Näillä napeilla ei humpat kesken kaiken lopu! – OnePlus julkisti uudet Buds Pro 2R -kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Näillä napeilla ei humpat kesken kaiken lopu! – OnePlus julkisti uudet Buds Pro 2R -kuulokkeet

on astunut jälleen saappaillaan kuulokemarkkinoille, esitellen uuden ja edullisemman version huippuluokan langattomista kuulokkeistaan – . Tämä uusin lisäys kuuloketuotevalikoimaan yhdistää premium-ominaisuudet ja kohtuullisen hinnan, tehden siitä houkuttelevan valinnan, niin hifisteille, kuin myös tavan tallaajillekin.

Vaikka Buds Pro 2R on edullisempi versio aiemmin julkaistusta OnePlussan Buds Pro 2 – lippulaivakuulokkeet , se ei edelleenkään tingi laadusta. Kuulokkeet ovat varustettu 11 mm ja 6 mm elementeillä, ja ne sisältävät vaikuttavan 48 dB vastameluominaisuuden. IP55-tason veden- ja pölynkestävyys, Bluetooth 5.3 ja LHDC 4.0 -tuki ovat vain joitakin niistä huomattavista ominaisuuksista, jotka tekevät näistä kuulokkeista erinomaisen valinnan niin kotona kuin liikkeelläkin. Ja uskomaton 36 tunnin akunkesto takaa, ettei humpat takuullakaan lopu kesken kovin äkkiä lenkkipoluilla.

Tyylikäs ”Misty White” väri tekee kuulokkeista tyylikkään lisän OnePlus-laitteiden valikoimaan. Ja mikä parasta? Ennakkotilaajille on tarjolla rajoitettu ajan erikoistarjous. OnePlus Buds Pro 2R -kuulokkeet ovat saatavilla ennakkotilaushintaan vain 129 euroa, mikä on 20 euroa alle normaalin hinnan. Tarjoushaukatkin sen tietävät, että tämä jos mikä, on selvää säästöä.

Ennakkomyynti on nyt käynnissä OnePlus.comissa, ja toimitukset aloitetaan 25. syyskuuta.

OnePlus 12 -puhelin julkistetaan todennäköisesti joulukuussa – yhtiö antoi ensimmäiset infot tulevasta lippulaivamallistaan Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus 12 -puhelin julkistetaan todennäköisesti joulukuussa – yhtiö antoi ensimmäiset infot tulevasta lippulaivamallistaan

antoi vilauksen odotetusta -puhelimestaan, paljastaen uuden muotoilunsa. Puhelin perii aiemman OnePlus 11 -lippulaivamallin tyylin, mutta pienin muutoksin.

Merkittävin muutos OnePlus 12:n muotoilussa on Alert Slider -tilakytkimen siirtyminen puhelimen oikealta reunalta vasemmalle puolelle. Tämä muutos mahdollistaa uuden integroidun antennin käytön, erityisesti parantaen suorituskykyä pelaamisen aikana.

OnePlus on testannut, että paras antennien asento on käyttäjän etusormien välissä, kun puhelinta pidetään vaakatasossa, juuri Alert Slider -tilakytkimen kohdalla. Uuden muutoksen myötä OnePlus pyrkii varmistamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

OnePlus 12 tulee saataville uudessa smaragdinvihreässä värissä nimeltä Flowy Emerald. Inspiraatio tähän vihreään sävyyn on peräisin Uudessa-Seelannissa sijaitsevasta Dart-joesta. Suunnittelutiimi on käyttänyt edistyksellisiä tekniikoita, kuten periskooppitelekameraa ja AG-tekniikkaa, tuodakseen elävyyttä ja harmoniaa puhelimen muotoiluun.

OnePlus 12 odotetaan julkaistavan joulukuussa 2023.

Pop-taiteilija Philip Colbert viimeisteli Michelangelon keskeneräisen Manchester Madonna -teoksen älypuhelinta apuna käyttäen Kommentit pois päältä artikkelissa Pop-taiteilija Philip Colbert viimeisteli Michelangelon keskeneräisen Manchester Madonna -teoksen älypuhelinta apuna käyttäen

Englantilainen nykytaiteilija Philip Colbert on viimeistellyt ja nykyaikaistanut Michelangelon historiallisen ja keskeneräisen mestariteoksen, Manchester Madonnan yhteistyössä OnePlussan kanssa. Poikkeuksellisen tästä modernisoinnista teki se, että Colbert käytti ainoana työkalunaan taittuvanäyttöistä OnePlus Open – älypuhelinta.

Lontoossa asuva Philip Colbert on tunnettu moderneista hummeriteemaisista poptaiteen töistään ja nyt hän otti vastaan OnePlussalta tehtävän viimeistellä Michelangelon 500-vuotta vanha, keskeneräisen teos omalla modernilla tyylillään. Tämä Michelangelon, Colbertin ja OnePlussan kohtaaminen yhdistää menneisyyden loiston nykyajan innovatiiviseen teknologiaan, tuoden klassisen mestariteoksen modernille aikakaudelle.

Colbertin versio taideteoksesta paljastettiin äskettäin Lontoon National Gallery -museon interaktiivisessa projektiossa. Itse projektio toteutettiin myös -laitteella ja valmis työ esiteltiin Michelangelon alkuperäisen maalauksen rinnalla, joka on edelleen keskeneräinen.

Koska teos toteutettiin kokonaan Open -puhelimella, Colbertin ei tarvinnut työskennellä pelkästään Itä-Lontoossa sijaitsevalla studiollaan vaan hän työskenteli teoksen parissa mm. National Galleryssa, kotonaan sekä matkustaessaan, missä tahansa inspiraation iskiessä.

”On todellinen kunnia tuoda uusi henki Michelangelon ikoniseen Manchester Madonnaan käyttämällä OnePlus Openia. Tämä yhteistyö edustaa taiteen, teknologian ja historian lähentymistä älypuhelimen antamalla vapaudella työskennellä milloin ja missä tahansa, inspiraation iskiessä.” Colbert kertoo työprosessista.

Taittuvanäyttöisen OnePlus Openin teknologia helpottaa työskentelyä, sillä sen suuri sisänäyttö mahdollistaa jopa kolmen sovelluksen käyttämisen kerralla, joten Colbert pystyi ensimerkiksi pitämään työstettävää taideteosta ja muistiinpanoja auki samanaikaisesti näytöllä. Video teoksen luomisprosessista katsottavissa alta.

”Olemme äärettömän ylpeitä voidessamme osallistua Michelangelon Manchester Madonnan viimeistelemiseen yhteistyössä Philip Colbertin kanssa. Philipin leikkisä tyyli tuo uutta elämää alkuperäiseen teokseen ja vapauttaa sen potentiaalin” Celina Shi, OnePlussan Euroopan markkinointijohtaja sanoi.