Nämä elokuvat ja sarjat nähdään vuodenvaihteessa SkyShowtimellä – mukana mm. Dungeons & Dragons -elokuva ja Frasierin paluu Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä elokuvat ja sarjat nähdään vuodenvaihteessa SkyShowtimellä – mukana mm. Dungeons & Dragons -elokuva ja Frasierin paluu

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

on julkistanut suuren joukon loppuvuonna ja vuoden 2024 alussa julkaistavia uusia hittielokuvia ja yksinoikeussarjoja.

Alle vuosi sitten Pohjoismaissa ensimmäistä kertaa esitelty ja vasta kuusi kuukautta sitten laajentumisensa yli 20 eurooppalaismarkkinalle viimeistellyt SkyShowtime tarjoaa nyt vaikuttavan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman ensiesityselokuvia ja yksinoikeussarjoja.

SkyShowtimella nähdään sekä Paramount Picturesin että Universal Picturesin uudet teatterijulkaisut, ja palvelu tuo myöhemmin tänä vuonna ja vuoden 2024 puolella ensi-iltaan entistä enemmän uusia suurelokuvia. Tällä vauhdilla palvelun tarjonta tulee kattamaan 50 prosenttia vuoden 2023 lipputuloista.

Lisäksi SkyShowtimen Pay One -nimikkeet kattavat 50 prosenttia Hollywoodin vuoden 2022 lipputuloista. Palvelussa yhä striimattavissa olevia vuoden 2022 hittejä ovat mm: , ja . SkyShowtime tarjoaa tilaajille useita Hollywoodin parhaista julkaisuista.

Ensi-illassa syyskuussa

: Honour Among Thieves on toiminnantäyteinen elokuva, joka tuo legendaarisen pelin monipuolisen maailman suurelle kankaalle. Mukana nähdään Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head ja Hugh Grant.

Kriitikoiden ylistämä hittisarja Poker Face saa ensi-iltansa syyskuussa SkyShowtime -alkuperäistuotantona. Emmy-ehdokas Natasha Lyonnen esittämä päähahmo Charlie havaitsee uskomattoman tarkasti, milloin joku valehtelee. Hän tekee matkaa Plymouth Barracudallaan ja törmää joka etapilla uusiin hahmoihin ja omalaatuisiin rikoksiin, joita ei voi olla selvittämättä.

Koodinimi: Annika on SkyShowtime -alkuperäissarjoihin kuuluva suomalais-ruotsalainen rikosdraama. Tarinan keskiössä on suomalainen taidepetoksia tutkiva Emma, joka soluttautuu tukholmalaiseen huutokauppataloon tutkimaan yrityksen yhteyksiä Blanko-nimellä tunnettuun pahamaineiseen rahanpesijään. Paljastumista välttääkseen Emma päättää esittää Annikaa, huumeiden ja alkoholin voimalla bilettävää tulista seurapiirikaunotarta, joka on viileän ja hillityn Emman täysi vastakohta. Annikaksi muuttuminen pakottaa Emman kuitenkin kohtaamaan muistoja, jotka hän on yrittänyt unohtaa.

Ensi-illassa lokakuussa

The Family Stallone on uusi dokumenttisarja, jonka pääosissa ovat Oscar-ehdokas Sylvester Stallone, hänen vaimonsa Jennifer Flavin Stallone ja heidän kolme tytärtään Sophia, Sistine ja Scarlet. Tarjolla on kurkistus Hollywoodin kuuluisimpiin kuuluvan perheen kotiin. Katsojat pääsevät seuraamaan Stallonen elämän suurinta roolia: isänä oloa.

Special Ops: Lioness -sarjaa on innoittanut todellinen Yhdysvaltain asevoimien erikoisyksikkö. Joe (Zoe Saldaña) yrittää tasapainotella yksityiselämänsä ja roolinsa CIA:n terrorismin vastaisen sodan eturintamassa välillä. Lioness-ohjelma, jota vetävät Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) ja Donald Westfield (Michael Kelly), pestaa palvelukseensa aggressiivisen merijalkaväen sotilaan Cruzin (Laysla de Oliveira). Cruz toimii Joen rinnalla valtioterrorismin valtapelureihin kohdistuvissa peitetehtävissä, jotka ovat osa CIA:n pyrkimyksiä estää seuraavat syyskuun 11. päivän iskut. Sarja tulee striimattavaksi yksinoikeudella kaikille SkyShowtimen markkina-alueille lokakuussa.

Espanjalainen SkyShowtime-alkuperäissarja Fleeting Lies tulee striimattavaksi lokakuussa. Lucía (Elena Anaya) on kuukauden päässä häistään ja juuri saamassa nimityksen yrityksensä toimitusjohtajaksi, kun samaa ylennystä kärkkyvä Santi (Quim Gutiérrez) pettää hänet. Lucía joutuu syytetyksi teollisuusvakoilusta ja saa välittömästi potkut. Lucían elämä ja tulevaisuus ovat yhtäkkiä vaakalaudalla, ja hänellä on melkoinen pähkinä purtavanaan: miten todistaa syyttömyytensä ja välttää vankeustuomio. Lucia ei kerro totuutta perheelleen, vaan yrittää jatkaa heidän elättämistään erilaisilla laittomilla keinoilla. Valheet ja Lucian elämä muuttuvat jatkuvasti mutkikkaammiksi.

Ensi-illassa marraskuussa

Ikoninen komedia tekee voitokkaan paluun SkyShowtimeen. Kelsey Grammer on pääosassa ja vastaavana tuottajana uudessa sarjassa, jossa hänen esittämänsä Frasier Crane palaa Massachusettsin Bostoniin aloittamaan uuden elämänvaiheen. Luvassa on uusia haasteita, uusien suhteiden luomista ja vanhan unelman tai parin täyttymys. Frasier has re-entered the building! Grammerin lisäksi uudessa sarjassa nähdään Jack Cutmore-Scott Frasierin Freddy-poikana, Nicholas Lyndhurst Frasierin entisenä opiskelukaverina ja nykyisenä yliopistoprofessorina Alanina, Toks Olagundoye Alanin työtoverina ja yliopiston psykologisen tiedekunnan johtajana Oliviana, Jess Salgueiro Freddyn Eve-kämppiksenä ja Anders Keith Frasierin David-veljenpoikana.

Dreamland on sydämellinen draama salaisuuksista, valheista, rakkaudesta ja haaveista neljän siskoksen perheessä. Britannian aurinkoiseen Margaten merenrantakaupunkiin sijoittuva, särmikkään komediallinen sarja seuraa sukupolvien yli ulottuvia naissuhteita ja perheen epävakaata dynamiikkaa. Vanhin sisar Trish (Agyeman) on kolmatta kertaa raskaana kumppanilleen Spencelle (Kiell Smith-Bynoe). Tällä kertaa hän on tehnyt päätöksensä: lapsesta tulee tyttö. Trishin sisaret Clare (Gabby Best) ja Leila (Aimee-Ffion Edwards) rientävät hänen tuekseen apunaan perheen äiti (Frances Barber) ja Margatessa legendaarista mainetta nauttiva isoäiti (Sheila Reid), joka ”ennustaa”, että tällä kertaa on tulossa tyttö. Mutta kun neljäs sisko Mel (Allen) tekee yllättävän paluun kaupunkiin, koko perheen vakaus on vaarassa. Koputus ovelle saa haavemaan perustukset horjumaan.

Moderni hirviötarina Renfield kertoo uskollisesta, mutta kovia kokeneesta palvelijasta, jolla on kaikkien aikojen narsistisin pomo: Dracula. Humoristisesta sävystään ja roolisuorituksistaan kiitellyssä elokuvassa nähdään Nicholas Hoult nimiroolissa Renfieldinä, Awkwafina ja Shohreh Aghdashloo. Draculaa esittää Oscar-voittaja Nicolas Cage.

Ensi-illassa joulukuussa

Lawmen: Bass Reeves, yksinoikeudella SkyShowtimessa nähtävä uusi antologiasarja, jonka vastaavina tuottajina ovat toimineet Oscar-ehdokas Taylor Sheridan ja Emmy-ehdokas David Oyelowo. Rooleissa nähdään Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, Oscar-kunniapalkittu Donald Sutherland sekä Emmy-ehdokas Dennis Quaid. Kahdeksan jakson mittaisen kauden keskiössä on villin lännen legendaarisin lainvalvoja: Bass Reeves (Oyelowo). Alkuperäissarja seuraa, kuinka Reeves nousee orjuudesta Yhdysvaltain ensimmäiseksi tummaihoiseksi liittovaltion sheriffiksi Mississippin länsipuolella. Reeves pidätti urallaan yli 3 000 lainsuojatonta, mutta virkamerkki oli ajoittain raskas taakka, ja hän joutui pohtimaan työnsä moraalisia ja hengellisiä vaikutuksia rakkaaseen perheeseensä.

Joulukuussa palveluun saapuu myös Aaron Horvathin ja Michael Jelenicin ohjaama megahitti The Super Mario Bros. Movie. Pääosissa ovat Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black ja Anya Taylor-Joy. Nintendon Mario-pelien maailmaan perustuva vauhdikas komedia kutsuu katsojat aivan uudenlaiseen, elävään ja jännittävään maailmaan.

Transformers: Rise of the Beasts saapuu myös striimattavaksi juhlapyhien alla. 90-luvulle sijoittuvassa tarinassa seurataan Autobotien seikkailua ympäri maapalloa ja esitellään kokonaan uusi Transformers-ryhmittymä Maximals, joka liittyy mukaan taisteluun maailman kohtalosta.

Vuoden 2024 alussa saapuvat sarjat ja elokuvat

The Curse, lajityyppejä sekoittava SkyShowtime-alkuperäissarja, joka seuraa, kuinka väitetty kirous häiritsee vastanaineen pariskunnan suhdetta samalla kun he yrittävät lasta ja esiintyvät uudessa remonttisarjassa. Sarjan pääosissa ovat Oscar-voittaja Emma Stone, Nathan Fielder ja Benny Safdie. Vierailevina tähtinä nähdään Oscar-ehdokas Barkhad Abdi, Emmy-ehdokas Corbin Bernsen ja Constance Shulman. A24:n tuottaman THE CURSEn ovat yhdessä luoneet vastaavat tuottajat Benny Safdie ja Nathan Fielder, joka toimii myös ohjaajana. Emma Stone toimii vastaavana tuottajana, samoin Dave McCary ja Ali Herting Fruit Tree -nimen alla. Myös Josh Safdie on mukana vastaavana tuottajana. Sarja saapuu palveluun vuonna 2024.

”Alle vuosi sitten lanseerattu SkyShowtime tarjoaa vaikuttavan valikoiman loistosisältöä. SkyShowtime-tilaajat ympäri Euroopan pääsevät nauttimaan maailman parhaasta viihteestä uusimpien Hollywood-hittien, maailmanlaajuisten yksinoikeussarjojen ja paikallisten alkuperäistuotantojen muodossa. Vuonna 2024 luvassa on entistä enemmän loistavaa sisältöä. SkyShowtime tarjoaa jatkossakin huippuviihdettä huippuhintaan.”

SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia), ja palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan – peru tilaus milloin tahansa.

Koodinimi: Annika

Julkaisupäivä: 30. syyskuuta

Koodinimi: Annika on SkyShowtime-alkuperäissarjoihin kuuluva suomalais-ruotsalainen rikosdraama. Tarinan keskiössä on suomalainen taidepetoksia tutkiva Emma, joka soluttautuu tukholmalaiseen huutokauppataloon tutkimaan yrityksen yhteyksiä Blanko-nimellä tunnettuun pahamaineiseen rahanpesijään. Paljastumista välttääkseen Emma päättää esittää Annikaa, huumeiden ja alkoholin voimalla bilettävää tulista seurapiirikaunotarta, joka on viileän ja hillityn Emman täysi vastakohta. Annikaksi muuttuminen pakottaa Emman kuitenkin kohtaamaan muistoja, jotka hän on yrittänyt unohtaa.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

Julkaisupäivä: 12. syyskuuta

Charmikas varas ja sekalainen seikkailijajoukko lähtevät eeppiselle matkalle etsimään kadonnutta reliikkiä, mutta asiat menevät vaarallisella tavalla pieleen, kun he törmäävät vääriin ihmisiin. Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves tuo legendaarisen roolipelin monipuolisen maailman ja leikkisän hengen suurelle kankaalle hilpeässä, toiminnantäyteisessä seikkailussa. Rooleissa nähdään Sophia Lillis, Chris Pine, Michelle Rodriguez, Daisy Head, Regé-Jean Page, Justice Smith, Chloe Coleman ja Hugh Grant.

