My Little Pony -aiheinen peli tulossa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa My Little Pony -aiheinen peli tulossa PC:lle ja konsoleille

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure

Hasbro yhdessä Outright Gamesin kanssa on julkaisemassa uutta My Little Pony -aiheista peliä. Voit katsoa sen trailerin alta.

Peli perustuu Netflixin My Little Pony: A New Generation -elokuvaan, joka saavutti katsotuimman lastensarjan tittelin 86 eri maassa.

Pelissä pelaajat pääsevät tutustumaan Equestrian ihmeelliseen maailmaan Sunny Starscoutin roolissa. Tehtävänä on auttaa löytämään hänen ystävänsä Zipp, Izzy, Hitch sekä Pipp. Jännittävän tarinan lisäksi pelistä löytyy viisi erilaista minipeliä.

Ensimmäiset My Little Pony -lelut julakistiin alunperin vuonna 1981. Sittemmin siitä on julkaistu useampia tv-sarjoja, joista viimeisimmät Netflixin kautta.

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure ilmestyy 4, sekä Nintendo Switch -konsoleille ja PC:lle. Peli ilmestyy myöhemmin tänä vuonna 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

 on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi