My Little Pony: A Maretime Bay Adventure saapui PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa My Little Pony: A Maretime Bay Adventure saapui PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure

yhdessä Outright Gamesin kanssa ovat julkaisseet My Little Pony: A Maretime Bay Adventure -seikkailupelin PC:lle ja konsoleille. Samalla perheen pienemmille suunnatusta pelistä on saatu uusi julkaisutraileri.

Peli perustuu Netflixin My Little Pony: A New Generation -elokuvaan, joka saavutti katsotuimman lastensarjan tittelin 86 eri maassa.

Pelissä pelaajat pääsevät tutustumaan Equestrian ihmeelliseen maailmaan Sunny Starscoutin roolissa. Tehtävänä on auttaa löytämään hänen ystävänsä Zipp, Izzy, Hitch sekä Pipp. Jännittävän tarinan lisäksi pelistä löytyy viisi erilaista minipeliä.

Ensimmäiset My Little Pony -lelut julkaistiin alunperin vuonna 1981. Sittemmin siitä on julkaistu useampia tv-sarjoja, joista viimeisimmät Netflixin kautta.

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure on saatavilla PlayStation 4, sekä Nintendo Switch -konsoleille ja PC:lle. Peli ilmestyy myöhemmin myös ja sekä S -konsoleille.

Kommentoi

Virtuaalista pöytäroolipeliä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalista pöytäroolipeliä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Humblewood

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää virtuaalista pöytäroolipelaamista One More Multiverseessä, jossa pelaajat voivat pelata, jakaa ja striimata roolipeliä kavereiden kanssa. Mukana on yhteensä neljä peliä.

Paketti maksaa yhteensä 23,69 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Pelit ovat koode koodeja alustalle. Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 20. päivä asti.

Kommentoi

Rautalehmät kaahaavat kevätlaitumille Trackmania -ajopelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Rautalehmät kaahaavat kevätlaitumille Trackmania -ajopelissä

Trackmania

Kevät on aluillaan, aurinko paistaa ja pian on lumi pelkkä muisto vain. Näin ainakin vauhdikkaassa ja mielikuvituksellisessa -ajopelissä, jossa kevätkampanja aloitetaan 1. huhtikuuta alkavalla 12. pelikaudella.

Uusi kausi tuo mukanaan hulppeat 25 uutta kisarataa koluttavaksi ja peräti 100 palkintomitalia kerättäväksi. Uutta aikakautta symboloivana voimana kevätkausi keskittyy hauskanpitoon ja luovuuteen. Näinpä uudet radat onkin tehty myös konsolipelaajamyönteisiksi tulevaisuutta ajatellen.

Niin ikään uusi pelikausi tuo saataville myös uuden Prestige-pinnoitteen arvokkuutta kaipaaville kuljettajille. Käyttöön tämän pinnoitteen saa läpäisemällä kevätkampanjan ja keräämällä päivän radoista myönnettäviä mitaleja.

Uusi kausikampanja sisältää myös peliteknisiä uudistuksia, kuten pelihahmon muokkausvaihtoehtoja. Näihin pääsee käsiksi pelaajan autotallissa. Samalla oman ajoklubin perustamisen käyttöliittymä on rukattu kuntoon. Lisäksi peliä on täydennetty uudella raportointityökalulla. Kokonaisuus on myös täydentynyt yli 150 erilaisella rakennusosalla, joten omien ratojen rakentelua rakastavat pelaajat saavat paljon lisää tekemistä aiempien osien rinnalle.

Koska kevätkauden alkaminen tarkoittaa myös talvikauden loppumista, kaikki siihen osallistuneet pelaajat palkitaan lopullisen sijoituksensa perusteella talvikauden pysteillä. Lisäksi World Tour -joukkueet palkitaan pisteillä, joita keräämällä on mahdollisuus päästä osallistumaan pelin maailmanmestaruuskisoihin.

Pelin kevätkampanja alkaa 1. huhtikuuta 2023 kello 18 Suomen aikaa. Luvassa on ratoja sekä pronssi- ja hopealuokituksen pelaajille että uusia World Tour -ratoja kulta-, Master- ja Trackmaster-tason pelaajille.

on mielikuvituksellinen, realismia venyttävä ja uskomattoman koukuttava ajopeli, jossa pelaajat voivat luoda erilaisia ratoja ja pelitiloja vain mielikuvitus rajoittavana tekijänä. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

on saatavilla PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. PC:lle peli on saatavilla Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista.

Kommentoi