Nämä ovat 10 suosituinta Nintendo Switch-peliä kautta aikojen Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä ovat 10 suosituinta Nintendo Switch-peliä kautta aikojen

Nintendo Switch

on jälleen julkaissut neljännesvuosittaisen myyntiraporttinsa, johon on listattu uusimmat myyntiluvut kaikkien aikojen suosituimmille -peleille.

Listan kärjessä on 8 Deluxe, joka oli myynyt jo uskomattomat 60,58 miljoonaa kappaletta vuoden 2023 loppuun mennessä. Nintendo kertoi -elokuvan nostaneen monien Mario-pelien myyntiä, mukaan lukien . Sen valtava menestys voi johtua osittain myös pelin yksinkertaisuudesta ja helppoudesta, jonka vuoksi sitä on helppo suositella lähes kenelle tahansa. Vertailun vuoksi huippusuositut Red Dead Redemption II ja The Witcher 3: Wild Hunt ovat molemmat myyneet 50 miljoonaa kappaletta.

Nintendo Switchiä itsessään on puolestaan myyty nyt yli 132 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, mikä tarkoittaa, että se lähenee PS2:n ennätystä.

Jaetut luvut kattavat maailmanlaajuiset myynnit, sekä fyysiset että digitaaliset kappaleet.

10: New Super Mario Bros. U Deluxe – 17,2 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

9: The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – 20.28 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

8: Super Mario Party – 20.34 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

7: Pokemon Scarlet/ Pokemon Violet – 24.36 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

6: Pokemon Sword/ Pokemon Shield – 26.17 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

5: Super Mario Odyssey – 27.65 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

4: The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 31.61 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

3: Super Smash Bros. Ultimate – 33.67 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

2: Animal Crossing: New Horizons – 44.79 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

1: Mario Kart 8 Deluxe – 60.58 miljoonaa

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin pelistä täältä.

Lähde: Nintendo

(Peli)rakkautta ilmassa? – 10 parasta peliä ystävänpäivään Kommentit pois päältä artikkelissa (Peli)rakkautta ilmassa? – 10 parasta peliä ystävänpäivään

Unohda tungokset ravintoloissa ja ylihinnoitellut ruusut! Tänä ystävänpäivänä tartu ohjaimeesi ja köllöttele rakkaasi kanssa pelaamalla maratonia, joka on täynnä naurua, yhteistyötä ja ehkä hieman ystävällistä kilpailua. Olit sitten retropelien harrastaja tai huippumoderni seikkailija, on olemassa täydellinen peli, joka sytyttää iloa ja vahvistaa sidettänne.

Alla suosittelumme, jolla virittäydyt ystävänpäivän tunnelmaan:

Portal 2 (PC, konsolit)

Portaalien avulla ajattelu on kaksi kertaa hauskempaa yhdessä! Ratkaise ovelia fysiikkapulmia käsi kädessä, naurakaa GLaDOSin pisteliäille huomautuksille ja juhli jokaista voittoa korkealla viidellä (tai voittotanssilla, ei tuomiota).

Overcooked 2 (PC, konsolit)

Viestintä ja yhteistyö ovat elintärkeitä tässä kulinaristisessa kaaoksessa! Navigoi kiireisiä keittiöitä, heitä ainesosia ja loihi ruokia paineen alla – resepti hulvattomiin riitoihin ja sydämellisiin sovintoihin. Muista, että viestintä on avainasia (ellei halua heittää tomaatteja sen sijaan, että lisäisi ne pizzaan).

Stardew Valley (PC, konsolit, mobiili)

Rakenna yhdessä elämää tässä viehättävässä pikselöidyssä maailmassa! Viljele satoa, kasvata eläimiä, koristele maatilasi ja tutki viehättävää kaupunkia. Se on täydellinen yhdistelmä rentoutumista, yhteistyötä ja loputonta mukauttamista. Kuka olisi uskonut, että virtuaalinen maanviljely voisi olla niin romanttista?

Never Have I Ever Game Edition (Mobiili)

Mausta ystävänpäivääsi tällä digitaalisella versiolla klassisesta seurapelistä. Vastaa paljastaviin kysymyksiin, jaa hulvattomia tarinoita ja löydä uusia asioita toisistanne. Muista vain, että rehellisyys on paras politiikka (ellei halua kohdata tulisia haasteita!).

It Takes Two (PC, konsolit)

Lähde fantastiselle seikkailulle Codyn ja Mayn, kinastelevan pariskunnan, kanssa, jotka ovat muuttuneet taikaiskusta nukeiksi. Ratkaise luovia pulmia, voita hulvattomia haasteita ja sytytä rakkaus uudelleen yhteistyön ja yhteistoiminnan avulla. Kyyneleitä ei tarvitse, mutta suositellaan sydäntä lämmittävää loppua.

Mario Kart 8 Deluxe (Switch)

Lopullinen juhlapeli saa romanttisen käänteen! Kilpaile voittoon ikonisilla radoilla, käytä söpöjä voimia ja nauti makeasta tyydytyksestä ylittäessäsi maaliviivan ensimmäisenä (vaikka se tarkoittaisi kumppanisi sabotointia hyvin sijoitetulla banaaninkuorella). Muista, että rakkaus on taistelukenttä, eikä kilparata ole poikkeus.

Lovers in a Dangerous Spacetime (PC, konsolit)

Navigoi yhdessä hassulla avaruusaluksella tässä kiireisessä arcade-seikkailussa. Hallitse erilaisia asemia, työskentele tiiminä ja räjäytä tiellesi värikkäitä alienlaumoja. Se on nopeatempoinen, kaoottinen ja vaatii täydellistä koordinointia – juuri kuten suhteen navigointi!'Navigoi yhdessä hassulla avaruusaluksella tässä kiireisessä arcade-seikkailussa. Hallitse erilaisia asemia, työskentele tiiminä ja räjäytä tiellesi värikkäitä alienlaumoja. Se on nopeatempoinen, kaoottinen ja vaatii täydellistä koordinointia – juuri kuten suhteen navigointi!

Unravel Two (PC, konsolit)

Yarny on takaisin, ja tällä kertaa hän tuo ystävän! Ohjaa kahta suloista lankahirviötä kauniissa, pulmallisissa maisemissa, ratkaisten haasteita, jotka vaativat yhteistyötä ja ymmärrystä. Se on sydämellinen matka ystävyyteen ja rakkauteen, muistuttaen meitä siitä, että kaksi lankaa on vahvempaa kuin yksi.

Castle Crashers Remastered (PC, konsolit)

Kuka tarvitsee ruusuja, kun voi saada pikselöityjä prinsessoja? Tämä hulvaton tappelupeli antaa sinulle mahdollisuuden liittoutua kumppanisi kanssa ja selättää vihollislaumat. Odota hullua huumoria, yliampuvaa toimintaa ja satunnaista prinsessan pelastamista – täydellistä sisäisen ritarisi (tai hädässä olevan neidon) vapauttamiseen.

Perinteiset Lautapelit (Digitaaliset Versiot)

Älä aliarvioi klassisten lautapelien voimaa! Alustat kuten Steam ja mobiili tarjoavat digitaalisia versioita ikonisista suosikeista, kuten Ticket to Ride, Carcassonne ja Pandemic. Pelaa yhdessä, kilpaile vastakkain tai liittoudu tekoälyvastustajia vastaan – mahdollisuudet ovat rajattomat!

Katsaus tulevaisuuteen: Vuoden 2024 odotetuimmat pelijulkaisut ovat tässä Kommentit pois päältä artikkelissa Katsaus tulevaisuuteen: Vuoden 2024 odotetuimmat pelijulkaisut ovat tässä

Vuosi 2024 näyttää jälleen olevan uskomaton vuosi videopelien parissa, sillä hyllyille on odotettavissa runsaasti kauan odotettuja julkaisuja. Pitkään odotetuista jatko-osista aina upouusiin tarinoihin, pelihorisontilla on tarjota tulevana vuonna jokaiselle jotain. Tässä muutama Errorin toimituksen suositus, mitä ensi vuodelta kannattaa odottaakaan.

Mario vs. Donkey Kong (Nintendo Switch)

Julkaisu: 16. helmikuuta 2024.

Mario vs Donkey Kong on yksi odotetuimmista peleistä Switchin omistajille, ja se kunnioittaa italialaisen putkimiehen ensimmäistä seikkailua. Vuoden 2004 Game Boy Advancen pelin uudelleenversio tuo mukanaan modernit grafiikat ja paikallisen yhteistyön tuen, kun se julkaistaan 16. helmikuuta 2024.

Final Fantasy VII Rebirth (PlayStation 5)

Julkaisu: 29. helmikuuta 2024.

on Square Enixin kehittämä ja julkaisema toimintaroolipeli. Se on toinen osa suunnitellusta trilogiasta, joka koostuu vuoden 1997 PlayStation-pelin Final Fantasy VII:n uusintaversioista.

