereina.

Sarjan pääosissa nähdään Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) ja Aaron Moten (Emancipation). Kilter Filmsin Athena Wickham toimii tuotannon johdossa yhdessä Todd Howardin (Bethesda Game Studios) ja James Altmanin (Bethesda Softworksin) kanssa. Amazon MGM Studios ja ovat tuottaneet sarjan yhteistyössä Bethesda Game Studiosin ja Bethesda Softworksin kanssa.

Sarjassa nähdään myös näyttelijät Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) ja Xelia Mendes-Jones ().

Ella Purnell nähdään sarjassa Lucyn roolissa. Hän on paikallinen asukas, jolla on optimistinen ja peräänantamaton asenne. Hänen rauhanomainen ja idealistinen luonteensa joutuu koetukselle, kun hänen läheisensä joutuvat vaaraan

Aaron Moten esittää Maximuksen roolissa. Nuori sotilas peittää traagisen menneisyytensä palvelemalla sotilaallisessa ryhmittymässä nimeltä Brotherhood of Steel. Hän uskoo veljeskunnan jalouteen tuoda joutomaalle lakia ja järjestystä, ja hän on myös valmis tekemään mitä tahansa edistääkseen veljeskunnan tavoitteita

Walton Goggins näyttelee The Ghoul -nimistä hahmoa, joka selviytyy joutomaalla palkkionmetsästäjänä. Hänellä on pragmaattinen mutta häikäilemätön luonne, joka kätkee sisäänsä salaperäisen menneisyyden

Kyle MacLachlan nähdään Overseer Hankin roolissa. Hank on Vault 33:n valvoja ja Lucyn isä, joka haluaa muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Hittisarja Reacher tekee paluun joulukuussa Prime Videolle Kommentit pois päältä artikkelissa Hittisarja Reacher tekee paluun joulukuussa Prime Videolle

Reacher

Odotettu hittisarja on tekemässä paluun kakkoskauden myötä Prime Videolle 15. joulukuuta. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Ensimmäinen kausi keräsi fanien keskuudessa valtavan suosion ja se vakiinnutti näyttelijä Alan Ritchsonin johdolla paikkansa Prime Videon kaikkien aikojen viiden katsotuimman alkuperäissarjan joukossa. Odotukset joulukuussa alkavalle kakkoskaudelle ovat siis korkeat, mutta sitä ennen fanien kannattaa palautella mieleen Reacherin ensimmäisen tuotantokauden tapahtumat ja paneutua Prime Videon viihdevalikoiman muihin räjähtäviin toimintatrillerituotantoihin, mukaan lukien Jack Ryan, Citadel, Shelter ja The Terminal List, jotka ovat toistettavissa Prime Videosta nyt.

Reacher-sarjan toisen kauden tapahtumat käynnistyvät tilanteesta, jossa Yhdysvaltain armeijan sotilaspoliisin veteraanitutkija Jack Reacher vastaanottaa koodatun viestin. Siinä kerrotaan, että hänen entisen yksikkönsä, 110. MP Special Investigationsin, jäseniä on alettu murhaamaan järjestelmällisesti.

Reacher aktivoituu ajelehtivasta elämäntyylistään ja tapaa kolme entistä tiimikaveriaan, joista hitsautuu murhatutkinnan ydinporukka. Joukkoon lukeutuvat Frances Neagley (Maria Sten), talous- ja kirjanpitoasiantintuntija Karla Dixon (Serinda Swan), jolle Reacher on jo pitkään ollut heikko kohta sekä nopeapuheinen ja impulsiivinen perheellinen mies David O'Donnell (Shaun Sipos).

Yhdessä he alkavat yhdistelemään puuttuvia palasia mystisessä palapelissä, jossa panokset kasvavat jokaisessa käänteessä. Samalla herää kysymys siitä, kuka heidät on pettänyt ja kuka kuolee seuraavaksi. Reacher, joka sulavasti yhdistelee sekä älykkyyttään että fyysisiä ominaisuuksiaan, aikoo tehdä kaikkensa paljastaakseen totuuden ja suojellakseen yksikkönsä jäseniä. Reacher ja hänen tiiminsä jäsenet tietävät omakohtaisesti, ettei Special Investigations -ryhmän kanssa kannata asettua vastakkain. Tällä kaudella kannattaa siis varautua siihen, että Reacher sekä 110. ryhmä iskevät takaisin voimalla.

Kakkoskausi pohjautuu kirjailija Lee Childin maailmanlaajuisen bestseller-kirjasarjan 11. osaan, Bad Luck and Trouble, ja Jack Reacherin roolissa loistaa näyttelijä Alan Ritchson. Erikoistutkintayksikkö 110. MP Special Investigationsin avainjäseninä nähdään puolestaan näyttelijät Maria Sten, Serinda Swan ja Shaun Sipos. Sarjassa nähdään myös näyttelijä Ferdinand Kingsley aaveeksi kutsutun palkkasoturi A.M:n roolissa, Robert Patrick turvallisuuspäällikkö Shane Langstonin roolissa sekä Domenick Lombardozzi, joka nähdään kovan NYPD:n etsivä Guy Russon roolissa.

Reacher-sarjan ovat tuottaneet Amazon Studios, Skydance Television ja Paramount Television Studios. Myös vastaavan tuottajan roolissa toimivan Lee Childin romaaneihin perustuvan sarjan on käsikirjoittanut Emmy-ehdokkuudella palkittu Nick Santora (Scorpion, Prison Break), joka toimii myös sarjan vastaavana tuottajana sekä showrunnerina. Santoran ja Childin lisäksi sarjan tuottajina toimivat Don Granger, Scott Sullivan ja Adam Higgs sekä David Ellison, Dana Goldberg ja Matt Thunell tuotantoyhtiö Skydance Televisionilta.