Nämä odotetut uutuussarjat nähdään Disney+ -palvelussa kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä odotetut uutuussarjat nähdään Disney+ -palvelussa kesäkuussa

Errori.net

tarjoaa kesäkuussa runsaasti uutta katsottavaa kaikenlaisille katsojille. Loistoa, muotia ja romantiikkaa yhdistävä vie katsojat 1970-luvun Pariisiin ja kertoo kuuluisan muotisuunnittelijan Karl Lagerfeldin noususta huipulle. Sarja perustuu Lagerfeldin bestseller-elämänkertaan.

Star Wars -fanit voivat ihailla uutta -sarjaa, joka sukeltaa syvälle galaksin historiaan ja tutkii shokeeraavaa rikosaaltoa. Sarjan keskiössä on arvostettu jedimestari, joka kohtaa menneisyydestään ponnistavan vaarallisen soturin.

Pride-kuukauden kunniaksi Disney+ laajentaa LGBTQ+ -sisältöään National Geographicin -dokumentilla. Dokumentti liittyy aiempiin Pride-aiheisiin julkaisuihin, kuten All of Us Strangers, Love, Simon ja Bohemian Rhapsody.

Disney+:n suosittu alkuperäissarja Shõgun saa jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Disney+:n suosittu alkuperäissarja Shõgun saa jatkoa

Shogun

Sarjan kehitystyöhön ovat palanneet keskeiset luovat kumppanit, mukaan lukien käsikirjoittajat ja vastaavat tuottajat ja , vastaava tuottaja sekä sarjan tähti ja tuottaja . Tuotantoaikataulua ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta käsikirjoittajatiimi kootaan ja aloittaa työnsä kesän aikana.

Ensimmäisten yhdeksän viikon aikana Shogun on noussut :n kaikkien aikojen katsotuimmaksi sarjaksi striimattujen tuntien perusteella maailmanlaajuisesti. Kaikki 10 jaksoa Shogunin ensimmäiseltä kaudelta, joka päättyi huhtikuun 23. päivä, ovat saatavilla suoratoistettavaksi :lla maailmanlaajuisesti ja -palvelussa Yhdysvalloissa.

on James Clavellin bestsellerin alkuperäinen sovitus, ja se sijoittuu Japaniin vuoteen 1600, sisällissodan kynnykselle. Pääosassa näyttelee Hiroyuki Sanada, Lordi Yoshii Toranagana, joka taistelee elämästään, kun hänen vihollisensa hallintoneuvostossa yhdistyvät häntä vastaan. Kun läheltä löytyneestä kalastajakylästä pelastuu salaperäinen eurooppalainen laiva, sen englantilainen pilotti John Blackthorne (Cosmo Jarvis) tuo mukanaan salaisuuksia. Nämä voisivat auttaa Toranagaa kääntämään voimasuhteet edukseen sekä tuhoamaan Blackthornen oman vihollisryhmän – jesuiittapappien ja portugalilaisten kauppiaiden – mahtavan vaikutusvallan. Toranagan ja Blackthornen kohtalot nivoutuvat erottamattomasti heidän kääntäjäänsä, Toda Marikoon (Anna Sawai), joka on salaperäinen kristitty aatelisnainen ja hävetyn suvun viimeinen jälkeläinen. Palvellessaan isäntäänsä tämän poliittisesti kireällä maaperällä Marikon on sovitettava yhteen uusi kumppanuus Blackthornen kanssa, uskonsa joka pelasti hänet ja velvollisuutensa edesmenneelle isälleen.

Shogun

Ylistetyn näyttelijäkaartin turvin mennään jatkossakin

Shogun sisältää ylistetyn japanilaisen näyttelijäkaartin, jollaista ei ole aiemmin nähty amerikkalaisessa tuotannossa. Mukana ovat muun muassa: Tadanobu Asano (Kashigi Yabushige) esittämässä Toranagan pahamaineista selkäänpuukottajaa ja läheistä liittolaista. Hiroto Kanai (Kashigi Omi), kalastajakylän nuori johtaja, josta Blackthornen laiva löydettiin.

Takehiro Hira (Ishido Kazunarin) esittämässä Toranagan pääkilpailijana olevaa vaikutusvaltaista byrokraattia. Moeka Hoshi (Usami Fuji) esittämässä leskeä, joka joutuu löytämään uuden tarkoituksen isäntänsä taistelun keskellä.

Tokuma Nishioka näyttelee Toda Hiromatsua, Toranagan luotettua kenraalia ja läheisintä ystävää. Shinnosuke Abe on Toda Hirokatsu, joka tunnetaan myös nimellä Buntaro, Marikon mustasukkaista aviomiestä. Yuki Kura näyttelee Yoshii Nagakadoa, Toranagan röyhkeää poikaa jolla on kova halu osoittaa taitonsa.

Yuka Kouri näyttelee Kikua, ympäri Japanin tunnettua taiteilijatar kourtesaania. Fumi Nikaido esiintyy Ochiba no Katana, perillisen arvostettua äitiä, joka ei pysähdy mihinkään pysäyttääkseen Toranagan ja hänen uhkansa poikaansa kohtaan.

Welcome to Wrexham saa neljännen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa Welcome to Wrexham saa neljännen kauden

Welcome to Wrexham

paljasti tänään, että :n Emmy-palkittu menestysdokumenttisarja on saanut tilauksen neljännelle kaudelle, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Uutisesta ilmoitti tänään FX Entertainmentin johtaja Nick Grad.

Wrexham AFC nousi hiljattain Englannin jalkapalloliigan League Oneen (3. sarjataso), mistä kerrotaan sarjan kolmannella kaudella. Tämä oli joukkueen toinen perättäinen nousu kahden vuoden sisällä.

”Wrexham AFC on ylittänyt kaikki kentällä ja fanien odotukset. Rob ja Ryanin johdolla joukkue on noussut kaksi sarjaporrasta putkeen ja pelaa nyt ensi kaudella League Onea”, Grad sanoo.
”Welcome to Wrexham on myös ollut menestys, voittanut viisi Emmy®-palkintoa ja jatkaa neljännellä kaudella, joka dokumentoi joukkueen uskomatonta matkaa sekä sen vaikutusta Wrexhamin yhteisöön ja kasvavaan fanijoukkoon maailmanlaajuisesti.”

Kolmas kausi jatkuu yksinoikeudella Disney+-palvelussa perjantaina 17. toukokuuta jaksolla 4, ”Riskialtista bisnestä”. Pääomistajien Rob McElhenneyn ja Ryan Reynoldsin syntymäpäiväsodasta tulee aiempaa rajumpi, kun Wrexhamille muistutetaan kaupungin elpymisen hauraudesta sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Welcome to Wrexham

(”It's Always Sunny in Philadelphia”) ja (”Deadpool”) pyörittävät maailman kolmanneksi vanhinta ammattilaisjalkapalloseuraa. Welcome to Wrexham on dokumenttisarja, joka seuraa työläiskaupungin Wrexhamin unelmia ja huolia Pohjois-Walesissa, Isossa-Britanniassa, kun kaksi Hollywood-tähteä ohjaavat historiallisen seuran tulevaisuutta.

Vuonna 2020 Rob ja Ryan yhdistivät voimansa ostaakseen viidennellä sarjatasolla pelanneet Red Dragonsit toivoen muuttavansa seuran koko maailman kannattamaksi altavastaajatarinaksi. Maailma kiinnitti huomiota, ja muutoksen tuulet puhaltavat. 15 tuskallisen kauden jälkeen National Leaguessa seura nousi vihdoin takaisin Englannin jalkapalloliigaan. Panokset eivät ole koskaan olleet korkeammat, sillä League Two tuo uuden tason intensiteettiä, ja seuraa vaivaavat edelleen loukkaantumiset ja takaiskut. Omistautunut henkilökunta ja kannattajat juhlivat kaupungin paluuta loistoon samalla kun varautuvat uusiin haasteisiin, joita nousu EFL:ään tuo tullessaan. Pärjääkö Wrexham AFC haasteelle ja nouseeko jälleen?

Samaan aikaan Wrexhamin AFC:n naistenjoukkue, joka nousi tappiottoman kauden jälkeen Walesin Adran Premier Leageen, osoittaa edelleen, miksi naiset ovat syntyneet jalkapalloilijoiksi. Uusilla pelaajilla, uudella kentällä ja aivan uudella kilpailutasolla, voivatko he jatkaa dominointia ja tehdä itsensä tunnetuksi sarjan huipulla?

Ensimmäistä kertaa kolmannella kaudella ”Welcome to Wrexham” -sarjan kamerat saavat ennennäkemättömän pääsyn kentälle, kun joukkue ottaa paikkansa EFL:ssä. Katsojat pääsevät pukukoppiin ja pelaajien rinnalle, kun toimintaa kuhisee joissakin Wrexham AFC:n historian suurimmissa otteluissa.