Dreamland

Julkaisupäivä: 21. marraskuuta

Dreamland on sydämellinen draama salaisuuksista, valheista, rakkaudesta ja haaveista neljän siskoksen perheessä. Britannian aurinkoiseen Margaten merenrantakaupunkiin sijoittuva, särmikkään komediallinen sarja seuraa sukupolvien yli ulottuvia naissuhteita ja perheen epävakaata dynamiikkaa. Vanhin sisar Trish (Agyeman) on kolmatta kertaa raskaana kumppanilleen Spencelle (Kiell Smith- Bynoe). Tällä kertaa hän on tehnyt päätöksensä: lapsesta tulee tyttö. Trishin sisaret Clare (Gabby Best) ja Leila (Aimee-Ffion Edwards) rientävät hänen tuekseen apunaan perheen äiti (Frances Barber) ja Margatessa legendaarista mainetta nauttiva isoäiti (Sheila Reid), joka ”ennustaa”, että tällä kertaa on tulossa tyttö. Mutta kun neljäs sisko Mel (Allen) tekee yllättävän paluun kaupunkiin, koko perheen vakaus on vaarassa. Koputus ovelle saa haavemaan perustukset horjumaan.

Fleeting Lies

Julkaisupäivä: 9. lokakuuta

Espanjalainen SkyShowtime-alkuperäissarja Fleeting Lies tulee striimattavaksi marraskuussa. Lucía (Elena Anaya) on kuukauden päässä häistään ja juuri saamassa nimityksen yrityksensä toimitusjohtajaksi, kun samaa ylennystä kärkkyvä Santi (Quim Gutiérrez) pettää hänet. Lucía joutuu syytetyksi teollisuusvakoilusta ja saa välittömästi potkut. Lucían elämä ja tulevaisuus ovat yhtäkkiä vaakalaudalla, ja hänellä on melkoinen pähkinä purtavanaan: miten todistaa syyttömyytensä ja välttää vankeustuomio. Lucia ei kerro totuutta perheelleen, vaan yrittää jatkaa heidän elättämistään erilaisilla laittomilla keinoilla. Valheet ja Lucian elämä muuttuvat jatkuvasti mutkikkaammiksi.

Frasier

Tulossa marraskuussa

Uudessa sarjassa Frasier Crane (Grammer) palaa Massachusettsin Bostoniin aloittamaan uuden elämänvaiheen. Luvassa on uusia haasteita, uusien suhteiden luomista ja vanhan unelman tai parin täyttymys. Frasier has re-entered the building! Grammerin lisäksi reboot-sarjassa nähdään Jack Cutmore-Scott Frasierin Freddy-poikana, Nicholas Lyndhurst Frasierin entisenä opiskelukaverina ja nykyisenä yliopistoprofessorina Alanina, Toks Olagundoye Alanin työtoverina ja yliopiston psykologisen tiedekunnan johtajana Oliviana sekä Jess Salgueiro Freddyn Eve-kämppiksenä ja Anders Keith Frasierin David-veljenpoikana.

Lawmen: Bass Reeves

Tulossa joulukuussa

Lawmen: Bass Reeves herättää villin lännen legendaarisen lainvalvojan ja lainsuojattomat henkiin. Reeves (Oyelowo) tunnetaan Yhdysvaltain rajaseutujen suurimpana sankarina. Hän toimi liittovaltion sheriffinä sisällissodan jälkeisenä aikana Intiaaniterritorion alueella ja pidätti yli 3 000 rikollista haavoittumatta kertaakaan. Lawmen: Bass Reeves on ensimmäinen osa antologiasarjasta, jonka tulevat kaudet keskittyvät muihin ikonisiin lainvalvojiin ja lainsuojattomiin kautta historian.

Poker Face

Julkaisupäivä: 15. syyskuuta

Poker Face saa ensi-iltansa syyskuussa SkyShowtime-alkuperäistuotantona. Emmy®-ehdokas Natasha Lyonnen esittämä päähahmo Charlie havaitsee uskomattoman tarkasti, milloin joku valehtelee. Hän tekee matkaa Plymouth Barracudallaan ja törmää joka etapilla uusiin hahmoihin ja omalaatuisiin rikoksiin, joita ei voi olla selvittämättä.

Renfield

Tulossa marraskuussa

Tässä modernissa hirviötarinassa Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men-elokuvasarja) esittää kovia kokenutta Renfieldiä, joka toimii avustajana historian narsistisimmalle pomolle Draculalle (Oscar®-voittaja Nicolas Cage). Renfield joutuu järjestämään isännälleen uhreja ja toteuttamaan tämän kaikki toiveet, olivatpa ne miten kieroja tahansa. Nyt Renfield on satojen palvelijana vietettyjen vuosien jälkeen valmis katsomaan, onko elämää myös muualla kuin pimeyden ruhtinaan varjossa. Ensin hänen on kuitenkin päästävä eroon läheisriippuvuudestaan.

