Näin upealta näyttää japanilainen juna-asema Unreal 5 -pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta näyttää japanilainen juna-asema Unreal 5 -pelimoottorilla

Unreal Engine 5

Gamesin hiljattain julkaisemalla Engine 5 -pelimottorilla saadaan aikaiseksi lähes realistisia lopputuloksia ja näistä yksi esimerkki on 3D-taiteilija Lorenzo Dragon taidonnäyte, jonka voit katsoa alta.

Videolla nähdään Japanin Toyamassa sijaitseva juna-asema, joka on toteutettu täysin Engine 5 -pelimoottorin avulla.

Drago on käyttänyt teoksessaan pelimoottorin Lumen -ominaisuutta. Drago on myöskin tehnyt kaikki mallinnukset, tekstuurit, valaistuksen sekä animaatiot itse.

Monet pelinkehittäjät ovat jo siirtyneet kehittämään tulevia pelejä uudella 5 -pelimoottorilla. Näihin kuuluvat mm. uudet The Witcher ja Tomb Raider -pelit.

Kommentoi

Tältä Halo näyttäisi Unreal 5 -pelimoottorilla – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Halo näyttäisi Unreal 5 -pelimoottorilla – katso video

Halo x Unreal 5

Epic Gamesin uusi Engine 5 -pelimoottori on ollut paljon pinnalla viimeaikoina, varsinkin versiointien osalta. Esimerkiksi Cyberpunk 2077 ja Portal -pelit ovat saaneet 5 -käsittelyn aiemmin.

Nyt vuorossa on Halo -pelisarja, josta on saatu täysin uusi pelattava taso Engine 5 -pelimoottorilla toteutettuna. Zeta Halo -nimisen projektin taustalla on Forges -niminen poppoo. Täysin pelattava taso on ladattavissa Itch.io -palvelusta.

Tasossa pelaajat pääsevät täysin uudelle aavikkoteemaiseen maailmaan, jossa taustalla näkyy pelisarjalle ominainen rengasmainen rakenne.

Kommentoi

Fall Guys -peli muuttuu ilmaiseksi – saapuu Switchille ja Xboxille kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys -peli muuttuu ilmaiseksi – saapuu Switchille ja Xboxille kesäkuussa

Fall Guys

Kehittäjä Mediatonic on muuttamassa suursuositun Fall Guys -pelin ilmaispelattavaksi. Samalla peli saapuu Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä Switch -konsoleille kesäkuun 21. päivä.

Myös pelin PlayStation 5 -versio on saamassa ehostetun pelikokemuksen. Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

Games osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

PC:lle ja PlayStation 4 -konsolille pelin ostaneet tulevat saamaan Legacy Pack -sisältöpaketin, jonka mukana tulee erityiset Nickname, Nameplate, Regal, Veggie Dog sekä Dwarf -asu.

Kommentoi