Nämä sarjat ja leffat nähdään huhtikuussa SkyShowtimella Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään huhtikuussa SkyShowtimella

on julkistanut huhtikuun uutuuksia ja jatkuvia suosikkisarjoja. Nyt julkistetuissa kohokohdissa on mukana mukaansatempaavaa viihdettä niin kauhun, komedian kuin draamankin ystäville.

Uutuussarjoista ensi-iltansa saa musikaaliklassikko Greasen esiosa sekä saksalainen toimintajännäri , jossa poliiseina työskentelevät veljekset joutuvat taistelemaan niin rikollisia kuin keskinäisiä perhekaunoja vastaan.

Elokuvista ensi-iltansa saa Oscar-palkitun Jordan Peelen (Get Out, Us) ohjaama kauhu-uutuus , jossa Kalifornian syrjäisen solan asukkaat päätyvät todistamaan hyytäviä hetkiä.

Lisäksi jo aiemmin julkistetuista sarjoista uusia jaksoja on luvassa muun muassa Kiefer Sutherlandin tähdittämään Rabbit Holeen sekä Yellowjacketsin toiseen kauteen.

Grease: Rise of the Pink Ladies

7.4.2023

Grease: Rise of the Pink Ladies -sarjassa nähdään Marisa Davila (Jane), Cheyenne Isabel Wells (Olivia), Ari Notartomaso (Cynthia), Tricia Fukuhara (Nancy), Shanel Bailey (Hazel), Madison Thompson (Susan), Johnathan Nieves (Richie), Jason Schmidt (Buddy), Maxwell Whittington-Cooper (Wally) sekä Jackie Hoffman (apulaisrehtori McGee). Musikaalisarja sijoittuu vuoteen 1954, neljä vuotta ennen alkuperäisen Greasen tapahtumia ja ennen kuin rock ‘n' roll oli kuningas ja T-Birdit koulun kovin jengi. Neljä kyllästynyttä hylkiötä päättää pitää hauskaa omilla ehdoillaan ja aiheuttaa moraalipaniikin, joka muuttaa Rydell High Schoolin ikiajoiksi.

Nope

19.4.2023

Oscar-palkitun Jordan Peelen viimeisin kauhutuotos Nope on synkkä pop-painajainen, scifin ja mutkikkaan sosiaalisen trillerin sekoitus. Nope tutkii väkivaltaa, riskinottoa ja opportunismia, joilla on keskeinen osa villin lännen ja showbisneksen romantisoidussa historiassa. Elokuvassa nähdään Peelen luottonäyttelijä, Oscar-palkittu Daniel Kaluuya sekä Keke Palmer ja Oscar®-ehdokas Steven Yeun Kalifornian sisäosissa sijaitsevan syrjäisen solan asukkaina, jotka päätyvät todistamaan hyytäviä hetkiä.

Drift – Partners in Crime

25.4.2023

Veljekset Ali ja Leo rakastivat nopeita autoja ja moottoriurheilua jo lapsina. Nyt he työskentelevät maantiepoliiseina Saksassa ja tietävät, miten pää pidetään kylmänä jahdatessa epäiltyjä yli 240 kilometrin tuntivauhdissa. Heidän vastustajinaan ovat Saksan Autobahnilla toimivat rikolliset, poliisin sisälle soluttautuneesta konnajärjestöstä ihmiskauppiaisiin, pakeneviin ryöstäjiin ja Italian mafi aan. Mutta kun Leo alkaa ihastua Alin ex-tyttöystävään Mariaan, veljesten välit joutuvat koetukselle.

SkyShowtimen huhtikuussa jatkuvat sarjat:

  • Law & Order, kausi 22
  • Mayor of Kingstown, kausi 2
  • Rabbit Hole
  • Yellojackets, kausi 2

Kommentoi

SkyShowtime julkaisee pohjoismaisen nordic noir -sarjan Koodinimi: Annika Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime julkaisee pohjoismaisen nordic noir -sarjan Koodinimi: Annika

SkyShowtime

on julkistanut uuden suomalais-ruotsalaisen alkuperäistuotannon – on uusi jännittävä lisä nordic noir -genreen. SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan paljasti hiljattain keynote-puheessaan myös muita uutuussarjoja arvostetuilla Cannesin elokuvajuhlilla.

Suomalais-ruotsalaisena yhteistuotantona toteutettu Koodinimi: Annika -rikosdraama tunnettiin aiemmin nimellä ID. Tarinan keskiössä on suomalainen taidepetoksia tutkiva Emma, joka soluttautuu tukholmalaiseen huutokauppataloon tutkimaan yrityksen yhteyksiä Blanko-nimellä tunnettuun pahamaineiseen rahanpesijään. Sarja tulee striimattavaksi myöhemmin tänä vuonna.

Muihin SkyShowtime-palveluun tänä vuonna saapuviin uutuussarjoihin kuuluu kriitikkojen kehuma ”viikon mysteeri” -sarja Poker Face. Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) nähdään pääosassa Charliena, jolla on uskomaton kyky havaita jonkun valehtelevan. Sarja saa ensi-iltansa SkyShowtime-alkuperäissarjana. Lisäksi SkyShowtimen ensi-iltoihin kuuluu vuoden 1966 elokuvaan pohjautuva lännensarja Django, joka saapuu tietyille Keski- ja Itä-Euroopan alueille, Pohjoismaihin, Portugaliin ja Espanjaan.

