Nämä sarjat ja leffat nähdään huhtikuussa Prime Videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään huhtikuussa Prime Videolla

Suoratoistopalvelu on paljastanut uusia sarjoja ja leffoja joita tullaan näkemään palvelussa huhtikuussa 2023. Mukana on mm. Redefined: J.R. Smith -dokumenttisarja NBA-pelaajasta, tositarinaan perustuva On a Wing and a Prayer -elokuva sekä The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan päätöskausi.

Redefined: J.R. Smith

4.4.2023

Redefined: J.R. Smith on neliosainen dokumenttisarja entisestä NBA-pelaajasta J.R. Smithistä, jonka tarina on muistutus siitä, että päättäväisyydellä ja sitkeydellä voi voittaa vaikeimmatkin takaiskut ja menestyä elämässä. Vain 19-vuotiaana NBA:han suoraan lukion jälkeen valittu J.R. huomaa yhtäkkiä olevansa ilman NBA-sopimusta, jonka myötä hän joutuu palaamaan takaisin lähtöruutuun ja määrittelemään elämänsä suunnan uudelleen. Sarja kuljettaa katsojaa J.R:n matkassa, kun hän asettaa itselleen uudet tavoitteet, hankkii koulutuksen ja lähtee tavoittelemaan uutta urheilullista intohimoaan golftiimin jäsenenä North Carolina A&T:ssä, maan suurimmassa etnisessä yliopistossa.

On a Wing and a Prayer

7.4.2023

On a Wing and a Prayer on tositarinaan pohjautuva elokuva uskosta ja selviytymisestä, jossa seurataan amerikkalaisperheen painajaismaista lentomatkaa yksityislentokoneella. Kun lentokapteeni menehtyy yllättäen sairauskohtaukseen, on perheen isän Dougin (Dennis Quaid) otettava ohjat käsiinsä saadakseen lentokoneen turvallisesti maihin ja perheensä pelastetuksi.

The Marvelous Mrs. Maisel kausi 5.

14.4.2023

The Marvelous Mrs. Maisel -sarjan viidennellä ja viimeisellä tuotantokaudella Midge on lähempänä unelmiensa täyttymistä kuin koskaan. Samalla hän huomaa, että niiden toteutuminen ovat vielä kaukana edessäpäin.

Greek Salad

14.4.2023

Tom, 26, ja hänen sisarensa Mia, 22, ovat Xavierin ja Wendyn (L'Auberge Espagnole) lapsia, ja kun heidän isoisänsä kuolee, he perivät hänen maatilansa Ateenasta. New Yorkissa startup-alalle kouluttautunut Tom matkustaa sisarensa luokse Kreikkaan, mutta paikalle päästyään huomaa, että sisko, jonka hän on uskonut opiskelevan Erasmus-ohjelmassa, onkin oikeasti kapinallisaktivisti. Sisarusten erimielisyydet ja erilaiset elämäntavat tekevät perinnön jakamisesta monimutkaista, mutta pian he huomaavat asuvansa kollektiivisesti joukon nuoria kanssa, jotka ovat tulleet kaikkialta Euroopasta – kuten heidän vanhempansakin 25 vuotta aiemmin. Samalla kollektiivinen elämä auttaa heitä pääsemään lähemmäksi toisiaan. Greek Salad käsittelee terävähuomioisesti eurooppalaisten nuorten elämää ja heidän kokemuksiaan nyky-yhteiskunnasta niin hyvine kuin huonoine puolineen.

Alex Borstein: Corsets & Clown Suits

18.4.2023

Kolminkertainen Emmy-voittaja ja Marvelous Mrs. Maisel -hittisarjan tähtinäyttelijä Alex Borstein saa ensimmäisen Original -komediajaksonsa. Jaksossa Borstein yhdistelee henkilökohtaisia ja fiktiivisiä elementtejä samalla pilaillen leikkisästi katsojien havainnointikyvyn kustannuksella. Ainutlaatuinen erikoisjakso tarjoaa pirskahtelevaa komedian ja musiikin vuoropuhelua, samalla johdattaen yleisön Borsteinin mielen syvyyksiin, jossa korsetit ja klovniasut ovat samaan aikaan sekä provosoivia että vilpittömän humoristisia.

Dead Ringers

21.4.2023

Dead Ringers -sarja on moderni versio David Cronenbergin vuoden 1988 Erottamattomat-trilleristä, jonka pääosassa nähtiin tuolloin näyttelijä Jeremy Irons. Nyt näyttelijä Rachel Weisz luotsaa Dead Ringers -sarjaa tuplaroolissa eläytyen lääkärikaksosten Elliot ja Beverly Mantlen hahmoihin. Sarjassa kaksoset jakavat keskenään kaiken, niin huumeet, rakastajat kuin häpeilemättömän asenteenkin tehdä mitä huvittaa – samalla kun he venyttävät lääketieteen eettisiä rajoja tavoitteenaan haastaa vanhentuneet käytännöt ja tuoda naisten terveydenhuoltokysymykset suurempaan tietoisuuteen.

