Nämä pelit ilmestyvät pian PlayStation 5-konsolin virtuaalilaseille Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä pelit ilmestyvät pian PlayStation 5-konsolin virtuaalilaseille

PlayStation 5 -konsolin, -lasien omistajilla on aihetta lähteä viikonlopun kunniaksi vaikka torille, sillä sen verta mielenkiintoisia titteleitä yhtiö on julkistanut ilmestyvän virtuaalilaseille lähiaikoina.

Alla listaus titteleistä, jotka Sony julkisti eilen ilmestyvän virtuaalilaseilleen.

Among Us

PlayStationin ensimmäinen ilmoitus oli, että saapuu PS VR2:lle. Vaikka julkaisupäivää ei ilmoitettu, uutiset ovat mahtavia PS VR2 -faneille, koska se julkaistiin Meta Questissa ja Steam VR -kuulokkeissa melkein vuosi sitten. Vaan vähänpä tiedettiin, että olisi vain ajan kysymys, jolloin saisimme tämänkin huikean pelin PSVR2-laseille.

Journey to Foundation

Inspiroituneena myöhään amerikkalaiskirjailija Isaac Asimovin Foundation-romaanisarjasta, on tuleva VR sci-fi RPG, jossa pelaajat tutkivat avaruuden tuntemattomia alueita. Peli paljastettiin jo helmikuussa, mutta tämän päivän ilmoituksessa kerrottiin, että Journey to Foundation saapuu PS VR2:lle (ja Meta Questiin) 26. lokakuuta.

Heroes of Forever

Lucky Mountain Games, Hotshot Racing -pelin takana olevat kehittäjät, tekevät uuden vauhdikkaan arcade-ampujapelin, . Heroes of Foreverin on määrä julkaista ensi vuonna. Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan virallista julkaisupäivämäärää.

Tin Hearts

on pulmapeli, joka alun perin julkaistiin tänä vuonna ei-VR-pelinä PS4:lle ja PS5:lle. Kehittäjä Rogue Sun ilmoitti, että se julkaisee PS VR2 -version pelistä. Virallista julkaisupäivää odotamme tiedotettavan meille mahdollisimman pian.

Tiger Blade

Alun perin kesäkuussa julkistettu slash-and-dash arcade-peli saapuu 17. marraskuuta yksinomaan PlayStation VR2:lle.

The Foglands

on uusi toimintapeli, joka saapuu PS VR2:lle 31. lokakuuta. Traileri ainakin herättää mielenkiintoisia tunteita, eikä siis mitenkään negatiivisesti!

PSVR2 -laseille on tulossa joulukuussa sellaiselta vaikuttava uutuus, että kakka menee takuulla housuun Kommentit pois päältä artikkelissa PSVR2 -laseille on tulossa joulukuussa sellaiselta vaikuttava uutuus, että kakka menee takuulla housuun

Yksi virtuaalitodellisuuden suosituimmista kauhupelistä saa jatko-osan. Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 suuntaa virallisesti PSVR 2:lle ensi kuussa, luvaten suuria parannuksia alkuperäiseen verrattuna.

Peli saapuu virallisesti PSVR 2:lle 14. joulukuuta. PS-blogikirjoituksen mukaan peliin tulee kuusi eri minipelimoodia: Backstage, Fazcade, Staff Only, Food Prep, Ticket Booth ja erityinen kategoria, joka sisältää uusia VR-versioita Five Nights at Freddy’s: Sister Locationin pelattavuudesta.

Trailerin tulevasta kauhukokemuksesta voit ottaa haltuun alta:

Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat

Tekken 8


on vahvistanut :n -vaatimukset taistelupelin Steam-sivulla.

Kaikkein kiireellisin tieto tässä on todennäköisesti pelin 100 gigatavun tallennustilan vaatimus, mutta on myös huomionarvoista, että vähimmäisvaatimuksissa tarvitaan 8 gigatavua RAM-muistia, kun taas suositellut vaatimukset edellyttävät 16 gigatavua RAM-muistia.

Bandai Namco on lisähuomautuksessaan maininnut Tekken 8:n kuvan sekunnissa -lukeman. Näiden teknisten tietojen perusteella ”vakaa yli 60” on ilmeisesti ”taattu” ja valittu oletuksena grafiikka-asetuksissa, kun peli käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuitenkin Bandai Namco varoittaa, että ruudunpäivitysnopeus saattaa laskea, kun muita sovelluksia käynnissä taustalla. Tekken-pääohjaaja Katsuhiro Harada on myös vakuuttanut, ettei Tekken 8:aan ole suunniteltu lisättävän kiisteltyä Denuvo-anti-piratismiohjelmistoa.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.