Näin syntyi kotimaisen Noita -pelin ääniraita – dokumentin ensimmäinen osa katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Näin syntyi kotimaisen Noita -pelin ääniraita – dokumentin ensimmäinen osa katsottavissa

Noita

Kotimaisen Nolla Games -pelikollektiivin uusin tekele ilmestyi syyskuun lopulla. Jo mainetta kirittäneellä omanlaatuisella pelillä on tietenkin myös omanlaatuinen ääniraita, jonka tuotannosta on vastannut psykedeelisen monimuotoinen From Grotto yhtye sekä tuottaja Niilo Takalainen.

Pelin musiikki syntyi Sipoossa E-Studiolla, jossa ääniraitaa hiottiin improvisoiden ja jamitellen 19 studiopäivän ajan. Ääniraita elää pelin tilanteiden mukaan, yltyen vihollisten läsnäollessa ja rauhoittuen vaaran ollessa ohi. Monitasoinen musiikki vaihtelee myös tyyleiltään pelin tasojen mukaan.

Pelin ääniraidan teosta on julkaistu myös dokumentti, jonka ensimmäinen osa on katsottavissa YouTubessa. Ääniraidan ensimmäisen osan voi myös kuunnella kokonaisuudessaan Bandcamp -sivulla tai Spotify -palvelussa.

Sivulta kuvatussa pelissä seikkaillaan velholla erilaisissa luolastoissa. Vihollisia vastaan taistellaan erilaisten loitsujen avulla ja hyödyksi voi myös käyttää pelimaailmassa olevia nesteitä, kaasuja ja tulta. Jokainen pikseli on simuloitu ja pelimaailma reagoi esimerkiksi räjähdyksiin varsin vaikuttavasti. Pelialueet ovat myös proseduraalisesti luotuja joten jokainen pelikerta on erilainen.

on saatavilla :lle , ja -palveluiden kautta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi