Mutanttikilpikonnat liittyvät Brawhalla -toimintapeliin huomenna Kommentit pois päältä artikkelissa Mutanttikilpikonnat liittyvät Brawhalla -toimintapeliin huomenna

Brawlhalla x Turtles

Ubisoft Forward -tapahtumassa julkistettiin lisää pelattavaa ilmaiseen Brawlhalla-toimintapeliin. Maailman tunnetuin kilpikonnanelikko eli Teenage Mutant Turtles liittyy osaksi Brawlhalla-taistelupelin hahmovalikoimaa 16. kesäkuuta alkaen. Raphael, Michelangelo, Leonardo ja Donatello tuovat aseensa ja persoonalliset taistelutyylinsä osaksi eeppisen ja vauhdikkaan taistelupelaamisen maailmaa.

Turtles-sankareiden vanavedessä seuraavat myös näiden konnien pahamaineiset viholliset ja erikoishyökkäykset sekä uudenlainen Crew Battles -pelitila. Mukana on myös uusi pelikartta, joka on teemoiltaan tuttu kaikille Turtles-faneille.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on 52 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S, ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä Steam ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy :lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, X ja S, 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi