Muuttosimulaattori Unpacking saapuu PlayStation -konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Muuttosimulaattori Unpacking saapuu PlayStation -konsoleille

Unpacking

ja ovat tuomassa mainiota ja rentoa -muuttosimulaattoria ja 4 -konsoleille huomenna toukokuun 10. päivä.

Pelissä pelaajat pääsevät purkamaan muuttolaatikoita ja sijoittamaan ne omille paikoilleen uudessa asunnossa. Samalla tavaroiden taustalta paljastuu vihjeitä niiden omistajan elämästä.

Unpacking on voittanut useita pelipalkintoja kuten BAFTA Game Awards ja D.I.C.E. Awards. Pelin ääniraidan on säveltänyt palkittu Jeff van Dyck (Alien: Isolation, Submerged).

Unpacking saapuu PlayStation 5 ja -konsoleille toukokuun 10. päivä. Peli on saatavilla myös ja Nintendo -konsoleille sekä :lle, että :lle ja Linuxille.

Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Nomads of Driftland: The Forgotten Passage

-pelikauppapaikka tarjoaa parhaillaan ilmaiseksi ainutlaatuiseen strategiamaailmaan sijoittuvaa : The Forgotten Passage -lisäosaa.

Pelissä hallitset kiertelevää heimoa, joka selviytyy ja taistelee alati liikkuvalla, sirpaleisella planeetalla. Käskytä heimonsi jäseniä reaaliajassa ja muokkaa maastoa strategiseksi eduksesi. Laajennus sisältää 10 uutta skenaariota, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita ja syventävät kokemusta.

on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle täältä. Laajennus on osa alkuperäistä Nomads of Driftland -peliä, joka on myöskin ladattavissa ilmaiseksi.

Parkourseikkailu Aerial_Knight’s Never Yield ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Parkourseikkailu Aerial_Knight’s Never Yield ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Aerial_Knight's Never Yield

Intensiivinen parkour-seikkailu Aerial_Knight's Never Yield on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Epic Games Storesta.

Tässä värikkäässä kolmiulotteisessa tasohyppelypelissä pelaaja ohjaa Wallya, joka joutuu juoksemaan väsymättä, välttää esteitä sekä selvittää mysteerin. Pelissä yhdistyy vauhdikas seikkailu ja haasteelliset tasot, tyylikkäällä ulkoasulla kuorrutettuna.

Voit ladata Aerial_Knight's Never Yield -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä aina ensi viikon torstaihin asti.