Final Fantasy VII Rebirthin tarina jatkuu suoraan Final Fantasy VII Remaken tapahtumien jälkeen, kun Cloud Strife ja hänen liittolaisensa ovat paenneet Midgarin dystooppisesta kaupungista. He lähtevät nyt matkalle ympäri planeettaa ja kohtaavat uusia haasteita ja vihollisia pyrkiessään estämään planeetan lähestyvän tuhon.

TEKKEN 8 (PlayStation 5, Xbox Series X ja Series S, Microsoft Windows)

Julkaisu: 26.tammikuuta 2024

jatkaa Mishima-saagan perintöä ja sen maailmaa ravistelevia isän ja pojan välienselvittelyjä. Unreal Engine 5 -moottorilla varustettu Tekken 8 kokeilee uuden sukupolven laitteiston ja teknologian rajoja tarjotakseen upean visuaalisen spektaakkelin ja huippuluokan pelattavuuden.

Silent Hill 2 (PlayStation 5)

Julkaisu: 21. maaliskuuta 2024?

on Team Silentin kehittämä ja Konamin julkaisema selviytymiskauhupeli PlayStation 2:lle vuonna 2001. Se on Silent Hill -sarjan toinen osa, ja sitä kehuttiin sen psykologisen kauhun elementeistä, realistisista hahmoista ja tunnelmallisista ympäristöistä. Nyt se on saamassa odotetun remasterin -konsoleille

James Sunderland, vastikään leskeksi jäänyt ongelmallinen mies, saa kuolleelta vaimoltaan Maryltä kirjeen, joka kutsuu häntä Silent Hillin kaupunkiin. Muistot heidän menneisyydestään ja Maryn kuoleman aiheuttama ratkaisematon trauma riivaavat Jamesia, ja hän lähtee matkalle etsimään Marya, mutta huomaa, että Silent Hill on hänen oman tukahdutetun syyllisyytensä ja pelkonsa ilmentymä.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X ja Series S)

Julkaisu: helmikuussa 2024

on tuleva laajennus kriitikoiden ylistämään Elden Ring -toimintaroolipeliin. Se julkistettiin 16. maaliskuuta 2023, ja sen on määrä ilmestyä vuonna 2024 ja tällä tietoa epämääräisesti ilmoitettuna ”helmikuussa 2024”. Laajennus lisää peliin uutta sisältöä, kuten uusia alueita, pomoja, aseita ja panssareita. Sen odotetaan myös laajentavan Elden Ringin tarinaa.

Still Wakes the Deep (Microsoft Windows, Xbox Series X ja Series S, PlayStation 5)

Julkaisu: 2024

on tuleva ensimmäisen persoonan kauhuvideopeli, jonka on kehittänyt The Chinese Room ja julkaissut Secret Mode. Se on tarkoitus julkaista Microsoft Windowsille, :lle ja Series S:lle sekä PlayStation 5:lle vuonna 2023.

Joulukuussa 1975 Beira D -öljynporauslauttaan iskee valtava myrsky, joka aiheuttaa katastrofaalisia vahinkoja ja vapauttaa miehistölle tuonpuoleisen kauhun. Kun öljynporauslautta romahtaa ja miehistö vähitellen karkotetaan, sinun on suunnistettava petollisissa käytävissä ja hylätyissä koneissa selvittääksesi totuuden tapahtuneiden kauhistuttavien tapahtumien takana. Pelin tarkempi julkaisupäivämäärä tullaan paljastamaan tulevan vuoden aikana.

Marvel's Wolverine (PlayStation 5)

Julkaisu: 2024

Marvel's Wolverine on Insomniac Gamesin kehittämä ja Sony Interactive Entertainmentin julkaisema tuleva toimintaseikkailuvideopeli. Peli on itsenäinen tarina, joka seuraa Marvel Comicsin ikonista Wolverine-hahmoa, joka tunnetaan myös nimellä Logan, kun hän kamppailee menneisyytensä kanssa ja taistelee vaarallisia vihollisia vastaan.

Marvel's Wolverine sijoittuu rikollisjärjestöjen hallitseman brutaalin saarivaltion Madripoorin karuille ja armottomille kaduille, ja siinä tutkitaan Wolverinen menneisyyden traumojen syvyyksiä ja häntä voimaannuttavaa berserkerivimmaa. Pelaajat ottavat Wolverinen haltuunsa, kun hän lähtee väkivaltaiselle ja tunteisiin latautuneelle matkalle ja kohtaa sekä ihmis- että hirviövihollisia. Pelissä syvennytään Loganin monimutkaiseen psyykeen ja hänen kamppailuunsa tasapainoillakseen raa'an luonteensa ja halunsa suojella hädänalaisia. Pelin tarkempi julkaisupäivämäärä tullaan paljastamaan tulevan vuoden aikana.

Star Wars Outlaws (PlayStation 5, Xbox Series X ja Series S, Microsoft Windows)

Julkaisu: 2024

on Massive Entertainmentin kehittämä ja Ubisoftin julkaisema Star Wars -universumiin sijoittuva toimintaseikkailupeli. Peli sijoittuu The Empire Strikes Backin ja Return of the Jedin väliseen aikaan.

Pelaajat ottavat Kay Vessin roolin, nuoren veijarin, joka pyrkii tekemään itselleen nimeä galaksin rikollisessa alamaailmassa. Luotettavan droidikaverinsa Nixin seurassa Kayn on suunnistettava Outer Rimin petollisilla kaduilla ja kohdattava kilpailevia jengejä, korruptoituneita virkamiehiä ja häikäilemättömiä palkkionmetsästäjiä. Pelin tarkempi julkaisupäivämäärä tullaan paljastamaan tulevan vuoden aikana.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl (Xbox Series X ja Series S, Microsoft Windows)

Julkaisu: 2024

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl on tuleva ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jonka on kehittänyt ja julkaissut GSC Game World. Se on jatko-osa vuonna 2007 julkaistulle S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat -pelille, ja se sijoittuu Tšernobylin eristysalueelle kuusi vuotta ensimmäisen pelin tapahtumien jälkeen.

Pelaajan tehtävänä on tutkia ”Tšernobylin sydämenä” tunnettua salaperäistä artefaktia, joka on ilmestynyt alueelle vuonna 2006 tapahtuneen toisen suuren räjähdyksen jälkeen. Vyöhykkeestä on tullut entistäkin vaarallisempi ja arvaamattomampi, ja uusia poikkeamia ja mutantteja on ilmaantunut. Pelaajien on tutkittava vyöhykettä, kerättävä resursseja ja taisteltava muita Stalkereita vastaan selviytyäkseen ja paljastaakseen Tšernobylin sydämen salaisuudet. Pelin tarkempi julkaisupäivämäärä tullaan paljastamaan tulevan vuoden aikana.

Suicide Squad: Kill the Justice League (PlayStation 5, Xbox Series X ja Series S, Microsoft Windows)

Julkaisu: 2. helmikuuta.

Suicide Squad: Rocksteady Studiosin kehittämä ja Warner Bros. Gamesin julkaisema tuleva toimintaseikkailupeli. Se on jatko-osa vuonna 2015 julkaistulle Batman: Arkham Knight -pelille, ja se sijoittuu kuvitteelliseen Metropolikseen.

Pelissä seurataan Suicide Squadia, joka on ryhmä superroistoja, jotka on pakotettu työskentelemään hallitukselle. Joukkueen tehtävänä on salamurhata Justice League, jonka pahis Brainiac on turmellut. Suicide Squadin on käytettävä ainutlaatuisia kykyjään ja tiimityötään voittaakseen Justice Leaguen ja pelastaakseen maailman.

Hades 2 (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X ja Series S)

Julkaisu: keväällä 2024.

Hades II on jatko-osa Supergiant Gamesin vuonna 2020 julkaistulle roguelike-toimintaseikkailupelille Hades. Peli on tällä hetkellä kehitteillä, eikä julkaisupäivää ole vielä ilmoitettu.

Hades II sijoittuu ensimmäisen pelin tapahtumien jälkeen, ja siinä seurataan Zagreusta, joka lähtee uuteen seikkailuun manalan tuolle puolen. Pelissä on uusi tarina, uusia hahmoja ja uusia paikkoja tutkittavaksi.

Prince of Persia: The Sands of Time remake (PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows)

Julkaisu: 31.7.2024.

on tuleva toimintaseikkailuvideopeli, jonka on kehittänyt Ubisoft Montreal ja julkaissut Ubisoft. Se on uusintaversio vuoden 2003 Prince of Persia: The Sands of Time -pelistä.

Peli kertoo prinssin tarinan, nuoren miehen, joka vapauttaa vahingossa Sands of Time -tehokkaan esineen, joka voi kääntää aikaa. Prinssin on matkattava palauttamaan hiekat oikealle paikalleen ja estämään maailman tuhoutuminen.