Music Racer: Ultimate saapuu uuden sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Music Racer: Ultimate saapuu uuden sukupolven konsoleille

Music Racer: Ultimate

Musiikkia ja ajamista yhdistelevä Music Racer: Ultimate -peli on saapumassa uuden sukupolven 5 ja sekä S -konsoleille maaliskuun 4. päivä.

Pelaajat jotka jo omistavat pelin 4 ja Xbox One -konsoleille saavat sen puoleen hintaan uuden sukupolven vastineille.

Music Racer: Ultimate on dynaaminen rytmipeli, jossa pääset ajamaan neon valoja viliseville retrofuturistisille radoille. Radat muokkaantuvat reaaliaikaisesti nopeuden ja mielialan mukaan. Radoilta löytyy myös erilaisia palkintoja ja esteitä.

Ajettavana on klassisia autoja kuten Trueno AE86, Knight Rider, sekä DeLorean. Ultimate -versio tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää omia musiikkeja pelissä. PS5-konsolilla peli tukee myös DualSense -ohjaimen ominaisuuksia.

Music Racer: Ultimate on saatavilla 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Peli saapuu PlayStation 5 ja sekä S -konsoleille maaliskuun 4. päivä.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. Saints Row: The Third puolestaan sai uusinnon PS4, ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

’s on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi