My Fantastic Ranch -maatilapeli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa My Fantastic Ranch -maatilapeli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso traileri

Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema -peli antaa pelaajalle mahdollisuuden hoivata ja opettaa värikkäitä fantasiaolentoja omalla virtuaalimaatilallaan.

My Fantastic Ranch tarjoaa pelaajalle työkalut unelmien fantasiaeläintilan luomiseen täynnä vilskettä, väriä ja tekemistä. Helppokäyttöisten hallinta- ja rakentelutyökalujen avulla pelaaja loihtii kokonaisen maatilan kasaan nopeasti. Helppouden ansiosta peli sopiikin myös lapsille ja lapsenmielisille pelaajille.

Pelimaailman keskiössä ovat söpöt ja värikkäät yksisarviset ja lohikäärmeet sekä näille opetettavat temput. Pelaaja pääsee kouluttamaan ja opettamaan fantasiaeläimiä monin eri tavoin erilaisissa tehtävissä ja aktiviteeteissa. Erilaisia fantasialentoja on kahdeksaa erilaista, joista jokaisella on omat piirteensä ja ominaisuutensa. Kouluttamisen ohella pelaajan täytyy myös ruokkia eläimet sekä huolehtia muilla tavoin näiden hyvinvoinnista.

Eläimille tulee myös löytää sopivat ratsastusoppilaat, jotta erilaisten temppujen ja tehtävien tekeminen onnistuu. Harjoittelun kautta pelaaja voi valmistautua prinssin ja prinsessan järjestämiin kisoihin, joissa onnistunut harjoittelu ja koulutus lopulta palkitaan.

Lisäksi eläintilalle voi rakennuttaa taloja ja muita rakennuksia 24 erilaisen rakennelman valikoimasta. Näistä jokaisella on oma yksilöllinen tarkoituksensa, joten mukana on myös kevyitä strategisia piirteitä.

Pelin värikäs ja söpö graafinen tyyli on luotu ennen kaikkea nuoremmat pelaajat etusijalla. Värikylläinen grafiikka ja kaunis äänimaailma tekevätkin pelimaailmasta kauniin ja rentouttavan kokea. Pelissä on myös kaksi eri pelimuotoa, joita ovat normaali rakentelu- ja koulutustila sekä vapaampi Dreamer-pelitila.

My Fantastic Ranch on nyt saatavilla , , ja Nintendo -konsoleille että :lle. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös ja S -pelikonsolien kanssa. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Prince of Persia: The Lost Crown saa uusia haastavia pomotaisteluita Kommentit pois päältä artikkelissa Prince of Persia: The Lost Crown saa uusia haastavia pomotaisteluita

Prince of Persia: The Lost Crown

on tuonut : The Lost Crown -peliin jännittäviä ominaisuuksia, jotka tarjoavat pelaajille uusia haasteita ja elämyksiä. Päivityksen kohokohtana on Boss Attack -tila, jossa pelaajat voivat kohdata pelin pomovastuksia uudelleen ja valita heille sopivan vaikeustason sekä varusteet.

Boss Attack -tilassa pelaajat voivat valita taistelevansa pomoja vastaan helposta huippuvaikeaan tasoon. He voivat myös valita, millä varusteilla ja ominaisuuksilla taistelevat. Pelaajat palkitaan suorituksestaan ainutlaatuisella sinetillä, joka perustuu heidän suoritusaikaansa.

Kostoteemaisten uusintakertojen ohella pelaajat voivat haastaa itsensä Boss Rush -pelitilassa, jossa heidän on nujerrettava kaikki pelin pomovastukset yhdellä kertaa. Tämä pelitila sopii kokeneemmille pelaajille ja tarjoaa todellisen haasteen.

Päivitys tuo peliin myös muita parannuksia, jotka tekevät pelikokemuksesta sujuvamman ja nautinnollisemman.

Prince of Persia: The Lost Crown on perinteinen sivuttain rullaava toimintaseikkailu, jossa yhdistyvät vauhdikkaat tasohyppelykohtaukset vimmaiseen taisteluun ja upeaan mytologiseen maailmaan täynnä pieniä pulmia ja kiehtovia viholliskohtaamisia.

Prince of Persia: The Lost Crown on saatavilla , , sekä S, ja Nintendo -pelikonsoleille, että :lle. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Call of Duty: Modern Warfare 3 ja Warzone – Kauden 4 sisällöt paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Modern Warfare 3 ja Warzone – Kauden 4 sisällöt paljastettiin

Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzonen kauden 4 sisällöt on virallisesti julkistettu! Activision lupaa ”runsaan valikoiman ilmaista sisältöä tapahtumineen, haasteisiin ja avattaviin camoihin.” Voit katsoa julkaisutrailerin alapuolelta.

Uusi tietokortti sisältää lisätietoa aiemmin vihjatusta Gundam-yhteistyöstä, jossa nähdään alkuperäinen RX-78-2, Charin Zaku ja Witch From Mercury’n Aerial. Lisäksi Activision vihjaa salaperäisestä yhteistyöstä, joka saa fanit jo spekuloimaan mahdollisuuksista.

Todellinen vetonaula on kuitenkin Soap, joka (tavoillaan) tekee paluun Activisionin sanojen mukaan ”kunnioittaakseen hänen perintöään.” Neljän kauden taistelupassi sisältää kahden uuden operaattorin, Hammerin ja Voidin, lisäksi kaksi erillistä Soap-asua, joista toisen saa heti oston yhteydessä.

Vaikka Soap on rakastettu hahmo, suhtautuvat jotkut fanit hänen sisällyttämiseensä kauden 4 taistelupassiin ristiriitaisesti.

”Jälleen kerran Call of Duty herättää henkiin objektiivisesti kuolleen hahmon vain myydäkseen hänelle skinejä”, kirjoittaa YouTube-käyttäjä HiddenXperia. ”Soapia ammuttiin kirjaimellisesti päähän MWIII:n (hirveässä) kampanjassa, nyt hän on taianomaisesti elossa. Olen niin iloinen, että kasvoin pelaamalla CoD:ia ennen kuin aggressiivinen live-palvelu pilasi sen.”

Välillä on kuitenkin paljon uutta sisältöä kahlattavaksi läpi. Modern Warfare III saa kolme aivan uutta 6v6-ydinkarttaa, joista yksi sijoittuu Tokioon. Uusi kausi sisältää myös Demolition-, Hyper Cranked- ja Havoc-pelitiloja, uusia killstreak-sarjoja ja muita lisäyksiä.

Warzonen puolella kausi 4 sisältää päivityksiä Urzikstanin bunkkeriin ja Gulagiin sekä uuden Polaris RZR -ajoneuvon. Taktisen sprintin saappaat ovat herättäneet keskustelua fanien keskuudessa, sillä ne tarjoavat ”rajoittamattoman nopeudenlisäyksen taktiseen sprinttiin ja vähentävät putoamisvahinkoa.”

Call of Duty: Modern Warfare III:n ja Warzonen kauden 4 on suunniteltu julkaistavaksi 29. toukokuuta.