Musiikkipelien paluu – Fuser ilmestyy marraskuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Musiikkipelien paluu – Fuser ilmestyy marraskuussa PC:lle ja konsoleille

Fuser

on julkaisemassa musiikin miksaukseen keskittyvän -pelin :lle sekä , ja Nintendo -konsoleille marraskuun 10. päivä.

Peli on käytännössä jatkoa Harmonixin vuonna 2017 ilmestyneelle kortteja ja musiikiluomista yhdistelevälle -pelille. Siinä kappaleet on jaettu rumpuihin, bassoon, pääinstrumenttiin sekä lauluihin. Näitä voi järjestää vapaisiin lokeroihin. Voit myös luoda omia looppeja ja säätää mm. tempoa mielesi mukaan.

Kappaleita on artisteilta kuten Sia, Imagine Dragons, 50 Cent, The Clash, Amy Winehouse, Lady Gaga ja Billie Eilish. Yhteensä biisejä pelistä löytyy 100 kappaletta.

Harmonix tunnetaan parhaiten , DropMix ja -pelien kehittäjänä.

Fuser ilmestyy PC:lle sekä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille marraskuun 10. päivä.

Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Nomads of Driftland: The Forgotten Passage

-pelikauppapaikka tarjoaa parhaillaan ilmaiseksi ainutlaatuiseen strategiamaailmaan sijoittuvaa : The Forgotten Passage -lisäosaa.

Pelissä hallitset kiertelevää heimoa, joka selviytyy ja taistelee alati liikkuvalla, sirpaleisella planeetalla. Käskytä heimonsi jäseniä reaaliajassa ja muokkaa maastoa strategiseksi eduksesi. Laajennus sisältää 10 uutta skenaariota, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita ja syventävät kokemusta.

on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle täältä. Laajennus on osa alkuperäistä Nomads of Driftland -peliä, joka on myöskin ladattavissa ilmaiseksi.

Parkourseikkailu Aerial_Knight’s Never Yield ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Parkourseikkailu Aerial_Knight’s Never Yield ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Aerial_Knight's Never Yield

Intensiivinen parkour-seikkailu Aerial_Knight's Never Yield on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Epic Games Storesta.

Tässä värikkäässä kolmiulotteisessa tasohyppelypelissä pelaaja ohjaa Wallya, joka joutuu juoksemaan väsymättä, välttää esteitä sekä selvittää mysteerin. Pelissä yhdistyy vauhdikas seikkailu ja haasteelliset tasot, tyylikkäällä ulkoasulla kuorrutettuna.

Voit ladata Aerial_Knight's Never Yield -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä aina ensi viikon torstaihin asti.