Näin kehitettiin Assassin’s Creed Valhalla -pelin Wrath of the Druids -lisäosa – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Näin kehitettiin Assassin’s Creed Valhalla -pelin Wrath of the Druids -lisäosa – katso video

Assassin's Creed Valhalla - Wrath of the Druids

Ubisoftin julkaisema Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli on ollut sekä arvostelu- ja myyntimenestys maailmanlaajuisesti. Sen laaja ja avoin pelimaailma tutustutti pelaajan Norjan ja Englannin historiaan viikinkikulttuurin silmin. Pelin ensimmäisessä lisäosassa tarina laajentuu Irlantiin ja sen vehreisiin maisemiin.

Wrath of the Druids -lisäosa kertoo myyttisten druidien ja paikallisen irlantilaishallinnon välisestä konfliktista sekä kahden erilaisen kulttuurin kohtaamisesta. Vaikka Irlanti ja Englanti maantieteellisesti saattavat vaikuttaa hyvinkin samankaltaisilta pelialueilta, erot ovat kulttuurillisesti ja arkkitehtonisesti merkittävästi erilaisia. Tämä heijastuu sekä pelin ympäristöihin Irlannissa että siellä oleviin tehtäviin ja kohdattaviin vihollisiin.

Assassin’s Creed IV Black Flag- ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva Assassin’s Creed Valhalla -peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavana sekä Series X ja S, Xbox One, 5 ja PlayStation 4 -konsoleille että Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Google -pelipalveluista.

Kommentoi

Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Drone Racing League Simulator

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi värikästä bilepeliä sekä droonikilpapeliä The Drone Racing League Simulator.

on värikäs tasohyppelypeli, jossa pelaajat ottavat mittaa toisistaa hauskoissa pelitiloissa. Pelata voi joko paikallisesti tai verkon välityksellä. Mukana on myös kattava yksinpelitila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

on puolestaan kilpasimulaatio, jossa pelaajat kisaavat toisiaan vastaan nopeilla drooneilla. Mukana on oikean elämän kuljettajia, useampia pelimuotoja sekä kattava opetustila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Google lopettaa Stadia -pilvipelipalvelunsa tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Google lopettaa Stadia -pilvipelipalvelunsa tammikuussa

Google Stadia

on ilmoittanut lopettavansa pilvipelialustansa Google Stadian tammikuussa. Kaikille palvelun kautta pelejä, laitteita tai lisäosia ostaneille palautetaan rahat takaisin. Yritys kertoi tapahtumasta blogiviestissä.

Minään yllätyksenä tämä ei varasti kenellekkään tullut, sillä palvelu ei ole onnistunut keräämään olemassaolonsa aikana riittävästi käyttäjiä.

Tämän vuoden alussa Google ilmoitti ajavansa palveluaan alas huonoihin myyntilukuihin vedoten.

Stadian teknologiaa aiotaan käyttää jatkossa Googlen muissa palveluissa kuten YouTube, Play sekä -hankkeissa.

Kommentoi