Judy Blume Forever

21.4.2023

Jo vuosikymmenten ajan Judy Blumen radikaali rehellisyys on lohduttanut ja kiehtonut lukijoitaan – ja nostanut hänet julkisen debatin keskipisteeseen murrosikään ja seksiin liittyvissä monimutkaisissa kysymyksissä. Nyt rakastettu amerikkalainen kirjailija jakaa avoimesti tarinansa. Emmy-palkitut elokuvantekijät Davina Pardo ja Leah Wolchok kuvaavat elokuvassaan Blumen matkaa pelokkaasta, mielikuvituksellisesta lapsesta tarinankertojapioneeriksi, joka antoi äänen lasten ja teini-ikäisten fyysiselle ja henkiselle elämälle ja nousi mielipiteitä jakavaksi kirjailijaksi, joka edelleen taistelee sensuuria vastaan. Judy Blume Forever kertoo huumorin ja herkkyyden keinoin – sekä sopivassa määrin murrosikäisten mielenmaisemasta ammentaen – naisesta, jonka uraauurtavat kirjat muuttivat miljoonien lukijoiden tavan ymmärtää itseään, seksuaalisuuttaan ja sitä, mitä aikuiseksi kasvaminen tarkoittaa.

Citadel kausi 1.

28.4.2023

Sarjan alkaessa on kulunut kahdeksan vuotta siitä, kun keskeisiä maailmantapahtumia manipuloiva, varjoissa toimiva Manticore-järjestö onnistui kaatamaan globaalin Citadel-vakoojaverkoston, jonka perimmäinen tehtävä oli taata ihmisten turvallisuus kaikkialla. Citadelin kaatumisen jälkeen eliittiagentit Mason Kane (Richard Madden) ja Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) onnistuivat niukasti pakenemaan, minkä aikana heidän muistonsa pyyhkiytyivät. Autuaan tietämättöminä menneisyydestään, he elävät tahoillaan uusien identiteettiensä turvin, kunnes eräänä yönä Masonin entinen agenttikollega Bernard Orlick (Stanley Tucci) saapuu ja pyytää apua estääkseen Manticoren tavoitteet luoda uusi maailmanjärjestys.

Muita uusia julkaisuja huhtikuussa 2023:

Carlito's Way – 1.4.2023
Warcraft – 1.4.2023
The Purge: Election Year – 1.4.2023
Kung Fu Panda 3 [Dub] – 1.4.2023
Nocturnal Animals – 1.4.2023
Central Intelligence – 1.4.2023
Fifty Shades of Grey – 1.4.2023
Home (2015) – 1.4.2023
Trolls [Dub] – 1.4.2023
Escape from Pretoria – 1.4.2023
How to Train Your Dragon – 1.4.2023
The Witch – 1.4.2023
Angels & Demons – 1.4.2023
About Time – 1.4.2023
Men in Black – 2.4.2023
Song to Song – 2.4.2023
The Imitation Game – 2.4.2023
Their Finest – 3.4.2023
American Underdog – 9.4.2023
Manchester by the Sea – 15.4.2023
Resident Evil: Welcome to Raccoon City – 16.4.2023
Silver Linings Playbook – 22.4.2023
The Amazing Spider-man 2 – 30.4.2023

Kommentoi

Vielä kerran Jack Ryan – päätöskauden traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Vielä kerran Jack Ryan – päätöskauden traileri julkaistiin

Jack Ryan

The Office näyttelijä John Krasinskin tähdittämän -toimintatrillerisarjan neljäs kausi alkaa kesäkuun 30. päivä. Nyt viimeiseksi jäävältä kaudelta on saatu ensimmäinen traileri.

Kuusi jaksoa sisältä kausi seuraa nyt CIA:n johtajana toimivan Jack Ryanin vaarallisinta tehtävää koskaan, kun hän yrittää paljastaa maan sisäistä korruptiota ja sen yhteydessä löytää yhteyksiä huumekartelliin ja terroristijärjestöön.

Sarjassa nähdään Krasinskin lisäksi Wendell Pierce, Michael Kelly, Betty Gabriel ja Abbie Cornish, sekä uusina kasvoina Michael Peña ja Louis Ozawa. Sarja on yhteistuotanto Studiosin, Paramount Television Studiosin ja Skydance Televisionin kanssa, ja tuottajina toimivat mm. Allyson Seeger, Michael Bay ja Carlton Cuse.

Jack Ryan neljäs kausi ilmestyy kesäkuun 30. päivä -suoratoistopalveluun.

Kommentoi

Nämä leffat ja sarjat nähdään Prime Videolla kesäkuussa – mukana mm. Medelin ja uusi Grand Tour Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat nähdään Prime Videolla kesäkuussa – mukana mm. Medelin ja uusi Grand Tour

Medellín

Suoratoistopalvelu on julkaissut uusia sarjoja ja leffoja joita tullaan näkemään palvelussa kesäkuussa 2023. Mukana on mm. pahamaineisesta kartellista kertova elokuva Medellin, australialainen etsiväsarja Deadloch sekä draamakomediasarja With Love toinen kausi.

Medellín

2.6.2023

Medellín-elokuvassa Reda (Ramzy Bedia) yrittää pelastaa nuoremman veljensä pahamaineisen medellíniläisen kartellin kynsistä, ja hänellä on siihen yksinkertainen mutta pähkähullu suunnitelma: hän kokoaa ryhmän ja hyökkää Kolumbiaan. Kun mielipuolinen seikkailu karkaa käsistä, hän päättää improvisoida ja siepata kartellin johtajan pojan vaihtaakseen tämän veljeensä.

Deadloch

2.6.2023

Deadloch on pieni uninen tasmanialainen merenrantakylä, mutta eräänä päivänä rauhallinen tasapaino murtuu, kun paikallinen mies löydetään kuolleena rannalta. Kaksi naisetsivää – paikallinen pikkutarkka ylikonstaapeli Dulcie Collins ja Darwinista kotoisin oleva rajuotteinen vanhempi tutkija Eddie Redcliffe – lyöttäytyvät yhteen ratkaisemaan tapausta. Heidän avukseen tulee myös virkaintoinen nuorempi konstaapeli Abby. Kun kaupunki valmistautuu käynnistämään vuotuista taide-, ruoka- ja kulttuuritapahtumaa Winter Festivalia, kolmikon on laitettava erimielisyytensä syrjään ja vedettävä samaa köyttä tappajan löytämiseksi.

With Love – kausi 2

2.6.2023

With Love on romanttinen draamakomediasarja, jonka keskiössä ovat sisarukset Lily ja Jorge Diaz. Sarjan toisella kaudella nähdään, kuinka he navigoivat suurten elämänmuutosten keskellä ja tukeutuvat suuren perheensä apuun selviytyäkseen haasteista. Kun Lilyn myrskyinen suhde Santiagon kanssa päättyy, hän päättää keskittää kaiken energiansa itseensä ja kosmetiikkayrityksensä kehittämiseen, minkä lisäksi hän harkitsee oman asunnon hankkimista. Kun sekä Santiago että Nick päättävät samaan aikaan tunnustaa rakkautensa häntä kohtaan, joutuu Lily miettimään, mikä hänen tulevaisuudelleen on loppupeleissä parasta. Samaan aikaan Jorge puntaroi, ovatko hän ja Henry oikeasti sopivia toisilleen. Kun hän tapaa Henryn ylpeät teksasilaiset vanhemmat, hän ei ole enää lainkaan varma, onko heidän suhteensa kuin satu vai painajainen.

Culpa Mía

8.6.2023

Seitsemäntoistavuotiaan Noahin on jätettävä taakseen kotikaupunkinsa, kaverinsa ja poikaystävänsä, kun hän joutuu muuttamaan hänen äitinsä uuden kumppanin, William Leisterin ylellisyyttä pursuavaan kartanoon. Uudessa kotipaikassaan ylpeä ja itsenäinen Noah tutustuu uuteen velipuoleensa Nickiin, ja nopeasti käy ilmi, ettei vahvojen persoonallisuuksien yhteentörmäyksiltä voi välttyä. Pian Noah huomaa, että Nickin kiiltokuvamaisen pinnan alle kätkeytyy asioita, joita hän itse on aina paennut: tappeluita, uhkapelaamista ja laittomia katuajoja. Huomattavasta henkisestä kuilusta huolimatta he alkavat tuntea vastustamatonta vetovoimaa toisiaan kohtaan, joka pian muuttuu hillittömäksi intohimoksi, jota ympärillä olevat vastavoimat eivät pysty estämään. Samalla Nickin myrskyisä nykyisyys ja Noahin menneisyys koettelevat heidän kiellettyä rakkauttaan.

