Näin tehtiin Mahtisormukset sarja – lisäsisältö katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Näin tehtiin Mahtisormukset sarja – lisäsisältö katsottavissa

Mahtisormukset X-Ray

Prime Videon ennätyksiä rikkoneesta Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -hittisarjasta on julkaistu ”The Making of The Rings of Power” -lisäsisältöä. Laaja katsaus sisältää kulissien takaista materiaalia sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Sisältö on saatavilla koko komeudessaan Prime Videon X-Ray-ominaisuudella, jonka voi käynnistää milloin tahansa sarjaa katsoessaan.

X-Rayn kulissien takainen lisäsisältö tarjoaa Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan faneille aiempaa laajemman näkökulman ensimmäiseen tuotantokauteen, jossa päästään muun muassa näkemään kuinka tarkasti J.R.R. Tolkienin Keski-Maa onnistuttiin herättämään henkiin kaikessa loistossaan. ”The Making of The Rings of Power” -lisäsisällön kukin osio vastaa yhtä ensimmäisen kauden kahdeksasta jaksosta, ja ne tarjoavat mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle sarjan syövereihin sekä kulissien taakse näyttelijöiden, showrunnereiden, johtavien tuottajien, ohjaajien ja tuotantotiimin haastattelujen kautta.

”The Making of The Rings of Power” tarjoilee myös aivan uudenlaisen näkökulman Keski-Maan eri kolkkiin, kuten Númenoriin ja Khazad-dûmiin, jotka esitetään ensimmäistä kertaa loistonsa huipulla. Lisäsisältö paljastaa myös jännittäviä yksityiskohtia tuotantosuunnittelusta, lavasteista, puvuista, maskeerauksista, visuaalisista tehosteista ja muista erikoistehosteista, stunteista, taisteluista, ratsastuksesta ja monesta muusta massiivisen maailman luomiseen liittyvistä monimutkaisista valmisteluista.

Prime Videon Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan ensimmäinen tuotantokausi on ollut ennennäkemätön menestys maailmanlaajuisesti. Sitä on katsonut yli 100 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa ja sarjaa on suoratoistettu yhteensä yli 24 miljardia minuuttia. Kauan odotettu sarja keräsi ensimmäisen päivän aikana maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa katsojaa ollen Prime Videon historian suurin ensi-iltajulkaisu. Sarja on myös rikkonut kaikki aiemmat Prime Videon ennätykset eniten katsottujen sisältöjen osalta, ja se on saanut aikaan enemmän uusia rekisteröintejä kuin mikään muu julkaisu aikaisemmin. Kaiken kaikkiaan Mahtisormukset on paras alkuperäissarja kaikilla Prime Videon markkina-alueilla. Lisäksi ensimmäisen kauden finaalijakso loi maailmanlaajuisen kulttuurihetken, kun #Halbrand trendasi Twitterissä yhteensä 305 tunnin ajan.

Tietoja X-Raystä

X-Rayn avulla pääset näkemään kuka suosikkihahmoasi näyttelee, mikä kappale milloinkin soi, mistä alkuperäiskirjan pystyy ostamaan – tai kuinka karvajalat onnistuttiin mukauttamaan sarjan mittakaavaan? Lisätietoa X-Ray-ominaisuudesta saa täältä.

Kun käytät Prime Video -palvelua mobiililaitteella tai verkkoselaimella, napauta näyttöä ja/tai keskeytä sarjan toistaminen saadaksesi esiin X-Ray-ominaisuudet. Näytöllä oleva Quickview-tila katoaa hetken kuluttua, mutta saat tilan päälle napauttamalla tai siirtämällä kohdistinta. Napsauta ”X-Ray View All” -painiketta näytön vasemmasta yläkulmassa siirtyäksesi koko näytön tilaan.

Älytelevisioissa tai suoratoistolaitteissa ”The Making of The Rings of Power” on saatavilla bonussisältönä. Selaa pääsivun Bonussisältö-osiota, josta löydät kaikki kahdeksan osiota, jotka ovat erikseen katsottavissa.

Kommentoi

Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja Kommentit pois päältä artikkelissa Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset

Prime Videon jättituotanto kakkoskaudella nähdään seitsemän uutta hahmoa. Nyt näiden hahmojen näyttelijät on paljastettu.

Uusien näyttelijöiden mukana on Gabriel Akuwudike (Hanna, Ridley Road, War of the Worlds), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (The Crown, House of Cards), Amelia Kenworthy, Nia Towle, sekä Nicholas Woodeson.

