Naimisiin Elder Scrollsin tyyliin – Ring of Mara ilmestyi Bethesdan kauppaan 1 000 taalan hintaan Kommentit pois päältä artikkelissa Naimisiin Elder Scrollsin tyyliin – Ring of Mara ilmestyi Bethesdan kauppaan 1 000 taalan hintaan

Ring of Mara

Oletko menossa naimisiin, satut olemaan -fani ja tililtäsi löytyy ylimääräinen tonni. Olet onnekas sillä Bethesdan kauppaan on ilmestynyt aito -pelistä tuttu Ring of Mara -sormus.

Ring of Mara

Sormus on 10 karaatin kultaa, se kustantaa 1 000 dollaria ja sen sisäpinnalta löytyy Maran siunaus ”With this ring and Mara’s blessing”. Mara on yksi The Elder Scrolls -peleistä tutuista yhdeksästä jumalasta ja on rakkauden, avioliiton sekä myötätunnon jumalatar.

Saatavilla on myös hieman huokeampi hopeinen versio sormuksesta, joka maksaa 85 dollaria.

Kommentoi

Bethesda haastettu oikeuteen koska Fallout 4 -pelin kaikenkattava kausipassi ei sisältänytkään kaikkea tulevaa sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda haastettu oikeuteen koska Fallout 4 -pelin kaikenkattava kausipassi ei sisältänytkään kaikkea tulevaa sisältöä

PC Gamerin mukaan ja ZeniMax kamppailevat Fallout 4 -pelin kausipassiin liittyvän oikeusjutun kanssa.

Fallout 4 -pelin kausipassia markkinoitiin sillä lupauksella, että tuotteen ostaneet pääsevät käsiksi kaikkeen myöhemmin julkaistavaan lisäsisältöön. Tämä ei kuitenkaan pätenyt Bethesdan julkaisemaan Creation Clubiin, josta pystyi ostamaan lisäsisältöä neljänteen Falloutiin tai Elder Scrolls V: Skyrimiin.

Syyte oli laitettu vireille jo vuonna 2019 Jacob Devinen toimesta. Hän koki yhtiön huijanneen häntä myymällä kaikenkattavaa kausipassia, jolla ei kuitenkaan saa peliin kaikkea myöhemmin julkaistua sisältöä.

Bethesda on yrittänyt markkinoinnissaan tehdä pesäeroa Creation Clubin ja muiden jatkotarinoiden kuten Far Harborin välillä. Devine tiiminsä kanssa on vahvasti sitä mieltä, että dlc-sisältöjen välillä ei ole mitään eroavaisuutta.

”Se ui kuin ankka ja vaappuu kuin ankka, ne ovat yhtäläisesti dlc:tä. He koittavat laittaa erilaisen tarran tämän sisällön päälle luodakseen keinotekoisen rajan muuhun sisältöön, mutta se kuuluu osaksi huijausta niille, jotka ostivat jo Season Passin.” Devinen asianajaja Filippo Marchino kertoi.

Kommentoi

Huhu: Bethesdan odotettu avaruusroolipeli Starfield ilmestyy jo tänä vuonna? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Bethesdan odotettu avaruusroolipeli Starfield ilmestyy jo tänä vuonna?

Starfield

Näyttäisi siltä, että Bethesdan odotettu uusi avaruusroolipeli Starfield olisi ilmestymässä jo tämän vuoden puolella. Huhujen taustalla on tunnettu vuotaja NateDrake, joka kertoi aiheesta ResetEra -foorumilla.

Nähtäväksi jäänee onko kyseessä vain alustava julkaisuikkuna, jota on kaavailtu aikaa ennen koronavirusta. Viruksen aiheuttamat ongelmat ovat siirtäneet monien pelien julkaisuajankohtia tulevaisuuteen. Samassa on huhuiltu myös mahdollisesta Xbox ja Bethesdan yhteistapahtumasta, jossa saatettaisiin kuulla uutta tietoa tulevasta pelistä.

Microsoft osti Bethesdan omistavan ZeniMaxin viime syksynä ja on hiljattain perustanut uuden Vault -studion.

Kommentoi