Näin upealta The Elder Scrolls: Oblivion -peli näyttää Unreal -pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta The Elder Scrolls: Oblivion -peli näyttää Unreal -pelimoottorilla

Oblivion x Unreal Engine 5

Vuonna 2006 ilmestyneen The IV: Oblivion jaksaa kiehtoa edelleen aktiivisia faneja ja nyt eräs on luonut yhden pelin kohdista Engine 5 -pelimoottorin avulla.

Kyseessä on Oblivion -portti pelissä esiintyvän Kvatch kaupungin edustalla. Videolla nähdään kohtausta eri kuvakulmista ja sen luoja kertoo saavuttaneensa 50-60 fps:n ruudunpäivityksen kyseisellä demolla.

Demossa lähes kaikki on sen luojan itse tekemiä, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Demossa kuullaan myös alkuperäisestä pelistä tutut myrskyn äänet.

Oblivion -pelistä on parhaillaan kehitteillä myös uusinto The V: Skyrim -pelin moottorilla.

Kommentoi

Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelissä tulee olemaan tuplasti enemmän vuoropuhelua kuin Skyrimissä

Starfield

Bethesdan kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu lisää tietoa Tokyo Game Show -tapahtuman myötä. Tapahtumassa pelin luotsaaja Todd Howard kertoi siinä olevan tuplasti enemmän vuoropuheluita kuin The Elder Scrolls V: Skyrim -pelissä.

Howardin mukaan pelissä tulee olemaan yhteensä 150 000 vuoropuhelua, verraten Skyrimiin jossa oli ainoastaan 60 000 vuoropuhelua. 4 pelissä vuoropuheluita on verraten 110 000 ja esimerkiksi 3: Wild Hunt -pelissä on 450 000 vuoropuhelua.

Microsoft osti Bethesdan omistavan ZeniMaxin viime syksynä ja perusti myös hiljattain uuden Vault -studion.

Starfield ilmestyy yksinoikeudella Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle marraskuun 11. päivä 2022.

Kommentoi

Näin upealta tappiin asti modatun Skyrimin luonto näyttää – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Näin upealta tappiin asti modatun Skyrimin luonto näyttää – katso video

The Elder Scrolls V: Skyrim

The V: Skyrim -pelin julkaisusta tulee vierähtäneeksi tämän vuoden lopulla tasan 10 vuotta, mutta suursuosittu peli jaksaa edelleen viehättää niin pelaajia kuin modaajiakin.

Nyt käyttäjä nimeltä ShoddyCover julkaissut videon, jolla nähdään peli täysin uudessa uskossa usean tekstuureja ja grafiikkaa parantavalla modilla varustettuna.

aikoo julkaista pelin juhlavuoden kunniaksi erityisen Anniversary Edition -uusinnon, joka sisältää yli 500 Creation Club -modia. Näiden mukana peliin saadaan uusia tehtäviä, luolia, vastustajia, aseita, taikoja sekä muuta. Luonnollisesti juhlaversio sisältää myös pelin kaikki lisäosat.

Anniversary Edition ilmestyy marraskuun 11. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Nintendo Switch -versiosta ei ole vielä tietoa.

Kommentoi