The Lake – kausi 2

9.6.2023

The Lake -sarjan toisella kaudella Justin (Jordan Gavaris) ja Riley (Travis Nelson) päättävät virallistaa suhteensa, mutta suunnitelmat menevät uusiksi, kun heidän heidän rakastamansa venevaja syttyy liekkeihin. Justin pyrkii häpeää ja syyllisyyttä potien todistamaan syyttömyytensä, rakentamaan uudelleen järven sydämen ja voittamaan takaisin rakastamansa miehen luottamuksen. Samaan aikaan Maisy-Maylla (Julia Stiles) on tekemistä oman henkilökohtaisen tulipalonsa kanssa: hänen äitinsä Mimsy (Lauren Holly) palaa takaisin kuvioihin kertoen tekevänsä kuolemaa ja haluavansa viettää viimeisen kesän perheensä kanssa järvellä. Billie (Madison Shamoun) palaa viikon lomalle, mutta upea puunistuttaja Forrest (Jhaleil Swaby) ja kova ilmastoaktivisti Ivy (Max Amani) antavat hänelle yhtäkkiä kaksi syytä laittaa kesän suunnitelmat uusiksi.

The Grand Tour: Eurocrash

16.6.2023

The Grand Tour: Eurocrash

-sarjan päähenkilöt Jeremy, Richard ja James suuntaavat seuraavaksi kohti Keski-Euroopan maanteitä. Suuntana on roadtrip, jota kukaan ei osannut odottaa, ja joka kuljetaan autoilla, joista kukaan ei osannut uneksia. Tämä eeppinen 1400 mailin matka vie kolmikon Puolan Gdańskista Slovakiaan ja Unkarin läpi Sloveniaan, jossa he pääsevät kokeilemaan neuvostotyylistä Formula 1:tä, kohtaamaan tappavia jousiampujia, värväämään erään kuuluisan kilpa-autoilijan ja osallistumaan upeaan Fast and Furious -tyyliseen loppuhuipennukseen. Tämä erikoiskausi on jatkoa The Grand Tour -sarjan aiemmalle A Scandi Flick -kaudelle, ja se julkaistaan hetkeä ennen kaverusten seuraavaa suurta seikkailua, jonka kuvaukset ovat juuri päättyneet Mauritaniassa.

I'm a Virgo – kausi 1

23.3.2023

I'm A Virgo on tummanpuhuva fantasiakomediasarja, joka kertoo kasvutarinan 13-vuotiaasta nelimetrisestä nuorukaisesta Cootiesta (Jharrel Jerome). Cootie on varttunut eristyksissä Kalifornian Oaklandissa sarjakuvien ja TV-ohjelmien parissa, ja hän päättää paeta kokeakseen todellisen maailman kauneuden ja sen ristiriidat. Sarjassa hän solmii ystävyyssuhteita, löytää rakkauden, puikkelehtii hankalissa sosiaalisissa tilanteissa ja kohtaa idolinsa – tosielämän supersankarin The Heron (Walton Goggins). I'm A Virgo on tyyliltään myyttinen odysseia, joka kyseenalaistaa koko myyttisen odysseian tarkoituksen.

Tom Clancy's Jack Ryan – kausi 4

30.6.2023

Jack Ryan

Tom Clancy's -sarjan neljännellä ja viimeisellä tuotantokaudella Jack Ryan kohtaa tähän mennessä vaarallisimman haasteensa, johon liittyy sekä ulkomainen että kotimainen uhka. CIA:n uutena apulaisjohtajana Ryanin tehtävänä on tutkia sisäistä korruptiota ja paljastaa joukko epäilyttäviä tekoja, jotka voivat tuoda esille koko maan kattavan haavoittuvuuden. Kun Ryan ja hänen tiiminsä tutkivat kuinka syvälle korruptio lopulta ulottuu, hän tulee löytäneeksi korruptiotakin karumman todellisuuden. Huumekartellin ja terroristijärjestön välit ovat lähentyneet, ja lopulta salaliitto onkin lähempänä kotipesää kuin hän on kuvitellut. Uusi tilanne koettelee sankarimme uskoa järjestelmään, jota hän on aina puolustanut.

Muita kesäkuun uutuuksia:

Shiny Happy People: Duggar Family Secrets – kausi 1, 2. Kesäkuuta
Bones and All, 3. Kesäkuuta
A Journal for Jordan, 4. Kesäkuuta
Creed III, 9. Kesäkuuta
Mile 22, 11. Kesäkuuta
Morbius, 14. Kesäkuuta
The Addams Family (2019), 16. Kesäkuuta
Infinite Storm, 25. Kesäkuuta
, 30. Kesäkuuta
Spider-Man 2, 30. Kesäkuuta
Spider-Man 3, 30. Kesäkuuta
Spider-Man: Homecoming, 30. Kesäkuuta

Kommentoi