Musta komediasarja On Becoming a God in Central Florida kertoo pyramidihuijauksesta Kommentit pois päältä artikkelissa Musta komediasarja On Becoming a God in Central Florida kertoo pyramidihuijauksesta

Maksullisella + -kanavalla viime sunnuntaina alkanut musta komediasarja, , kertoo minimipalkkaisesta Krystal Stubbsista (Kirsten Dunst), jonka vakuutusmyyjänä työskentelevä mies, Travis (Alexander Skarsgård), on ajautunut miljoonia lupailevan Founders American Merchandisen, FAMin, kulttimaiseen pyramidihuijaukseen. Kun Krystal jää (sananmukaisesti) yllättäen leskeksi, menettää talonsa ja pitkään luvatun loistavan tulevaisuuden, hän päättää ottaa ja kostaa FAMille – näiden omilla aseilla.

Vaikkei Robert Funken ja Matt Lutskyn luoma (ja muun muassa George Clooneyn tuottama) sarja perustukaan tiettyihin tositapahtumiin, onhan kyseenalaisia verkostomarkkinointihuijauksia toki (ollut) olemassa.

1990-luvun alkuun sijoittuvassa sarjassa FAMin jäsenilleen jakamat c-kasetit ovat pullollaan huvittavan hurmoksellisia tsemppipuheita siitä, kuinka jokainen on oman onnensa seppä ja miten esteet ovat vain voitettavia haasteita. Järjestön uskonnollista huumaa tavoittelevissa kokouksissa itsevarmat saarnaajat kehottavat kuulijoita irtisanoutumaan töistään, ja ansaitsemaan sen sijaan itseään varten – ja siten oikeastaan ylemmän tason osakkaiden taskuun.

Golden Globe -ehdokas Kirsten Dunst tekee oivallista näyttelijäntyötä vesipuistossa työskentelevänä Krystalina, joka ei missään nimessä halua palata köyhyyteen. Hahmo on kuitenkin jalat maassa olevaa rivakkaa ja suorapuheista tyyppiä, joka ei niin vain usko höyhenenkevyisiin haihattelupuheisiin, toisin kuin höynäytettävä miehensä.

Mel Rodriguez luo mainion mukavan ja leppoisan vastinparin esittäessään Krystalin työtoveria, Ernie Gomesia. Myös Théodore Pellerinin näyttelemä FAMin portaikkoa pakonomaisen ahkerasti etenemään pyrkivä Cody Bonar on lupaava hahmo.

Kahden jakson perusteella sarja vaikuttaa pätevältä. Henkilöhahmot herättävät kiinnostuksen heidän myöhemmistä kohtaloistaan ja kehityskaaristaan, ja muutamat juonenkäänteet on rakennettu oikeasti yllättäviksi. Tapahtumia ryydittävät hyväksi havaitut 80-luvun hittibiisit.

Murhamysteerillä maustettu perhedraama – Jeff Danielsin ja Maura Tierneyn tähdittämä American Rust ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Murhamysteerillä maustettu perhedraama – Jeff Danielsin ja Maura Tierneyn tähdittämä American Rust ilmestyy syyskuussa

American Rust

Yhdeksänosaisessa Showtimen draamasarjassa Rust Beltin kaupunkia ravisuttavat murhauutiset asettavat poliisipäällikön vaikean valinnan eteen. Kerran viikossa maanantaisin ilmestyvässä sarjassa tasapainoillaan perheen, rakkauden ja oikeuden välillä.

Sarjaa tähdittävät muun muassa The Newsroomista tuttu Emmy-voittaja Jeff Daniels ja suositussa draamasarjassa The Affairissa näytellyt Emmy-ehdokas Maura Tierney. Showtimen ja Boat Rocker Studiosin yhteistyössä toteuttaman sarjan päätuottajina toimivat sarjan päähenkilöä näyttelevä Daniels yhdessä alan palkintoehdokkuuksia saavuttaneen käsikirjoittajan Dan Futtermanin kanssa.

Jeff Daniels nähdään Del Harrisin roolissa.

Philipp Meyersin romaaniin perustuva on samanaikaisesti sekä ajaton tarina synkän menneisyyden varjoista ja paremman tulevaisuuden toivosta, mutta myös koukuttava kuvaus perhedraamasta. Pennsylvaniassa sijaitsevan Rust Beltin kaupungin mutkikas poliisipäällikkö Del Harris (Daniels) joutuu päättämään perheen ja oikeuden väliltä suojellakseen rakastamansa naisen (Tierney) poikaa, kun kaupungissa leviävät uutiset murhasta.

Sarjan näyttelijäkaartiin lukeutuvat myös The Queen's Gambit -sarjasta tuttu Bill Camp, West Side Storysta tuttu David Alvarez, Colonysta tuttu Alex Neustaedter sekä Supernaturalin Mark Pellegrino, The Residentin Rob Yang ja lyhytelokuvassa It Is Decidedly So näytellyt Julia Mayorga.

