Museo juhlistaa Super Mario Bros-elokuvan 30 vuotista taivalta Kommentit pois päältä artikkelissa Museo juhlistaa Super Mario Bros-elokuvan 30 vuotista taivalta

National Video Friscossa, Texasissa – on aikeissa järjestää uuden näyttelyn, jossa juhlistetaan elokuvan ihastuttaneen, mutta enimmäkseen vihastuttaneen -elokuvan 30-vuotispäivää.

Vuonna 1993 ilmestynyt live-action ei miellyttänyt yleisöä, eikä kriitikoitakaan juurikaan sen vuoksi, miten paljon se poikkesi alkuperäismateriaalistaan. Silti osa kuitenkin arvostaa kyseistä teosta lähinnä sen outouden, ja kekseliäisyyden vuoksi. Elokuvan Mariota näytteli Bob Hoskins. Luigia John Leguizamo.

Arvostusta kuitenkin tippuu, kuten alla oleva Twitter-upotuskin antaa ymmärtää. Näyttelyn on tarkoitus avautua 24.päivä kuluvaa kuuta, eli jo huomenna. Oletko jo lentolippuasi hankkimassa?

Kommentoi

Mario-elokuva ylittää Disneyn animaation hittielokuvan Frozenin lipputuloissa Kommentit pois päältä artikkelissa Mario-elokuva ylittää Disneyn animaation hittielokuvan Frozenin lipputuloissa

Bros. -elokuva on ollut valtava menestys Nintendolle ja Illuminationille sen debytoinnista huhtikuussa lähtien ja nyt se on saavuttanut jälleen uuden virstanpylvään.

Ylitettyään miljardin dollarin rajan maailmanlaajuisissa lipputuloissa viime kuussa, elokuva on nyt noussut Disney'n vuoden 2013 animaatiohittielokuvan Frozenin ($1,284 miljardia) ohi.

Uusimmat luvut paljastavat, että Mario-elokuva on nyt tehnyt uskomattomat $1,288 miljardia, sijoittuen siten ”kaikkien aikojen tuottavimpien animaatioelokuvien” listalla Frozen 2:n ($1,45 miljardia) alle. Teknisesti ottaen The Lion King -elokuvan uusintaversio johtaa listaa ($1,66 miljardia).

Rapakon takana elokuvaa voikin vuokrata jo digitaalisessa muodossaan kotisohviltakin, mutta täällä meidän päässä tätä julkaisumuotoa saadaan odotella ilmeisesti vielä tovin verran.

Kommentoi

Super Mario Bros. -elokuva ylitti miljardin dollarin rajan Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -elokuva ylitti miljardin dollarin rajan

The . Movie ylitti miljardin dollarin lipputulokynnyksen sunnuntaina, mikä tekee siitä viidennen elokuvan, joka on tehnyt niin pandemian alkamisen jälkeen, ja varmimman merkin siitä, että teatterielokuvabisnes on toipumassa pitkäaikaisesta laskusuhdanteesta.

Vaikka elokuva on saanut keskinkertaisia arvosteluja, mutta sitäkin enemmän ylistystä faneilta, Universal Picturesin tuottama elokuva, jossa Chris Pratt ääninäyttelijänä Mario-nimiselle rakastetulle videopelihahmolle, on ollut teattereissa vain 26 päivää ja on nyt Universalin historian seitsemänneksi suurin elokuva, ohittaen sekä Jurassic World Dominionin että animaation Despicable Me maailmanlaajuisissa lipputuloissa.

Kommentoi