Nämä leffat ja sarjat nähdään Prime Videolla marraskuussa – mukana menestynyt The Whale Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat nähdään Prime Videolla marraskuussa – mukana menestynyt The Whale

Invicible

on julkaissut marraskuun tulevia elokuvia ja sarjoja joihin kuuluvat mm. mainetta niittänyt -elokuva, aikuisille suunnatun Invincible -piirrossarjan toinen kausi sekä aiheinen seikkailukilpailusarja .

The Whale

1.11.2023

The Whale on koskettava tarina äidinkielen opettajasta, jonka aika on käymässä vähiin. Viimeisenä tekonaan hän yrittää korjata välinsä teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Suurella sydämellä ja terävällä älyllä siunattu mies kohtaa syvälle haudatun tuskan ja tukahdutetut tunteet, jotka ovat seuranneet häntä vuosikymmeniä. Darren Aronofskyn ohjaamaa elokuvaa tähdittää Brendan Fraser.

Invincible – kausi 2

3.11.2023

Invincible-sarja perustuu Robert Kirkmanin, Cory Walkerin ja Ryan Ottleyn uraauurtavaan sarjakuvakirjaan, jossa keskitytään 18-vuotiaaseen Mark Graysoniin, joka vaikuttaa varsin tavalliselta nuorelta. Hänet erottaa muista vain yksi asia: hänen isänsä oli, ainakin näennäisesti, maailman suurin supersankari. Toisella kaudella tarina jatkuu tilanteesta, jossa Mark yrittää rakentaa uutta elämäänsä Nolanin tekemän petoksen jälkeen. Samalla Mark kohtaa monenlaisia uusia vaaroja ja taistelee suurinta pelkoaan vastaan: pelkoa siitä, että hänestä voi tulla huomaamattaan isänsä kaltainen.

007: Road to a Million

10.11.2023

007: Road to a Million -sarjassa pääsemme seuraamaan yhdeksää tuiki tavallista paria, jotka kilpailevat miljoonan punnan pääpalkinnosta James Bond -teemaisessa maailmanlaajuisessa seikkailukilpailussa. Kilpailussa parien on suoriuduttava henkisesti ja fyysisesti vaativista haasteista, jotka ovat saaneet innoituksensa James Bond -elokuvista. Sarjassa nähdään myös legendaarisen näyttelijän Brian Coxin tähdittämä The Controller -hahmo, joka on kilpailun taustalla kyräilevä päästrategi, joka sanelee seikkailun edetessä minne parien on mentävä ja mitä heidän on tehtävä.

Bottoms

21.11.2023

Bottoms on piristävän omaperäinen ja roisi komedia, joka kertoo opiskelijatytöistä, PJ:stä ja Josiesta, jotka perustavat kamppailukerhon saadakseen huomiota koulunsa cheerleadereiltä. Tämä omituinen suunnitelma alkaa toimia, kun kerho kasvaa ja saa jalansijaa opiskelijoiden keskuudessa. Pian koulun suosituimmat tytöt hakkaavat toisiaan itsepuolustuksen nimissä. Mutta kun tilanne alkaa karata käsistä, PJ ja Josie huomaavat tarvitsevansa tien ulos ennen kuin on liian myöhäistä.

Muita tulevia julkaisuja:

The Marsh King's Daughter, 1.11.2023
Romancero, 3.11.2023
The Hunger Games, 10.11.2023
The Hunger Games: Catching Fire, 10.11.2023
The Hunger Games: Mockingjay Part 1, 10.11.2023
The Hunger Games: Mockingjay Part 2, 10.11.2023
The Hurt Locker, 10.11.2023
Twin Love, 17.11.2023
The Woman King, 22.11.2023
Elf Me, 24.11.2023
Tina & Bettina – The Comeback, 24.11.2023

Psykologinen Saltburn draama-trilleri saapuu Prime Videolle ennen joulua – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Psykologinen Saltburn draama-trilleri saapuu Prime Videolle ennen joulua – katso uusi traileri

Saltburn

on julkaisemassa odotettua psykogolista draama-trillerielokuvaa 22. joulukuuta. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Oscar-voittaja Emerald Fennellin (Lupaava nuori nainen) elokuvassa seurataan nuorta opiskelijaa Oliver Quickia (Barry Keoghan), joka etsii paikkaansa Oxfordin yliopistossa. Sattumien kautta hän kohtaa viehättävän aristokraatin, Felix Cattonin (Jacob Elordi), joka kutsuu Oliverin viettämään kesää perheensä massiiviseen herraskartanoon, Saltburniin.

Kohdatessaan Felixin omintakeisen perheen ja poikkeuksellisen elämäntyylin, hänelle avautuu mahdollisuus viettää ikimuistoinen kesä – niin hyvine kuin huonoine piirteineen.

Saltburnissa nähdään myös tähtinäyttelijät Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver ja Archie Madekwe.

Elokuva ilmestyy Prime Video -suoratoistopalveluun 22. joulukuuta.

Tulevasta Fallout -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Fallout -sarjasta saatiin ensimmäinen traileri

on julkaissut ensimmäisen trailerin odotetusta -sarjasta, joka saa ensi-iltansa 12. huhtikuuta 2024. Voit katsoa trailerin alta.

Fallout perustuu yhteen kaikkien aikojen ikonisimmista pelisarjoista, jossa seurataan tapahtumia maailmanlopun jälkeisessä maailmassa. Sarjan alkaessa on kulunut 200 vuotta maailmanlopusta, ja maailmassa elää sekä hyväosaisia, joilla on kaikkea, että heitä, joilla ei ole juuri mitään. Kun luksussuojissa asuvat hyväosaiset pakotetaan palaamaan esi-isiensä säteilyn kyllästämään maailmaan, he havaitsevat uskomattoman monimutkaisen, iloisella tavalla oudon mutta erittäin väkivaltaisen maailman.

Sarja on Kilter Filmsin käsialaa, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Jonathan Nolan ja Lisa Joy. Nolan on myös ohjannut sarjan kolme ensimmäistä jaksoa. Geneve Robertson-Dworet ja Graham Wagner toimivat niin ikään sarjan vastaavina tuottajina, käsikirjoittajina sekä showrunnereina.

Sarjan pääosissa nähdään Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) ja Aaron Moten (Emancipation). Kilter Filmsin Athena Wickham toimii tuotannon johdossa yhdessä Todd Howardin (Bethesda Game Studios) ja James Altmanin (Bethesda Softworksin) kanssa. Amazon MGM Studios ja ovat tuottaneet sarjan yhteistyössä Bethesda Game Studiosin ja Bethesda Softworksin kanssa.

Sarjassa nähdään myös näyttelijät Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) ja Xelia Mendes-Jones ().

Ella Purnell nähdään sarjassa Lucyn roolissa. Hän on paikallinen asukas, jolla on optimistinen ja peräänantamaton asenne. Hänen rauhanomainen ja idealistinen luonteensa joutuu koetukselle, kun hänen läheisensä joutuvat vaaraan

Aaron Moten esittää Maximuksen roolissa. Nuori sotilas peittää traagisen menneisyytensä palvelemalla sotilaallisessa ryhmittymässä nimeltä Brotherhood of Steel. Hän uskoo veljeskunnan jalouteen tuoda joutomaalle lakia ja järjestystä, ja hän on myös valmis tekemään mitä tahansa edistääkseen veljeskunnan tavoitteita

Walton Goggins näyttelee The Ghoul -nimistä hahmoa, joka selviytyy joutomaalla palkkionmetsästäjänä. Hänellä on pragmaattinen mutta häikäilemätön luonne, joka kätkee sisäänsä salaperäisen menneisyyden

Kyle MacLachlan nähdään Overseer Hankin roolissa. Hank on Vault 33:n valvoja ja Lucyn isä, joka haluaa muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.