Nälkäpeli-trilogia on saamassa esiosan – uusi elokuva myös tuloillaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Nälkäpeli-trilogia on saamassa esiosan – uusi elokuva myös tuloillaan?

Suzanne Collinsin suosittu -trilogia () on saamassa esiosan. Toistaseksi nimettömässä romaanissa palataan Panemin diktatuuriin, mutta 64 vuotta ennen trilogian tapahtumia. Meneillään romaanissa ovat järjestyksessään kymmenennet nälkäpelit.

Alkuperäinen Nälkäpeli -romaani ilmestyi vuonna 2008 ja sitä seurasivat trilogian seuraavat osat Vihan liekit vuonna 2009 ja Matkijanärhi vuonna 2010. Ensimmäinen Nälkäpeli -elokuva puolestaan julkaistiin vuonna 2012 ja seuraavana vuonna toisen kirjan elokuvaversio. Viimeinen kirjoista jaettiin kahteen elokuvaan, jotka ilmestyivät vuonna 2014 ja 2015.

Nälkäpelien esiosaromaani ilmestyy toukokuun 19. päivä 2020. Huhujen mukaan myös elokuvayhtiö , joka tuotti myös aiemmat elokuvat, on kiinnostunut tulevat esiosan elokuvaversion tuottamisesta.

John Wick 4 -elokuvan kuvaukset käynnistyvät potentiaalisesti tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa John Wick 4 -elokuvan kuvaukset käynnistyvät potentiaalisesti tänä vuonna

- elokuvasarjan neljännen osan kuvauksien odotetaan käynnistyvän potentiaalisesti vuoden 2021 aikana. Sekä neljännen että viidennen osan kuvauksien oli tarkoitus mahdollisesti alkaa jo hetki sitten, mutta koronavirus on tehnyt mahdollisen suunnittelun hankalaksi. Näyttelijä Ian McShanen mukaan kuvauksia ollaan kuitenkin käynnistämässä pikku hiljaa.

John Wick: Chapter 4 -elokuvan julkaisuajankohta on tällä hetkellä 27. toukokuuta 2022. Elokuvan oli määrä ilmestyä tänä vuonna. Elokuvan pääroolissa nähdään tuttuun tapaan Keanu Reeves.

Elokuvasarjasta on tiedettävästi tekeillä myös oma spin-off TV-sarjansa ”The Continental”, kuin myös spin-off elokuva ”Ballerina”.

Borderlands -elokuvan kuvaukset alkavat piakkoin Unkarissa Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands -elokuvan kuvaukset alkavat piakkoin Unkarissa

Borderlands - Lilith

Suositun -pelisarjan elokuvaversion kuvaukset ovat alkamassa piakkoin Unkarissa. Aiheesta kertoi maassa toimivan MidAtlantic Filmsin Adam Goodman The Hollywood Reporter -medialle.

Elokuvasta ei vielä tiedetä muuta kuin, että sen tulee ohjaamaan Hostel -elokuvista tuttu Eli Roth ja sen tuotannosta vastaa . Elokuvan käsikirjoituksen parissa on puolestaan työskennellyt Chernobyl -sarjasta tuttu Craig Mazin.

Aiemmin vuotaneen käsikirjoituksen osan mukaan elokuvan päähahmona nähdään Lilith, jonka tarkoituksena on pelastaa Tiny Tina päästäkseen vankilasta. Tämä osa käsikirjoituksesta on kuitenkin jo kirjoitettu uusiksi.

Elokuvan päärooleissa nähdään Cate Blanchett, joka näyttelee Lilithiä sekä Kevin Hart, joka nähdään Rolandin roolissa.