Musikaalikomedia Mean Girls saapuu SkyShowtimeen ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Musikaalikomedia Mean Girls saapuu SkyShowtimeen ensi viikolla

Mean Girls

Menestyksekäs musikaalikomedia on tulossa striimattavaksi yksinoikeudella -palveluun 26. kesäkuuta alkaen. Elokuva perustuu samannimiseen Tony-ehdokkuuden saaneeseen Broadway-musikaaliin ja tuo tuoreen näkemyksen Tina Feyn käsikirjoittaman klassikon tarinaan.

Mean Girls oli välitön hitti teattereissa aiemmin tänä vuonna. Se piti kärkipaikkaa kolmen peräkkäisen viikon ajan ja on tähän mennessä kerännyt yli 104 miljoonan dollarin maailmanlaajuiset lipputulot.

Uusi oppilas Cady Heron (Angourie Rice) nousee koulun sosiaaliseen eliittiin päästessään mukaan The Plastics -nimellä tunnettuun suosittujen tyttöjen porukkaan. Porukkaa johtaa juonitteleva Regina George (Reneé Rapp) ja hänen kätyrinsä Gretchen (Bebe Wood) ja Karen (Avantika). Asiat muuttuvat, kun Cady erehtyy ihastumaan Reginan eksään Aaron Samuelsiin (Christopher Briney) ja joutuu Reginan vihan kohteeksi. Cady päättää taistella Reginaa vastaan hylkiökavereittensa Janisin (Auli'i Cravalho) ja Damianin (Jaquel Spivey) avustuksella ja oppii samalla pitämään kiinni todellisesta minästään keskellä high schoolin armotonta maailmaa.

Mean Girls on Broadway Video / Little Stranger -tuotanto, joka perustuu ”Mean Girls” – näyttämömusikaaliin. Sen ovat Tina Feyn käsikirjoituksen pohjalta ohjanneet Samantha Jayne ja Arturo Perez Jr. Musiikin on säveltänyt Jeff Richmond ja sanoittanut Nell Benjamin. Tuottajina toimivat Lorne Michaels ja Tina Fey ja vastaavina tuottajina Jeff Richmond, Nell Benjamin, Eric Gurian, Erin David ja Pamela Thur.

SkyShowtimen kuukausihinta Normaali mainoksilla -tilaukselle on 4,99 euroa ja Normaali Plus – tilaukselle 8,99 euroa. Normaali mainoksilla -tilaus sisältää mainoksia, kun taas Normaali Plus -tilaus pysyy mainosvapaana.

SkyShowtime on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple :lle, tvOS:lle, -laitteille, :lle, Google Chromecastille, LG:n yhdistetyille televisioille, Samsungin älytelevisioille, valituille jakelukumppaneilleen markkinoillaan sekä verkkosivustonsa kautta.

Dexter: Original Sin – legendaarinen sarjamurhaaja tekee paluun Kommentit pois päältä artikkelissa Dexter: Original Sin – legendaarinen sarjamurhaaja tekee paluun

Dexter

on vahvistanut, että uusi alkuperäisdraamasarja : Original Sin tulee katsottavaksi palveluun. Tämä innolla odotettu esiosa Emmy-ehdokassarjalle Dexter sijoittuu 15 vuotta ennen alkuperäissarjan tapahtumia ja seuraa Amerikan rakastetuimman sarjamurhaajan Dexter Morganin oppivuosia. Päärooleissa nähdään Patrick Gibson, Christian Slat÷er ja Molly Brown

Uusi 10 jakson mittainen trilleri seuraa nuorta Dexteriä (Gibson), joka muuttuu opiskelijasta kostonhimoiseksi sarjamurhaajaksi. Kun Dexter ei enää saa pidettyä verenhimoaan kurissa, hänen on opittava hallitsemaan sisäistä pimeyttään. Harry-isänsä (Slater) ohjauksessa hän alkaa noudattaa säännöstöä, jonka tarkoitus on auttaa häntä löytämään ja tappamaan yhteiskunnalle vaaraksi olevia ihmisiä herättämättä lainvalvojien huomiota. Tämä on erityisen hankalaa nuorelle Dexterille, kun hän aloittaa rikospaikkatutkinnan harjoittelijana Miami Metro -poliisilaitoksella.

Slater on palkittu roolistaan Mr. Robot -sarjassa Golden Globe- ja Critics Choice Awards -palkinnoilla sekä useilla muilla ehdokkuuksilla. Hänet tunnetaan myös rooleistaan mm. sarjoissa Dr. Death ja Dirty John sekä elokuvista True Romance ja Heathers.

Gibsonin viimeisin roolityö nähtiin TV-sarjassa Shadow and Bone. Brown on aiemmin nähty mm. sarjoissa Evil ja Billions sekä elokuvissa Senior Year ja The Good House.

