My Fantastic Ranch -maatilapeli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa My Fantastic Ranch -maatilapeli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso traileri

Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema My Fantastic Ranch -peli antaa pelaajalle mahdollisuuden hoivata ja opettaa värikkäitä fantasiaolentoja omalla virtuaalimaatilallaan.

My Fantastic Ranch tarjoaa pelaajalle työkalut unelmien fantasiaeläintilan luomiseen täynnä vilskettä, väriä ja tekemistä. Helppokäyttöisten hallinta- ja rakentelutyökalujen avulla pelaaja loihtii kokonaisen maatilan kasaan nopeasti. Helppouden ansiosta peli sopiikin myös lapsille ja lapsenmielisille pelaajille.

Pelimaailman keskiössä ovat söpöt ja värikkäät yksisarviset ja lohikäärmeet sekä näille opetettavat temput. Pelaaja pääsee kouluttamaan ja opettamaan fantasiaeläimiä monin eri tavoin erilaisissa tehtävissä ja aktiviteeteissa. Erilaisia fantasialentoja on kahdeksaa erilaista, joista jokaisella on omat piirteensä ja ominaisuutensa. Kouluttamisen ohella pelaajan täytyy myös ruokkia eläimet sekä huolehtia muilla tavoin näiden hyvinvoinnista.

Eläimille tulee myös löytää sopivat ratsastusoppilaat, jotta erilaisten temppujen ja tehtävien tekeminen onnistuu. Harjoittelun kautta pelaaja voi valmistautua prinssin ja prinsessan järjestämiin kisoihin, joissa onnistunut harjoittelu ja koulutus lopulta palkitaan.

Lisäksi eläintilalle voi rakennuttaa taloja ja muita rakennuksia 24 erilaisen rakennelman valikoimasta. Näistä jokaisella on oma yksilöllinen tarkoituksensa, joten mukana on myös kevyitä strategisia piirteitä.

Pelin värikäs ja söpö graafinen tyyli on luotu ennen kaikkea nuoremmat pelaajat etusijalla. Värikylläinen grafiikka ja kaunis äänimaailma tekevätkin pelimaailmasta kauniin ja rentouttavan kokea. Pelissä on myös kaksi eri pelimuotoa, joita ovat normaali rakentelu- ja koulutustila sekä vapaampi Dreamer-pelitila.

My Fantastic Ranch on nyt saatavilla 5, PlayStation 4, One ja Switch -konsoleille että :lle. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös Xbox Series X ja S -pelikonsolien kanssa. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

Ubisoft on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

Valheim ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, :lle ja Linuxille Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi