Näin Stranger Things ei ainakaan tule päättymään – vakuuttelee sarjan ohjaajat Kommentit pois päältä artikkelissa Näin Stranger Things ei ainakaan tule päättymään – vakuuttelee sarjan ohjaajat

Kun odotus Stranger Thingsin erittäin odotetun viidennen ja viimeisen kauden ympärillä kiihtyy, faniteoriat sarjan lopputuloksesta jatkavat pyörimistään. Vaikka monia spekulaatioita liikkuu, sarjan luojat, Dufferin veljekset, ovat äskettäin kumonneet yhden erityisen mielenkiintoisen teorian: että koko sarja on itse asiassa Dungeons & Dragons -kampanja.

Haastattelussa Metro-lehdelle Matt ja Ross Duffer käsittelevät suosittua faniteoriaa ja vahvistavat, ettei sarja päättyisi siihen, että tapahtumat Hawkinsissa olisivat vain kuvitelmaa D&D-pelistä.

”Se olisi sama kuin sanoa, 'Kaikki oli unta.' Ei, vakuutan teille, että näin emme aio päättää sarjaa”, totesi Ross Duffer.

Ajatus siitä, että on D&D-kampanja, on saanut jalansijaa faneilta useista syistä. Ensinnäkin hahmot itse ovat intohimoisia D&D-pelaajia, ja heidän ryhmädynamiikkansa muistuttaa läheisesti tyypillisiä D&D-porukoiden kokoonpanoja. Lisäksi he kohtaavat olentoja, jotka muistuttavat usein D&D-hirviöitä, kuten Mind Flayersia, Demogorgonia ja Vecnaa.

Vaikka Dufferin veljekset ovat päättäväisesti hylänneet ”kaikki oli unta” -lähestymistavan, teoria pysyy suosittuna keskustelunaiheena fanien keskuudessa. Jotkut ovat spekuloineet, että sarja saattaisi päättyä paljastukseen, jonka mukaan hahmot pelaavat monimutkaista D&D-kampanjaa, kun taas toiset uskovat, että D&D-elementit ovat vain teemallisia symboleja eivätkä kirjaimellisia esityksiä sarjan tapahtumista.

Teorian takana olevasta totuudesta riippumatta Dufferin veljesten vahvistus siitä, että se ei ole sarjan loppu, todennäköisesti pettää joitain faneja. Kuitenkin se myös korostaa Stranger Things -universumin kiehtovaa luonnetta ja tarinankerronnan loputtomia mahdollisuuksia.

Odotettu Teenage Mutant Ninja Turtles -sarja saa ensi-iltansa Paramount+ -palvelussa kesällä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu Teenage Mutant Ninja Turtles -sarja saa ensi-iltansa Paramount+ -palvelussa kesällä 2024

paljasti ensimmäisen kurkistuksen tulevaan -sarjaan nimeltä Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Uusi alkuperäissarja on määrä saada ensi-iltansa myöhemmin tänä kesänä striimauspalvelussa.

-elokuvan jalanjäljissä seuraava sarja näyttää, miten sen nuoret sankarit tasapainoilevat elämäänsä lukiolaisina samalla kun kohtaavat uusia vaarallisia vihollisia New Yorkin kovilla kaduilla. Lehdistötiedotteen mukaan sarjassa nähdään näyttelijät Nicolas Cantu, Brady Noon, Micah Abbey ja Shamon Brown Jr. palaamassa rooleihinsa Leonardo, Raphael, Donatello ja Michaelangelo. Emmy- ja Golden Globe -palkittu näyttelijä Ayo Edebiri palaa myös rooliinsa April O'Neilina.

Sarjan tuottavat ja Seth Roganin omistama Point Grey Pictures. Chris Yost, joka on kirjoittanut muun muassa The Mandalorianille ja Thor: Ragnarokille, toimii sarjan vastaavana tuottajana yhdessä Netflixin Blue Eye Samurai -sarjan ohjaajan Alan Wanin kanssa. Wan on aiemmin toiminut myös ohjaajana Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa sekä käsikirjoittajana vuoden 2012 Teenage Mutant Ninja Turtles -sarjassa.

WWE ja Netflix yhdistävät voimansa Kommentit pois päältä artikkelissa WWE ja Netflix yhdistävät voimansa

WWE:n lippulaivaviikkosarja siirtyy ensimmäistä kertaa 31-vuotisen historiansa aikana lineearisesta televisiosta Netflixiin.

Taannoin julkistetun sopimuksen mukaan WWE ja tuovat Raw'n yksinomaiseksi uudeksi kodiksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa ja Latinalaisessa Amerikassa, muiden alueiden joukossa. Netflixistä tulee myös koti kaikille WWE:n näytöille ja erikoistapahtumille Yhdysvaltojen ulkopuolella, mukaan lukien Raw ja WWE:n muut viikkoshow't – ja – sekä yrityksen Premium Live -tapahtumat.

WWE:n palkitut dokumentit, alkuperäissarjat ja tulevat projektit ovat myös saatavilla Netflixissä kansainvälisesti vuodesta 2025 alkaen.

Sopimus on merkittävä saavutus Netflixille, joka pyrkii laajentamaan live-urheilutarjontaansa. WWE:lle sopimus tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajempi yleisö ja varmistaa merkittävä tulovirta.