Myöhemmin tänä vuonna SkyShowtimessa nähdään alkuperäissarja The Curse, jonka pääosissa nähdään Emma Stone, Nathan Fielder ja Benny Safdie. Tarina seuraa, kuinka väitetty kirous häiritsee vastanaineen pariskunnan suhdetta. SkyShowtime tuo myös yksinoikeudella ensi-iltaan Taylor Sheridanin uutuussarjan Special Ops: Lioness, jossa nähdään pääosan esittäjä ja vastaava tuottaja Zoe Saldaña, Oscar-voittaja ja vastaava tuottaja Nicole Kidman, Laysla de Oliveira sekä Oscar-voittaja Morgan Freeman. Alkuperäissarja seuraa Lioness Engagement Team -erikoisyksikön yrityksiä tuhota terroristijärjestö sisältä päin.

Innolla odotettu Yellowstonen 5. kauden toinen osa tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimen markkina-alueille myöhemmin tänä vuonna. Lisäksi SkyShowtimella nähdään yksinoikeudella toiset kaudet 1923:sta, jonka pääosissa ovat Oscar-voittaja Helen Mirren ja Oscar-ehdokas Harrison Ford, sekä Sylvester Stallonen tähdittämästä komediasarjasta Tulsa King. Kaikista vastaa Oscar-ehdokas Taylor Sheridan. Pakollista katsottavaa on myös samannimiseen hittipeliin perustuva Halo, joka palaa toiselle kaudelle .

Lisäksi SkyShowtimella nähdään yksinoikeudella hittielokuvia, kuten Babylon (ensi-ilta 6. heinäkuuta), Bros (16. kesäkuuta), M3GAN (13. syyskuuta) ja She Said (18. heinäkuuta alkaen). Ne liittyvät menestyselokuvien valikoimaan, johon sisältyvät jo Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion ja Minions: The Rise of Gru. Kaikki ovat striimattavissa ilman lisämaksua.

”SkyShowtime on sitoutunut Eurooppaan, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä alkuperäistuotantoja markkina-alueiltamme. Näin vahva ja vaikuttava 10 alkuperäissarjan valikoima ensimmäisenä vuotenamme on käytännössä ennenkuulumatonta uudelle suoratoistopalvelulle. SkyShowtime tarjoaa vetoavia, sekä Hollywoodin että paikallisten tekijöiden parhaimmistoa edustavia yksinoikeusohjelmia ja erinomaisen valikoiman elokuvia. Haluamme tarjota asiakkaille ympäri Eurooppaa korkealaatuista sisältöä loistohintaan.”

SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan

Tuhansia tunteja laatuviihdettä koko perheelle tarjoavan SkyShowtimen tilaajilla on pääsy uusiin ja yksinoikeussarjoihin, alkuperäistuotantoihin, palkittuihin elokuviin, lasten ja koko perheen sisältöön sekä useisiin ikonisiin vanhempiin nimikkeisiin ja kausibokseihin, joista vastaavat Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. Kaikki tämä on suoratoistettavissa yhdessä paikassa. SkyShowtime-palvelun piirissä ovat Alankomaat, Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Kosovo, Kroatia, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki ja Unkari.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).

Kommentoi

Mrs. Harris Goes To Paris -elokuva saapuu SkyShowtime palveluun kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Mrs. Harris Goes To Paris -elokuva saapuu SkyShowtime palveluun kesäkuussa

Mrs. Harris Goes To Paris

on lumoava tarina tavallisen oloisesta brittiläisestä taloudenhoitajasta, jonka unelma Christian Diorin couture-leningin omistamisesta vie hänet unohtumattomalle seikkailulle Pariisiin.

Ada Harris (Oscar-ehdokas Lesley Manville) tienaa elantonsa siivoojana toisen maailmansodan jälkeisessä Lontoossa. Hän on ollut yksinäinen rakkaan Eddie-miehensä kadottua sodassa, mutta ei ole vastoinkäymisiä murehtivaa tai olosuhteistaan valittavaa tyyppiä. Kun käytännöllinen Ada näkee uskomattoman kauniin Christian Dior -leningin varakkaan asiakkaan kodissa, häneen iskee kuitenkin odottamaton hinku. Ajatus moisen taivaallisen kauniin taideteoksen omistamisesta tuntuu pitävän sisällään lupauksen muutoksesta.

Ada lisää työtuntejaan, säästää niin paljon kuin voi ja kokeilee jopa onneaan raviradalla, kunnes hänellä on vihdoin varaa omaan Dior-luomukseensa. Hän hyvästelee ystävänsä Vin (Ellen Thomas) ja Archien (Jason Isaacs) ja suuntaa Pariisiin vierailulle arvovaltaiseen Diorin muotitaloon toteuttaakseen unelmansa. Perille saavuttuaan Ada kohtaa kuitenkin useita yllättäviä takaiskuja, näiden joukossa Diorin pelottava Madame Colbert (Oscar-ehdokas Isabelle Huppert), jonka karvat nousevat pystyyn pelkästä ajatuksesta rahvaanomaisesta siivoojasta haute couturessa.

Vastoinkäymisistä huolimatta Ada kieltäytyy lähtemästä Pariisista ilman leninkiään. Hänen sinnikäs asenteensa voittaa puolelleen idealistisen Diorin kirjanpitäjän Andrén (Lucas Bravo), ystävällisen mallin Natashan (Alba Baptista) ja aristokraattisen Marquis de Chassagnen (Lambert Wilson), Pariisin tavoitelluimman poikamiehen. Ada tajuaa pian, että muuttamalla oman elämänsä hän alkaa muuttaa myös ympäröivien ihmisten elämää. Hän saattaa jopa auttaa pelastamaan koko Diorin muotitalon.

Käsikirjoittaja-ohjaaja Anthony Fabian on sovittanut Paul Gallicon vuonna 1958 julkaistun Mrs. 'Arris Goes to Paris -romaanin valloittavaksi nykysaduksi, joka kertoo unelmien tavoittelusta, ystävyyden voimasta ja oman luonteen mukaisen elämän tärkeydestä.

-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivuston kautta. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa.

Kommentoi