Special Ops: Lioness

Julkaisupäivä: 30. lokakuuta

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin luoma Special Ops: Lioness perustuu todelliseen erikoisyksikköön ja seuraa, kuinka rosoinen, mutta intohimoinen nuori merijalkaväen sotilas Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) värvätään Lioness Engagement Team -yksikköön terroristijärjestöön soluttautumista varten. Zoe Saldaña esittää Lioness-ohjelman asemapäällikkö Joeta, jonka tehtävä on kouluttaa, ohjata ja johtaa naispuolisia peiteagenttejaan.

The Curse

Tulossa vuonna 2024

The Curse, lajityyppejä sekoittava SkyShowtime-alkuperäissarja, joka seuraa, kuinka väitetty kirous häiritsee vastanaineen pariskunnan suhdetta samalla kun he yrittävät lasta ja esiintyvät uudessa remonttisarjassa. Sarjan pääosissa ovat Oscar®-voittaja Emma Stone, Nathan Fielder ja Benny Safdie. Vierailevina tähtinä nähdään Oscar-ehdokas Barkhad Abdi, Emmy®-ehdokas Corbin Bernsen ja Constance Shulman. A24:n tuottaman The Curse n ovat yhdessä luoneet vastaavat tuottajat Benny Safdie ja Nathan Fielder, joka toimii myös ohjaajana. Emma Stone toimii vastaavana tuottajana, samoin Dave McCary ja Ali Herting Fruit Tree -nimen alla. Myös Josh Safdie on mukana vastaavana tuottajana. Sarja saapuu palveluun vuonna 2024.

The Family Stallone

Julkaisupäivä: 2. lokakuuta

Elokuvahistorian legendaarisimpia hahmoja esittänyt kolminkertainen Oscar-ehdokas Sylvester Stallone on valmis päästämään kamerat seuraamaan roolia, jota hän itse pitää elämänsä tärkeimpänä: isänä oloa. Uutuussarjassa Stallone, hänen vaimonsa ja kolme tytärtään päästävät katsojat kurkistamaan Hollywoodin kuuluisimpiin kuuluvan perheen kotiin.

The Super Mario Bros. Movie

Julkaisupäivä: 7. joulukuuta

Golden Globe -voittaja Anya Taylor-Joy, mestarikoomikot Chris Pratt ja Charlie Day sekä muut huippunimet tähdittävät muun muassa Despicable Me – ja Sing-animaatiohiteistä tunnetun studion viimeisintä hilpeää seikkailua. Tarina perustuu Nintendon maailmanlaajuisesti menestyneeseen videopelisarjaan, jossa viiksekäs putkimies Mario ja hänen hontelo Luigi-veljensä lähtevät pelastamaan prinsessa Peachia häijyltä Bowserilta.

Frasier palaa tänä syksynä uusilla jaksoilla – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Frasier palaa tänä syksynä uusilla jaksoilla – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa

Kelsey Grammer palaa ikoniseen komediarooliinsa uudessa -sarjassa. 12.lokakuuta alkavan sarjan ensimmäinen traileri on nyt julkaistu. Voit ottaa maistiaisen Frasierin paluusta haltuun tästä alta:

Aikataulumuutos sijoittaa suoratoistosarjan aivan perinteisen televisiokanavien syyskauden käynnistyksen keskelle ja takaisin illalle, jolloin se oli osa NBC:n Must-See TV -ohjelmistoa useita kausia alkuperäisessä esityksessään. CBS antaa myös sarjalle näytöslähetyksen kahdella peräkkäisellä jaksolla tiistaina 17. lokakuuta. sai ensi-iltansa vuonna 1993 ja se oli esillä 11 kautta.

Uusi sarja seuraa Frasier Cranea hänen elämänsä seuraavassa luvussa, kun hän palaa Bostoniin kohtaamaan uusia haasteita, solmimaan uusia suhteita ja viimein toteuttamaan muutaman vanhan unelman.

Frasier oli kaikkien aikojen eniten Emmy-palkittu sarja voittaen 37 kertaa, kunnes tuo ennätys rikottiin HBO:n Game of Thronesilla vuonna 2016. Se pitää edelleen ennätystä eniten komediasarjalle myönnetyistä voitoista. Alkuperäinen sarja on katsottavissa suoratoistopalvelussa Paramount+.