Örkkien johtaja Adarin näyttelijä tulee vaihtumaan kakkoskaudella. Roolissa nähdään (Peaky Blinders, The Sandman).

Toinen kausi on parhaillaan tuotannossa briteissä.

Kommentoi

Ensimmäinen pohjoismainen alkuperäisreality tulossa Prime Videolta Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen pohjoismainen alkuperäisreality tulossa Prime Videolta

The Bridge - Antti Reini

Amazonin suoratoistopalvelu Prime Video on julkaisemassa ensimmäisen pohjoismaisen alkuperäisrealityn nimeltään The Bridge. Mukana sarjassa tulee olemaan 12 toisilleen tuntematonta suomalaista kilpailijaa ja palkintopotissa 50 000 euroa.

on ikoninen realitysarja, jossa kilpaillaan keskellä kaunista mutta ankaraa pohjoismaista luontoa. Voittajaa odottaa 50 000 euron palkintopotti, joka löytyy saarelta 300 metrin päässä rannasta. Päästäkseen saarelle on kilpailijoiden rakennettava yhteistuumin silta.

Aikaa on kuitenkin rajoitetusti, vain kaksi viikkoa, ja apuvälineinä ainoastaan perustyökalut sekä hyvin rajallisesti muita tarvikkeita. Tähän kiteytyy kuitenkin vain pelin fyysinen puoli ennen varsinaista psykologista valtakamppailua, sillä lopulta vain yksi kilpailija voittaa palkintopotin. Tekevätkö kilpailijat epäitsekkäästi yhteistyötä vai lentävätkö puukot selkien takana alusta lähtien, kun kukin tavoittelee palkintoa omakseen?

“Maailmanlaajuisten alkuperäissarjojemme menestyksen siivittämänä, mukaan lukien The Boys ja Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset, olemme erittäin iloisia voidessamme tuoda pohjoismaisille asiakkaillemme ensimmäisen käsikirjoittamattoman paikallisen alkuperäissarjan, The Bridgen. Tiedämme, että asiakkaamme kaikkialla Pohjoismaissa rakastavat realitysarjoja, joten julkaisemme nyt neljä paikallisversiota The Bridge -sarjasta, jotka esitetään Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Tämä on osoitus siitä, että haluamme investoida Prime Videon sisältöihin kaikkialla Pohjoismaissa.”

kertoo Martin Backlund, head of content, UK & Nordics, Prime Video

on Prime Videon selviytymisformaatti, joka on kuvattu kauniissa pohjoismaisessa erämaassa. Se on täynnä draamaa, jännitystä ja haasteita sekä mielelle että keholle. Olemme iloisia voidessamme tuoda Prime Videolle Pohjoismaissa lisää paikallista ääntä ja tarinoita. Emme malta odottaa, miten asiakkaamme tulevat reagoimaan.”

kertoo Andreas Hjertø, Head of Nordics Content, Prime Video

“Odotamme innolla näyttelijän ja kirjailijan Antti Reinin esittelyä The Bridgen kertojana suomalaisille Prime Videon katsojille. Antti on sydämeltään todellinen tarinankertoja ja olemme erittäin innoissamme voidessamme luoda ainutlaatuista ja mukaansatempaavaa tarinankerrontaa hänen kanssaan.

kertoo Karin Lindstrom, Head of Studios Nordic Local Originals

The Bridge -sarjan Suomessa tuottaa Endemol Shine Finland, ja sarja koostuu kuudesta 40 minuutin jaksosta, joista kolme ensimmäistä saavat ensi-iltansa Prime Videossa 4. marraskuuta. Loput kolme jaksoa julkaistaan viikoittain.

on alkuperäinen Banijay-formaatti, jonka on Espanjassa tuottanut Zeppelin, joka on osa Banijay Iberiaa.
Sarja liittyy tuhansien Prime Videossa saatavilla olevien tv-ohjelmien ja elokuvien joukkoon, joita ovat mm. Ruotsissa käsikirjoitettu komediasarja Toppen sekä muut kansainväliset Original -sarjat, kuten Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset, The Boys, The Wheel of Time ja The Terminal List.

The Bridge -sarjasta julkaistaan paikalliset versiot kaikissa Pohjoismaissa Prime Video -palvelussa 4. marraskuuta.

Kommentoi