Nämä leffat ja sarjat nähdään SkyShowtime -suoratoistopalvelussa helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat nähdään SkyShowtime -suoratoistopalvelussa helmikuussa

Jurassic World Dominion

SkyShowtime -suoratoistopalvelu on julkaissut joulukuun uutuussarjat ja -leffat. Mukana on mm. komediasarja Funny Woman, elokuvasarjaan perustuva The Best Man: The Final Chapters sekä Dominion -elokuva.

Funny Woman

10.2.2023

Nick Hornbyn menestysromaaniin Funny Girl perustuva komediasarja kertoo blackpoolilaisesta kauneuskuningattaresta Barbara Parkerista (Gemma Arterton) ja hänen yrityksistään luoda uraa Lontoossa svengaavalla 1960-luvulla. Parkerin parhaaksi ominaisuudeksi osoittautuu huumorintaju, ja hän uudistaa ihmisten käsitykset hauskoista naisista.

The Best Man: The Final Chapters

14.2.2023

Samannimiseen elokuvasarjaan perustuva, Malcolm D. Leen (Girls Trip) käsikirjoittama ja ohjaama sarja palaa seuraamaan, kuinka Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace ja Murch kehittyvät suhteissaan ja miten vanhat kaunat nousevat jälleen pintaan keski-iän kriisin ja kukoistuksen keskellä.

Dominion

10.2.2023

Jurakausi saavuttaa eeppisen päätöksensä Dominionissa, joka jatkaa miljardien edestä lipputuloja
tuottanutta jännittävää elokuvasarjaa. Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard yhdistävät ensi kertaa voimansa paluun tekevien vanhojen suosikkien Laura Dernin, Jeff Goldblumin ja Sam Neillin kanssa. Neljä vuotta Isla Nublarin tuhon jälkeen tapahtuvassa tarinassa dinosaurukset elävät ihmisten rinnalla ympäri maailmaa ja uhkaavat nousta ihmiskunnan ohi planeetan vaarallisimpina saalistajina.

1923

Jatkuva sarja

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin 1923 kertoo lisää -sarjan taustoista ja toimii jatkona ennätyksiä rikkoneelle 1883-sarjalle. Oscar-ehdokas Harrison Fordin ja Oscar-voittaja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 esittelee uuden Duttonin perheen sukupolven ja tarkastelee 1900-luvun alkua, jolloin kulkutaudit, historiallinen kuivuus, kieltolain päättyminen ja Yhdysvaltain suuri lama koettelivat läntisiä vuoristoseutuja ja sinne asettunutta Duttonin perhettä.

Mayor of Kingstown

Jatkuva sarja

Oscar-ehdokas Taylor Sheridanin ja Hugh Dillonin kehittämä Mayor of Kingstown seuraa McLuskyn valtaperhettä Michiganin Kingstownissa, missä ainoa kasvuala on vankila-ala. Oscarehdokas Jeremy Rennerin ja Oscar-voittaja Dianne Wiestin tähdittämä sarja käsittelee systeemisen rasismin, korruption ja epätasa-arvoisuuden teemoja seuratessaan heidän yrityksiään tuoda lakia ja oikeutta kaupunkiin, josta ei löydy kumpaakaan.

The Great Game

Jatkuva sarja

Corso Manni oli aikanaan maailman huipulla. Hän oli Italian menestyksekkäin jalkapalloagentti: komea, rikas, verisesti kilpaillun alan ykkösnimi. Mutta kun Corso kieltäytyy ottamasta syytä firman talousskandaalista, hän päätyy yllättäen ulkopuoliseksi ja joutuu aloittamaan uransa ja maineensa rakentamisen alusta. Hänellä on kilpailijoinaan myös ex-vaimonsa Elena ja tämän isä Dino De Gregorio. The Great Game kurkistaa jännittävän, mutta armottoman alan kulissien taakse ja vangitsee miljardisopimukset, säälimättömät hahmot, upeat puitteet ja tiukat neuvottelut kaikessa dramaattisessa loistossaan.

Souls

Jatkuva sarja

Tunteikas ja visionäärinen draama, jossa 10-vuotias Jacob selviää ihmeen kaupalla auto-onnettomuudesta ja pelastaa itsensä lisäksi monia muita. Tapauksen jälkeen Jacob väittää olleensa aiemmassa elämässään Leo, kadonneen lentokoneen pilotti. Väite herättää raivoa epäuskoisessa yhteisössä. Samalla se käynnistää tämän uskomattoman, yhteenpunoutuvan tarinan kolmesta naisesta, joiden elämät tapaus mullistaa.

kausi 22

Jatkuva sarja

Law & Order

Legendaarisen, Emmy®-palkitun vastaavan tuottajan ja sarjan luojan Dick Wolfin alkuperäinen palaa
jatkamaan historiallista perinnettään upouudella kaudella, jonka ajankohtaiset tapaukset ovat saaneet innoitusta tämän hetken suurimmista kansainvälisistä uutisista. Uusien tulokkaiden ja vanhojen tuttujen tähdittämä ikoninen, Emmy®-palkittu draamasarja jatkaa klassista kaksiosaista rakennettaan, joka seuraa sekä rikoksia tutkivia poliiseja että tekijät oikeuteen vieviä piirisyyttäjiä.

The Undeclared War

Jatkuva sarja

Kiitelty käsikirjoittaja-ohjaaja Peter Kosminski (Wolf Hall) on luonut tämän ajankohtaisen trillerin “julistamattomasta sodasta”, jota Venäjä käy länttä vastaan. Pandemian jälkeiseen vuoteen 2024 ja Britannian parlamenttivaalien kynnykselle sijoittuvassa sarjassa seurataan johtavaa analyytikkotiimiä, joka työskentelee syvällä brittiläisen tiedustelupalvelu GCHQ:n ytimessä. Lahjakas nuori opiskelija Saara Parvan on juuri aloittamassa työharjoittelua virastossa, kun maa joutuu ankaran haittaohjelmahyökkäyksen kohteeksi. Saara tarvitsee kaikki kuvia kumartamattomat kykynsä mahdollistaakseen Britannian ja Yhdysvaltain tiedustelupalveluille läpimurron tässä mutkikkaassa ja kiihtyvässä kybersodassa.

Kommentoi

SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän musikaalisarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän musikaalisarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies

Marisa Davilan ja Cheyenne Isabelin tähdittämä, kymmenen jakson mittainen kausi on striimattavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 7. huhtikuuta alkaen, ja saatavilla on aluksi kaksi jaksoa.

vahvisti tänään lanseerauspäivän uutuussarjalle Grease: Rise of the Pink Ladies. Television Studiosin tuottama uusi musikaalisarja saapuu SkyShowtimelle perjantaina 7. huhtikuuta, ja 10 jakson mittaisen kauden uusia jaksoja tulee striimattavaksi joka perjantai.

Musikaalisarjan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1954, neljä vuotta ennen alkuperäisen Greasen tapahtumia, ja ennen kuin rock ’n’ roll oli kuningas ja T-Birds koulun kovin jengi. Neljä kyllästynyttä hylkiötä uskaltautuu pitämään hauskaa omilla ehdoillaan ja synnyttää moraalipaniikin, joka muuttaa Rydell High Schoolin ikiajoiksi.

Sarjassa nähdään Marisa Davila (Jane), Cheyenne Isabel Wells (Olivia), Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) sekä Jackie Hoffman (apulaisrehtori McGee).

Sarjan käsikirjoittajana, vastaavana tuottajana, showrunnerina ja ohjaajana toimii Annabel Oakes (Atypical, Transparent). Temple Hillin Marty Bowen ja Wyck Godfrey ovat vastaavia tuottajia, samoin Adam Fishbach. Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil) ohjasi pilotin sekä kaksi muuta jaksoa ja on yksi vastaavista tuottajista.

PICTURESTARTin Erik Feig ja Samie Kim Falvey ovat vastaavia tuottajia ja tuottajana on Grace Gilroy. Koreografiasta vastaa Jamal Sims, joka oli myös ohjaajana, ja musiikista vastaa Grammy-ehdokkaana ollut vastaava musiikkituottaja Justin Trante.

-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Kommentoi

Downton Abbey: A New Era katsottavissa SkyShowtimessa ilmaiseksi 15.3. alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Downton Abbey: A New Era katsottavissa SkyShowtimessa ilmaiseksi 15.3. alkaen

Vuoden 2022 Downton Abbey: Uusi aikakausi -elokuva on katsottavissa -suoratoistopalvelussa keskiviikkona 15.3. Elokuva sisältyy palvelun kuukausitilaukseen eikä vaadi erillistä vuokrausta. Menestyssarjan koko alkuperäinen näyttelijäkaarti palaa rooleihinsa, ja joukkoon liittyvät Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye, Dominic West ja Jonathan Zaccaï. Sarjan ja vuonna 2019 julkaistun Downton Abbey -elokuvan tarinaa jatkavassa elokuvassa Crawleyn perhe lähtee matkalle Etelä-Ranskaan selvittämään mysteeriä, joka liittyy vanhan kreivittären perimään huvilaan.


Sarjan faneilta erittäin positiivisia arvioita saaneen elokuvan on käsikirjoittanut alkuperäissarjan luoja Julian Fellowes ja ohjannut Simon Curtis.

-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja -laitteissa, :ssä, Google Chromecastilla, :n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www..com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, Ruutu ja Telia.

Kommentoi