Tulevasta pohjoismaisesta nordic noir -sarjasta Koodinimi: Annika saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta pohjoismaisesta nordic noir -sarjasta Koodinimi: Annika saatiin ensimmäinen traileri

Koodinimi: Annika

AJ Annilan ohjaama suomalais-ruotsalainen trilleri alkaa syyskuun lopulla. Nyt tulevasta sarjasta on saatu ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Helsinki-filmin Mia Ylösen ja Aleksi Bardyn luoma ja AJ Annilan ohjaama odotettu kuusiosainen nordic noir -rikostrilleri alkaa yksinoikeudella -suoratoistopalvelussa lauantaina 30. syyskuuta.

SkyShowtime julkisti tänään trailerin ja ensi-iltapäivän 30. syyskuuta käynnistyvälle ensimmäiselle pohjoismaiselle alkuperäissarjalleen Koodinimi: Annika. Nordic noir -suurtuotannon ensimmäinen jakso tulee globaalisti striimattavaksi julkaisupäivänä, minkä jälkeen saataville tulee uusi jakso viikoittain.

Sarjan pääosaa näyttelee vaasalaislähtöinen Sannah Nedergård (Rikinkeltainen taivas) suomalaisen taidepetostutkijan Emman/Annikan roolissa. Tämä on hänen ensimmäinen pääosaroolinsa kansainvälisessä rikosdraamasarjassa. Sarjassa nähdään suomalaisnäyttelijöistä myös Pekka Strang (Tom of Finland) Raimo Korpena ja Miro Lopperi (Aikuiset, Munkkivuori) Sampo Raiviona.

Trillerisarja vie katsojat korkean tason taideväärennösten kätkettyyn maailmaan ja tutkii kaksoiselämän haasteita. Suomalainen rikostutkija Emma Haka on yhä kouluttautumassa peitetehtäviin, kun hänet lähetetään soluttautumaan Tukholman korruptoituneeseen taidekauppamaailmaan. Hän valitsee peitehahmokseen villin ja tulisen Annika Stormaren. Kun tutkimus vie Emmaa yhä syvemmälle alamaailmaan, hänen oma persoonallisuutensa alkaa sekoittua Annikaan, oikeaan mutta edesmenneeseen henkilöön, joka jätti jälkeensä sotkuisen mysteerien verkon.

”Rakastan tämän sarjan jokaista hetkeä, jokaista näyttelijää ja jokaista kohtausta. Se on rikossarja, mutta myös kertomus matkasta mielen sisään – kaaokseen, joka syntyy kun eri identiteetit joutuvat sovittamattomaan ristiriitaan.”

kuvailee vastaava tuottaja Aleksi Bardy

Muissa rooleissa nähdään Ardalan Esmaili (Snabba Cash) Rasmus Ståhlgrenina, Eva Melander (Border) Rina Olanderina ja Helena Bergström (House of Angels) Agatha Torstenssonina, Clarisse Lhoni-Botte (Rolling to You) Béatrice Jolyna ja Charles Martins (Emily in Paris) Denver Carpentierina.

“Oli upeaa päästä työskentelemään usean sellaisen näyttelijän kanssa, joita olen ihaillut jo pitkään. Moni on kysynyt minulta, oliko näin suuren roolin ja kahden eri identiteetin näytteleminen vaikeaa. Sanon kaikille, että ei ollut, koska minulla oli tukenani niin loistava ja turvallinen tiimi. Näytteleminen on aina yhteistyötä. Tämän sarjan tekeminen oli intensiivisin työ minkä olen koskaan tehnyt – samalla minulla ei ole koskaan ollut näin hauskaa.”

Sannah Nedergård kertoo.

Mia Ylönen avaa sarjan näyttelijävalintoja:

”Koekuvasimme lähes 30 näyttelijää etsiessämme sitä täydellistä Emmaa. Sannahissa yhdistyi kaikki – erinomainen suomen ja ruotsin kielen taito yhdistettynä koskettavaan herkkyyteen ja kykyyn operoida uskottavasti määrätietoisena undercover-poliisina.”

vastaava tuottaja Ylönen kertoo

Koodinimi: Annika on saanut tukea Suomen elokuvasäätiöltä ja EU:n Creative Europe Programme – MEDIA -ohjelmalta. Lisäksi tuotanto on saanut Business Finlandin AV-tuotantokannustimen rahoitusta.

SkyShowtime, Comcastin ja Paramount Globalin yhteishanke, on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).