Danielsin ja Futtermanin lisäksi tuottajina toimivat Michael De Luca (Escape at Dannemora), Adam Rapp (The Looming Tower), Paul Martino (Inside Game), Katie O'Connell Marsh (Narcos, Hannibal) ja Elisa Ellis. Uusi jakso julkaistaan joka maanantai + -suoratoistopalvelussa 13. syyskuuta alkaen.

Paramount+ -suoratoistopalvelu yhdistyy SkyShowtime -palveluksi ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Paramount+ -suoratoistopalvelu yhdistyy SkyShowtime -palveluksi ensi vuonna

SkyShowtime

Uusi suoratoistopalvelu sisältää premium- ja alkuperäissisältöä mm. seuraavilta tuottajilta: , NBCUniversal, , , +, , sekä . SkyShowtime julkaistaan vuonna 2022 yli 20 Euroopan maassa, mukaan lukien Pohjoismaissa, Alankomaissa, Espanjassa, Portugalissa sekä osassa Keski- ja Itä-Euroopan maista. Paramount+-palvelu jatkaa Pohjoismaissa täysin investoinnein ja muuttuu SkyShowtimeksi vuonna 2022.

Corporation ja lanseeraavat yhteistyössä uuden suoratoistopalvelun yli 20 Euroopan maassa tavoittaen 90 miljoonaa kotitaloutta. SkyShowtime tuo yhteen vuosikymmenten kokemuksen suorasta kuluttajamyynnistä ja paljon maailmanluokan viihdettä, elokuvia ja alkuperäissarjoja NBCUniversalin, Skyn ja ViacomCBS:n brändeiltä. Näihin kuuluvat muun muassa SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, NBCUniversal, Universal Pictures ja Peacock. Uuden palvelun valtava tarjonta kattaa kaikki tyylilajit ja yleisöt, mukaan lukien käsikirjoitetun draaman, lapset ja perheet, tunnetut franchise-nimikkeet, ensi-iltaelokuvat, paikalliset tuotannot, dokumentit ja paljon muuta.

Palvelu aloittaa toimintansa vuonna 2022 viranomaishyväksynnän jälkeen. Se tulee Suomen lisäksi saataville yli 20 maassa, mukaan lukien Alankomaissa, Albaniassa, Andorrassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Bulgariassa, Espanjassa, Kosovossa, Kroatiassa, Montenegrossa, Norjassa, Pohjois-Makedoniassa, Portugalissa, Puolassa, Romaniassa, Ruotsissa, Serbiassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Tanskassa, Tsekissä ja Unkarissa.

Pohjoismaissa hyvin menestynyt Paramount+-suoratoistopalvelu viihdyttää jatkossakin yleisöä huippusisällöillä: syksyllä palvelussa nähdään muun muassa American Rustin ja Dexter: New Bloodin ensi-illat, Yellowstonen 4. tuotantokausi sekä paljon muita uutuuksia. Vuonna 2022 Paramount+:n koko tarjonta siirtyy SkyShowtimeen.

Yli 10 000 tuntia huippuviihdettä

SkyShowtime-palvelu tulee tarjoamaan yli 10 000 tuntia huipputekijöiden viihdettä ja rakastetuimpia sisältöjä kaikkialta maailmasta. Palvelussa nähdään kuukausittaisia ensiesityksiä, uutuuselokuvia ja tv-ensi-iltoja, katsojien rakastamia klassikoita sekä viihdettä lapsille ja perheille.

”SkyShowtimen lanseerauksen myötä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus hyödyntää globaalia sisältökoneistoamme erittäin laajan ja nopeasti kasvavan suoratoistopalvelun tarjoamiseen”, sanoo ViacomCBS Networks Internationalin toimitusjohtaja Raffaele Annecchino.

”Jatkona tuoreelle Paramount+:n ja Skyn kumppanuudelle Iso-Britanniassa, Italiassa ja Saksassa, SkyShowtime on hieno mahdollisuus vauhdittaa markkina-asemamme kasvua ja rakentaa johtava rooli Euroopan suoratoistomarkkinoilla”, Annecchino jatkaa.

”Uusi SkyShowtime-palvelu yhdistää parhaat palat Yhdysvaltojen ja Euroopan markkinoilta ja palvelee ikonisilla brändeillä ja maailmanluokan viihteellä miljoonia kuluttajia yli 20 maassa. Jatkona tuoreelle levityssopimukselle, joka toi Peacockin sisällöt saataville Skyn kautta, tämä yhteistyö tarjoaa innovatiivisen lähestymistavan sisältöjen nopeaan skaalaamiseen ja kaupallistamiseen ympäri Eurooppaa. SkyShowtime yhdistää NBCUniversalin, Skyn ja ViacomCBS:n parhaat ohjelmasisällöt Peacockin alustateknologiaan tarjoten todella houkuttelevan kokonaisuuden ja tunnettuja brändejä koko perheelle”, kommentoi Sky-konsernin toimitusjohtaja Dana Strong.

Kumppanuus rakennetaan yhteisyritykseksi, jossa ViacomCBS ja Comcast ovat mukana yhtä suurella investoinnilla ja määräysvallalla. Lisätietoja SkyShowtimen tarjonnasta, mukaan lukien kuukausitilauksen hinta, julkistetaan myöhemmin.