Naked Gun -elokuvasarjaa oli tarkoitus jatkaa 90-luvulla myös pelien muodossa – tällaisia ne olisivat olleet Kommentit pois päältä artikkelissa Naked Gun -elokuvasarjaa oli tarkoitus jatkaa 90-luvulla myös pelien muodossa – tällaisia ne olisivat olleet

1990-luvulla suunniteltiin videopeliä suositusta -elokuvasarjasta. Perfect Entertainment -pelikehittäjätiimi oli työstämässä peliä, joka pohjautuisi ikoniseen komediasarjaan, mutta valitettavasti peliä ei koskaan julkaistu.

Itseasiassa nokitetaan vielä sen verran, että suunnittelupöydällä kaksi Naked Gun -peliä, joista ensimmäinen oli tarkoitus julkaista vuonna 1997 ja toinen seuraisi perässä vuosina 1998 tai 1999. Pelien suunniteltiin olevan point & click -tyylisiä seikkailupelejä, jotka olisivat noudattanut elokuvien huumoria ja tunnelmaa.

Ensimmäisessä pelissä olisi ollut tarkoitus hyödyntää mind-control-juonta ensimmäisestä Naked Gun -elokuvasta, jossa Vincent Ludwig käytti aivopesulaitetta muuntaakseen ihmiset murhaajiksi. Suunnitelmana oli myös parodioida elokuvia kyseiseltä ajalta, ja pelin nimeksi oli harkittu ”Naked Gun: 3 ½ with 5 ¼ scratched out” tai ”Naked Gun Forever Hold Your Piece”.

Vaikka pelin tarinaa ja yksityiskohtia ei olekaan koskaan jaettu laajalti, suunniteltuja pelikohtauksia olisi ollut esimerkiksi FMV 3D-renderöity sekvenssi, joka rekonstruoi ensimmäisen Naked Gun -elokuvan alkukohtauksen. Lisäksi pelin introssa Frank Drebin olisi vahingossa tappanut Loch Nessin hirviön, YETIn ja ensimmäisen avaruusolennon yhteydenpidon, kaikki huomaamattaan.

Mielenkiintoista?