Nälkäpeli-trilogia on saamassa esiosan – uusi elokuva myös tuloillaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Nälkäpeli-trilogia on saamassa esiosan – uusi elokuva myös tuloillaan?

Suzanne Collinsin suosittu -trilogia () on saamassa esiosan. Toistaseksi nimettömässä romaanissa palataan Panemin diktatuuriin, mutta 64 vuotta ennen trilogian tapahtumia. Meneillään romaanissa ovat järjestyksessään kymmenennet nälkäpelit.

Alkuperäinen Nälkäpeli -romaani ilmestyi vuonna 2008 ja sitä seurasivat trilogian seuraavat osat Vihan liekit vuonna 2009 ja Matkijanärhi vuonna 2010. Ensimmäinen Nälkäpeli -elokuva puolestaan julkaistiin vuonna 2012 ja seuraavana vuonna toisen kirjan elokuvaversio. Viimeinen kirjoista jaettiin kahteen elokuvaan, jotka ilmestyivät vuonna 2014 ja 2015.

Nälkäpelien esiosaromaani ilmestyy toukokuun 19. päivä 2020. Huhujen mukaan myös elokuvayhtiö , joka tuotti myös aiemmat elokuvat, on kiinnostunut tulevat esiosan elokuvaversion tuottamisesta.

Kommentoi

Borderlands saa oman elokuvan – Eli Roth valittu ohjaajaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands saa oman elokuvan – Eli Roth valittu ohjaajaksi

Borderlands 3

Suosittu pelisarja Borderlands on muuntumassa elokuvaksi Hostel -elokuvien ohjaajan Eli Rothin toimesta. Elokuvan tuotannosta vastaa ja kuvausten on määrä alkaa myöhemmin tänä vuonna.

Rothilla on pitkä ja menestyksekäs historia Lionsgaten kanssa ja hänen mukaan elokuvan käsikirjoitus on huippuluokkaa ja samoin tuotantotiimi. Elokuvan käsikirjoituksen luonnoksesta vastaa parhaillaan Craig Mazin, joka työskenteli menestyksekkään Chernobyl -sarjan parissa.

Borderlands sijoittuu tulevaisuuteen, jossa Vault Hunterit matkaavat syrjäiselle Pandora -planeetalle metsästääkseen kehittyneiden avaruusolioiden teknologiaa. Vastaansa Vault Hunterit saavat paikalliset vihamieliset villieläimet, bandiitit sekä yksityisarmeijan, joka hamuaa samaa teknologia-aarretta.

Pelisarjan viimeisin osa Borderlands 3 ilmestyi viime vuoden lopulla ja on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, PC:lle, OSX:lle sekä Google Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi

Neljäs John Wick -elokuva ilmestyy vuonna 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Neljäs John Wick -elokuva ilmestyy vuonna 2021

John Wick -elokuvasaagan kolmas osa ehti hädin tuskin elokuvateattereihin kun studio on jo ilmoittanut julkaisupäivän leffasarjan seuraavalle osalle. John Wick: Chapter 4 saapuu teattereihin toukokuun 21. päivä 2021.

Keanu Reevesin tähdittämä John Wick: Chapter 3 – Parabellum sai ensi-iltansa aiemmin tässä kuussa toukokuun 17. päivä. Elokuva tienasi Pohjois-Amerikassa ensi-ilta viikollaan 57 miljoonaa dollaria.

Kommentoi