Näin kehitettiin Assassin’s Creed Valhalla -pelin Wrath of the Druids -lisäosa – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Näin kehitettiin Assassin’s Creed Valhalla -pelin Wrath of the Druids -lisäosa – katso video

Assassin's Creed Valhalla - Wrath of the Druids

Ubisoftin julkaisema Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli on ollut sekä arvostelu- ja myyntimenestys maailmanlaajuisesti. Sen laaja ja avoin pelimaailma tutustutti pelaajan Norjan ja Englannin historiaan viikinkikulttuurin silmin. Pelin ensimmäisessä lisäosassa tarina laajentuu Irlantiin ja sen vehreisiin maisemiin.

Wrath of the Druids -lisäosa kertoo myyttisten druidien ja paikallisen irlantilaishallinnon välisestä konfliktista sekä kahden erilaisen kulttuurin kohtaamisesta. Vaikka Irlanti ja Englanti maantieteellisesti saattavat vaikuttaa hyvinkin samankaltaisilta pelialueilta, erot ovat kulttuurillisesti ja arkkitehtonisesti merkittävästi erilaisia. Tämä heijastuu sekä pelin ympäristöihin Irlannissa että siellä oleviin tehtäviin ja kohdattaviin vihollisiin.

Assassin’s Creed IV Black Flag- ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva Assassin’s Creed Valhalla -peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavana sekä ja S, , ja -konsoleille että Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja -pelipalveluista.

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä ja -konsolille.

Kommentoi