My Playstation sivusto päivittyi – kirjastossa näkyy nyt myös PS5 -pelit Kommentit pois päältä artikkelissa My Playstation sivusto päivittyi – kirjastossa näkyy nyt myös PS5 -pelit

My Playstation

on uusimassa verkkopohjaista Playstation -kauppapaikkaansa ja osana tätä My Playstation -sivusto on nyt päivittynyt.

Uudistuneella sivulla näet ostetut, pelatut ja ladatut pelit sekä ja PS Now -pelit. Valittavana on ainoastaan ja -pelit.

Aiemmin tällä viikolla Sony ilmoitti poistavansa , ja PSP -pelit kauppapaikkansa verkko- ja mobiiliversioista.

Seuraavan sukupolven Playstation 5 -konsoli ilmestyy marraskuun 19. päivä Euroopassa.

Kommentoi

P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla

P.T.

Keskeytyneen Silent Hills -pelin pelattava demo P.T. (Playable Teaser) ei tule olemaan saatavilla seuraavan sukupolven -konsolilla. Konami on varmistanut asian GamesRadar -sivustolle.

P.T. ilmestyi alunperin vuonna 2014 -konsolille ja sen oli tarkoitus toimia tulevan Silent Hills -pelin demona. Pelin kehityksestä vastasi Kojima Productions salanimellä 7780s Studio ja julkaisu piti tapahtua Konamin kautta. Mukana projektissa olivat myös Death Stranding -pelissä nähdyt elokuvaohjaaja Guillermo Del Toro sekä näyttelijä Norman Reedus.

Projekti kuitenkin keskeytyi kun Kojiman ja Konamin tiet erkaantui vuonna 2015. Samalla Konami yritti myös kieltää pelin olemassaolon poistamalla viitaukset siihen.

Pelejä pystyy siirtämään Playstation 4 -konsolilta Playstation 5 -konsolilta, mutta tämä ei kuitenkaan tule toimimaan P.T. -pelin tapauksessa.

Kommentoi

Tältä näyttää täysin musta PS5 DualSense -ohjain Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää täysin musta PS5 DualSense -ohjain

Playstation 5 DualSense

Sonyn tulevan sukupolven -konsoli ollaan nähty toistaiseksi ainoastaan valkoisessa ulkoasussaan valkoisen ohjaimen kera. Nyt kuitenki Yhdysvaltain telehallintoviraston sivulle on ilmaantunut kuva täysin mustasta DualSense -ohjaimesta.

Nähtäväksi jäänee onko kyseessä ainoastaan kehittäjille suunnattu versio ohjaimesta vai myyntiin saapuva versio. Todennäköistä on kuitenkin, että jossain vaiheessa saadaan erivärisiä ohjaimia Playstation 5 -konsolille.

Playstation 5 saapuu markkinoille Euroopassa marraskuun 19. päivä.

Kommentoi