Mukana kulkeva elokuvateatteri – arvostelussa Xgimi Halo+ Kommentit pois päältä artikkelissa Mukana kulkeva elokuvateatteri – arvostelussa Xgimi Halo+

XGIMI Halo+

Kannettavat projektorit ovat kasvattaneet suosiota viime vuosien aikana ja laitteita saa nykyään useissa eri hintaluokissa. Monille hieman tuntemattoman kiinalainen merkki tarjoilee laadukkaita projektoreita, joista arvostelupenkkiin meille on saapunut Halo+ malli.

Xgimi Halo+ -projektori on korkealaatuinen kannettava projektori, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia ja suorituskykyä hintaluokassaan. Yksi huomattavista ominaisuuksista on sen korkea 1080p-tarkkuus, joka tuottaa teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia. Projektorissa on myös korkea kontrastisuhde, 2000:1, mikä auttaa tuottamaan syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. Lisäksi projektori tukee HDR10:ä, mikä parantaa yleistä kuvanlaatua tarjoamalla laajemman väriskaalan ja kirkkaustasot.

Halo+ tarjoaa myös laajan valikoiman liitäntävaihtoehtoja, mukaan lukien HDMI, USB ja langaton striimaus Wi-Fi:n ja Bluetoothin kautta. Tämä mahdollistaa helpon yhteyden erilaisiin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, kannettaviin tietokoneisiin ja suoratoistolaitteisiin. Projektorissa on myös sisäänrakennetut kaiuttimet, jotka tuottavat kohtalaista äänenlaatua, mutta optimaalisen äänielämyksen saavuttamiseksi ulkoinen äänijärjestelmä voidaan liittää projektoriin sen äänilähtöportin kautta tai langattomasti Bluetoothin avulla.

Myös pelaaminen onnistuu, mutta laitteen 28,3 ms latenssi ei mahdollista aivan nopeatempoisempien tai reaktioherkkien pelien täydellisestä nauttimisesta. Kuitenkin rennommat pelit esimerkiksi Forza Horizon luonnistuu varsin mallikkaasti. Laitteen muodon myötä voit asettaa sen esimerkiksi osoittamaan kattoon ja pelata vaikkapa maatessa sängyllä.

Käyttölittymä on Android-pohjainen ja toimii täysin samankaltaisesti Android-televisioiden ja Chrome Cast -laitteiden kanssa. Yksi suuri ongelma on Halo+ ja Netflixin yhteensopimattomuus. Netflixin virallinen sovellus ei toimi projektorissa ja syynä on lisenssi- tai sertifikaattiongelma. Netflixiä voi kuitenkin katsoa selainpohjaisen version kautta.

Halo+ -projektorin hieno ominaisuus on sen kannettavuus. Se on pienikokoinen ja kevyt, mikä ansiosta se kulkee helposti mukana vaikka lomalle tai mökille lähdettäessä. Projektorissa on myös sisäänrakennettu akku, joka mahdollistaa 3 tunnin käytön yhdellä latauksella. Tämä tekee Halo+ -projektorista täydellisen ulkoilma elokuvailtoihin tai esityksiin vaikkapa liikematkoilla tai messuilla.

Yhteenvetona Xgimi Halo+ on monipuolinen projektori, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia ja suorituskykyä hintaluokassaan. Erinomainen tarkkuus ja korkea kontrastisuhde sekä HDR-tuki kaikki edistävät erinomaista kuvanlaatua, kun taas laaja liitettävyysvalikoima ja sisäänrakennettu akku tekevät siitä kätevän ja mukana kulkevan vaihtoehdon. Huonoina puolina puolestaan suhteellisen korkea hinta, sisäänrakennettujen kaiuttimien laatu sekä softaongelmat.

Xgimi Halo+ projektori

7.5 / 10
Hyvää Kompakti koko, kulkee helposti mukana, natiivi Android TV, kuvanlaatu, tarkkuus Huonoa Netflixin yhteensopivuusongelmat, äänekkäät tuulettimet, kaiuttimien laatu, korkea hinta Yhteenveto Laadukas kokonaisuus, lisenssiongelmien korjaus tekisi tästä lähes täydellisen