Mustakuoristen PS5 -konsolien ennakkomyynti peruuntui – yrityksen työntekijät saivat tappouhkauksia Kommentit pois päältä artikkelissa Mustakuoristen PS5 -konsolien ennakkomyynti peruuntui – yrityksen työntekijät saivat tappouhkauksia

SUP3R5

Kuluneen viikonlopun aikana SUP3R5 taho aloitti mukautettujen mustakantisten ja retroteemaisten -konsolien myynnin Yhdysvalloissa. 300 konsolin erä myytiin odotetusti nopeasti loppuun ja monet jäivät ilman konsolia vaikka veloitus tililtä lähtikin.

SUP3R5

Yritys lupasi rahoja takaisin niille asiakkaille joita veloitettiin turhaan, mutta sittemmin yhtiö on perunut kaikki tilaukset. Syynä perumiseen on yritysten työntekijöiden saamat tappohukaukset. Yritys kertoi aiheesta Twitter -tilillään, joka on sittemmin poistettu.

Sonyn uusien Playstation 5 -konsolien saatavuus on edelleen kehnossa tilanteessa. Konsolin kuoret ovat vaihdettavissa, mutta ei vielä ole julkaissut virallisia vaihtokuoria konsoliin.

Hiljattain kanadalainen oheislaitevalmistaja on julkaisemassa mattamustia vaihtokuoria PS5-konsoliin tämän vuoden puolella. Aiemmin Sony on onnistunut kitkemään kolmansien osapuolien vaihtokuorien myynnin. Kuitenkin kyseisiä kuoria on saatavilla mm. kiinalaisilta kauppapaikoilta.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.