James Martinez (Love Victor), Christina Milian (Falling Inn Love), Alex Shimizu (The Blacklist) ja Reno Wilson (Mike & Molly) kuuluvat myös sarjan vakiohahmoihin Miami Metro -poliisilaitoksen työntekijöinä. Martinez esittää tunteet edellä töitään tekevää henkirikostutkijalupaus Angel Batistaa, Milianin roolihahmo Maria LaGuerta on Miami Metron ensimmäinen naispuolinen henkirikostutkija, Shimizun esittämä Vince Masuka on rikospaikkatutkija, joka jakaa mieluusti asiantuntemustaan ja hyödyntää kaikki tilaisuudet pomotella uutta harjoittelijaansa Dexter Morgania, ja Wilson esittää Bobby Wattia, joka on Harryn pitkäaikainen työpari ja uskottu mies.

-sarjan vastaava tuottaja on Clyde Phillips, ja sen ovat tuottaneet Showtime Studios ja Counterpart Studios. Vastaavina tuottajina ovat myös Scott Reynolds (Jessica Jones), Michael C. Hall (Dexter), Mary Leah Sutton (Resident Evil), Tony Hernandez (Emily In Paris) ja Lilly Burns (Russian Doll), ja sarjan on tuottanut Robert Lloyd Lewis (The Lincoln Lawyer). Slaterille Heathers-elokuvasta tuttu Michael Lehmann toimii ohjaavana vastaavana tuottajana.

Kaikki tähänastiset Dexter- ja alkuperäistä sarjaa jatkaneet Dexter: New Blood -kaudet ovat nyt striimattavissa vain SkyShowtimessa.

SkyShowtime on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple :lle, tvOS:lle, -laitteille, :lle, Google Chromecastille, LG:n yhdistetyille televisioille, Samsungin älytelevisioille, valituille jakelukumppaneilleen markkinoillaan sekä verkkosivustollaan.

SkyShowtimen kuukausihinta Normaali mainoksilla -tilaukselle on 4,99 euroa ja Normaali Plus – tilaukselle 8,99 euroa. Normaali mainoksilla -tilaus sisältää mainoksia, kun taas Normaali Plus -tilaus pysyy mainosvapaana.

Stallonen tähdittämä Tulsa King -sarja saa jatkoa syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Stallonen tähdittämä Tulsa King -sarja saa jatkoa syyskuussa

Tulsa King

on ilmoittanut, että odotetun Sylvester Stallonen tähdittämän -hittisarjan toinen kausi ilmestyy yksinoikeudella 18. syyskuuta alkaen. Palvelu on myös julkaissut ensimmäisen teaserin, joka tarjoaa katsauksen uuden kauden jännittävään tarinaan.

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin, Oscar-ehdokas ja käsikirjoittaja Terence Winterin sekä moninkertaisesti palkitun ohjaajan Craig Ziskin tuottamaa Tulsa King -sarjaa kuvataan parhaillaan Oklahomassa ja Atlantassa. Sarjan tuottajina toimivat MTV Entertainment Studios ja 101 Studios.

Toisella kaudella Dwight (Stallone) ja hänen joukkonsa jatkavat kasvavan valtakuntansa rakentamista ja puolustamista Tulsassa. Heidän on kuitenkin oltava varovaisia, sillä he eivät ole ainoita, jotka haluavat alueen itselleen. Kansas City mafian ja vaikutusvaltaisen paikallisen liikemiehen uhkausten lähestyessä Dwight kamppailee pitääkseen perheensä ja joukkonsa turvassa sekä hoitaakseen kaikki asiansa. Samalla hänellä on vielä keskeneräisiä asioita New Yorkissa.

Tulsa King -sarjassa on myös uskomaton näyttelijäkaarti, johon kuuluvat Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund ja Dana Delany.

Taylor Sheridanin, Terence Winterin ja Craig Ziskin lisäksi Tulsa King -sarjan vastaavina tuottajina toimivat David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood ja Keith Cox. Sarjan jakelusta vastaa Paramount Global Content Distribution.

Tulsa King on osa Sheridanin kasvavaa ohjelmatarjontaa SkyShowtimessa, johon kuuluvat: , , Mayor of Kingstown, , tuleva , tuotannossa oleva Lionessin toinen kausi sekä kaikki viisi kautta -sarjaa.

SkyShowtime on saatavilla suoraan kuluttajille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple :lle, tvOS:lle, -laitteille, :lle, Google Chromecastille, LG:n yhdistetyille televisioille, Samsungin älytelevisioille, valituille jakelukumppaneilleen markkinoillaan sekä verkkosivustollaan.

SkyShowtimen kuukausihinta Normaali mainoksilla -tilaukselle on 4,99 euroa ja Normaali Plus -tilaukselle 8,99 euroa. Normaali mainoksilla -tilaus sisältää mainoksia, kun taas Normaali Plus -tilaus pysyy mainosvapaana.