Musta komediasarja On Becoming a God in Central Florida kertoo pyramidihuijauksesta Kommentit pois päältä artikkelissa Musta komediasarja On Becoming a God in Central Florida kertoo pyramidihuijauksesta

Maksullisella + -kanavalla viime sunnuntaina alkanut musta komediasarja, , kertoo minimipalkkaisesta Krystal Stubbsista (Kirsten Dunst), jonka vakuutusmyyjänä työskentelevä mies, Travis (Alexander Skarsgård), on ajautunut miljoonia lupailevan Founders American Merchandisen, FAMin, kulttimaiseen pyramidihuijaukseen. Kun Krystal jää (sananmukaisesti) yllättäen leskeksi, menettää talonsa ja pitkään luvatun loistavan tulevaisuuden, hän päättää ottaa ja kostaa FAMille – näiden omilla aseilla.

Vaikkei Robert Funken ja Matt Lutskyn luoma (ja muun muassa George Clooneyn tuottama) sarja perustukaan tiettyihin tositapahtumiin, onhan kyseenalaisia verkostomarkkinointihuijauksia toki (ollut) olemassa.

1990-luvun alkuun sijoittuvassa sarjassa FAMin jäsenilleen jakamat c-kasetit ovat pullollaan huvittavan hurmoksellisia tsemppipuheita siitä, kuinka jokainen on oman onnensa seppä ja miten esteet ovat vain voitettavia haasteita. Järjestön uskonnollista huumaa tavoittelevissa kokouksissa itsevarmat saarnaajat kehottavat kuulijoita irtisanoutumaan töistään, ja ansaitsemaan sen sijaan itseään varten – ja siten oikeastaan ylemmän tason osakkaiden taskuun.

Golden Globe -ehdokas Kirsten Dunst tekee oivallista näyttelijäntyötä vesipuistossa työskentelevänä Krystalina, joka ei missään nimessä halua palata köyhyyteen. Hahmo on kuitenkin jalat maassa olevaa rivakkaa ja suorapuheista tyyppiä, joka ei niin vain usko höyhenenkevyisiin haihattelupuheisiin, toisin kuin höynäytettävä miehensä.

Mel Rodriguez luo mainion mukavan ja leppoisan vastinparin esittäessään Krystalin työtoveria, Ernie Gomesia. Myös Théodore Pellerinin näyttelemä FAMin portaikkoa pakonomaisen ahkerasti etenemään pyrkivä Cody Bonar on lupaava hahmo.

Kahden jakson perusteella sarja vaikuttaa pätevältä. Henkilöhahmot herättävät kiinnostuksen heidän myöhemmistä kohtaloistaan ja kehityskaaristaan, ja muutamat juonenkäänteet on rakennettu oikeasti yllättäviksi. Tapahtumia ryydittävät hyväksi havaitut 80-luvun hittibiisit.

Samsungin ilmainen suoratoistopalvelu haastaa alan veteraanipalvelut Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin ilmainen suoratoistopalvelu haastaa alan veteraanipalvelut

on paljastanut, että sen ilmainen mainosrahoitteinen suoratoistopalvelu kerää jo 88 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää. Tämä tekee siitä yhtä merkittävän pelaajan kuin suosituimmat ilmaiset suoratoistopalvelut, kuten Roku Channel, Pluto ja Tubi. Palvelu on tällä hetkellä käytetyin sovellus Samsungin televisioissa Yhdysvalloissa.

Samsung TV Plus tarjoaa monipuolisen valikoiman live- ja FAST-kanavia yhteistyössä tunnettujen mediatalojen, kuten , , ja , kanssa. Lisäksi tarjolla on eksklusiivisia kanavia, joita tarjoavat muun muassa Conan O'Brien ja CJ ENM.

Samsungin mainosmyynnistä vastaava johtaja Michael Scott kertoo, että palvelu on onnistunut houkuttelemaan erityisesti aikuisyleisöä: 18–49-vuotiaat muodostavat suuren osan katsojakunnasta, ja katselu keskittyy erityisesti prime time -aikaan ja myöhäisiltaan. Yhtiö panostaa myös datalähtöiseen kohdentamiseen, mikä mahdollistaa mainostajille tarkempia kohderyhmiä ja kontekstuaalista mainontaa.

Samsung on sitoutunut kasvattamaan suoratoistopalveluaan edelleen. Sisällöntuottajat, jotka eivät aiemmin nähneet ilmaisessa suoratoistossa potentiaalia, ovat nykyään kiinnostuneita Samsungin tarjoamasta mahdollisuudesta saavuttaa laajaa yleisöä ja ansaita samalla ohjelmiensa mainostuloilla.

Disney+ nostamassa hintojaan Yhdysvalloissa – seuraako trendi pian perässä? Kommentit pois päältä artikkelissa Disney+ nostamassa hintojaan Yhdysvalloissa – seuraako trendi pian perässä?

Errori.net

+ nostaa tilaushintaansa jälleen kerran, mikä on neljäs korotus viiteen vuoteen palvelun lanseeraamisesta. Alun perin 6,99 dollarista kuussa palvelun mainokseton versio maksaa nyt 15,99 dollaria kuussa – yli kaksi kertaa enemmän kuin vuonna 2019.

Hinnankorotus on osa laajempia hintamuutoksia ennen Disneyn tulosjulkistusta huomenna aamuna. :n lisäksi sisarpalvelu kallistuu mainoksettomana versiossaan 17,99 dollarista 18,99 dollariin kuussa, ja nousee 10,99 dollarista 11,99 dollariin.

Myös palvelujen mainosrahoitteiset versiot kallistuvat kahdella dollarilla 9,99 dollariin kuussa.THR-lehden mukaan hinnankorotuksella pyritään ohjaamaan kuluttajia Disney Bundle -pakettiin, jossa mainosrahoitteiset Disney+ ja Hulu -palvelut maksavat 10,99 dollaria kuussa.

Saatavilla on myös suoratoistopaketti, jossa on mainosrahoitteiset Disney+, Hulu ja Max -palvelut 16,99 dollarilla kuussa (29,99 dollaria mainokseton versio).Hinnankorotukset tulevat voimaan 17. lokakuuta.Disney+:n hinnankorotus on vain yksi osa laajempaa hinta-aallon nousua, kun palveluntarjoajat pyrkivät siirtämään suoratoistopalvelun pyörittämisen kustannukset kuluttajille. ja ovat myös nostaneet hintojaan vuonna 2024. Kuten tammikuussa kirjoitimme, suoratoisto muuttuu, ja me maksamme laskun.Samaan aikaan Disney+:llä on ollut vaikeuksia saavuttaa potentiaalinsa lanseeraamisen jälkeen vuonna 2019, ja se on maksanut Disneylle miljardeja dollareita.