Muistatko Theme Hospital-pelin: Nyt samoilta tekijöiltä ilmestyi Two Point Hospital Kommentit pois päältä artikkelissa Muistatko Theme Hospital-pelin: Nyt samoilta tekijöiltä ilmestyi Two Point Hospital

Mikäli vuonna 1997 ilmestynyt Theme Hospital -peli on tuttu ja nostalgiaa herättävä, voi samojen tekijöiden tuoma uusi olla sopiva pelihankinta. :lle ilmestynyt peli on brittiläisen Two Point Studiosin kehittämä ja Segan julkaisema, ja siinä pelaaja vastaa ja johtaa sairaalaan ylläpitoa ja henkilöstöasioita.

Sairaalan kokonaishoito alkaa osastojen, toimistojen sekä palveluiden asentamisella ja sisustamisella, budjettia ylittämättä. Puitteiden valmistuessa pelaajan on oikeudenmukaisesti huolehdittava mm. henkilökunnan kouluttamisesta eri tarpeiden mukaan niin, että eri osastojen välinen kehitys etenee tasaisesti.

Two Point Hospital -strategiapelin viihdearvoa nostetaan brittihuumorin sävyin. Edeltävän pelinsä tavoin sairaalassa liikkuvien potilaiden nimet ja sairaudet ovat tarkoituksella huvittavia. Sekavien eli ns. lighthead-potilaiden pään tilalta löytyy hehkulamppi ja pelleasuisilla potilailla on alaansa liittyviä sairauksia, ja usein pellet on parannettava takaisin normaaleiksi ihmisiksi.

Peli on lisäksi haasteellinen ja laaja, sillä helpot ja lyhytvaikutteiset ratkaisut kostautuvat ja osoittavat hoitoketjun tehottomuuden. Sairaalan johtaminen vaatii paneutumista ja pohdintaa kuinka ongelmat saadaan ratkaistua pitkällä tähtäimellä niin, että potilaita hoidetaan ja sairaala saa siitä maksun. Alhainen palkka ei motivoi lääkäreitä ja jokaisella osaajalla on omat vahvuutensa ja luonteenpiirteensä.

Hyvää ratkaisutaitoa vaaditaan, kun käytettävää rahaa on vähän, tarkastaja on kaupungissa, pandemia on iskenyt asukkaisiin ja sairaalan henkilöstö on raivoissaan huonoista työoloistaan.

Katso pelin esittelyvideot tästä:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi