Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla alkuvuodesta 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla alkuvuodesta 2023

The Rig

Suoratoistopalvelu on julkaissut sarjoja ja leffoja joita tullaan näkemään palvelussa alkuvuodesta 2023. Mukana on mm. trillerisarja The Rig, murhamysteeri Three Pines, salaliittosarja Hunters sekä Jukka Hildénin juontama Good Luck Guys.

The Rig

6.1.2023

The Rig on henkilövetoinen mysteeriin kietoutuva trillerisarja, jossa seurataan Kinloch Bravo -öljynporauslautan selviytymistaistelua, kun outo sumu katkaisee kaikki yhteydet mantereelle ja jättää miehistön jumiin Pohjanmeren rajuihin aaltoihin. Kun pelastushelikopteria ei kuulu ja tarvikkeet ehtyvät huolestuttavalla vauhdilla, yrittää laitteistopäällikkö Magnus luotsata murtunutta miehistöä alati kehittyvän kriisin läpi. Hänen epätoivoiset yrityksensä palauttaa yhteys mantereeseen kaatuvat kerta toisensa jälkeen samalla, kun jännite ja vainoharhaisuus lautalla kasvaa, järjestelmät kaatuvat – ja tuhoisa onnettomuus tuo miehistön kasvotusten äärimmäisen työympäristön kuolettavien vaarojen kanssa.

Three Pines – 1 kausi

6.1.2023

Empaattinen ja taitava ylitarkastaja Gamache saa tehtäväkseen ratkaista useita salaperäisiä ja hämmentäviä murhia oudossa, mutta puoleensavetävässä Three Pinesin kylässä. Kylän asukkaat kohtelevat epäluuloisesti Gamachea ja hänen luotetun ryhmänsä jäseniä, joihin lukeutuvat taistelutahtoinen ja levoton Jean-Guy Beauvoir, älykäs alkuperäiskansaan kuuluva Isabelle Lacoste ja tapaturmaherkkä aloitteleva agentti Yvette Nichol. Viileästä vastaanotosta huolimatta Gamache ei voi olla tuntematta outoa vetovoimaa tätä epätavallista paikkaa ja sen omalaatuisia asukkaita kohtaan. Mitä syvemmälle Gamache sukeltaa kylän asukkaiden salaiseen elämään, sitä enemmän se alkaa vaikuttaa myös häneen itseensä.

Hunters – 2 kausi

13.1.2023

Euroopassa tapahtuneen selkkauksen jälkeen, The Hunters -ryhmän on laitettava hynttyyt yhteen ja lähdettävä etsimään historian pahamaineisinta natsia – Adolf Hitleriä – jonka kerrotaan piileskelevän Etelä-Amerikassa. Samaan aikaan katse menneisyyteen paljastaa, että Meyer Offerman (Al Pacino) tulee kohtaamaan vaarallisen uhan, joka voi paljastaa hänen todellisen identiteettinsä. Al Pacino palaa Huntersin eeppiselle päätöskaudelle aikaisemmalta kaudelta tutuksi tulleiden näyttelijöiden Logan Lermanin, Jerrika Hintonin, Lena Olinin, Josh Radnorin, Tiffany Boonen, Carol Kanen, Louis Ozawan, Kate Mulvanyn ja Greg Austinin kanssa. Uutena hahmona päätöskaudella nähdään Jennifer Jason Leigh.

20.1.2023

Good Luck Guys

Jukka Hildénin juontamassa Good Luck Guys -sarjassa seurataan kuuden sosiaalisesta mediasta tutuksi tulleen kaksikon jännittävää seikkailua Thaimaan paratiisirannoilla, jossa he tavoittelevat 30 000 euron rahapalkintoa ja etsivät sisäistä sankariaan kaukana kaupunkilaiselämän ylellisyyksistä. Kilpailijat joutuvat pistämään itsensä likoon hauskoissa, mutta haastavissa peleissä, joissa onnistuminen riippuu parin yhteisestä dynamiikasta ja kommunikaatiosta. Yksi kerrallaan joukkueet joutuvat jättämään seikkailun ja lopulta vain yksi joukkue voi voittaa koko potin. Good Luck Guys -sarjan on tuottanut Banijay, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 20. tammikuuta.

The Legend of Vox Machina – 2 kausi

20.1.2023

Pelastettuaan valtakunnan Exandrian pelottavimman voimaparin käsistä, Vox Machina joutuu pelastamaan maailman jälleen – tällä kertaa synkältä lohikäärmeryhmältä, joka tunnetaan nimellä Chroma Conclave.

Shotgun Wedding

27.1.2023

Shotgun Wedding -elokuvassa Darcy (Jennifer Lopez) ja Tom (Josh Duhamel) ovat menossa naimisiin ja he ovat juuri ehtineet kutsua rakastettavat mutta itsepäiset perheensä hääjuhliin, kun epävarmuus suhteen jatkosta on viedä voiton. Jos tässä ei ole tarpeeksi aineksia hääjuhlien piloille menemiseksi, niin yhtäkkiä koko juhlakansa otetaan panttivangiksi. Kunnes kuolema meidät erottaa -sanonta saa tässä hilpeässä, adrenaliinipitoisessa seikkailussa aivan uuden merkityksen, sillä Darcyn ja Tomin on pelastettava juhlakansa – elleivät he tapa toisiaan ensin.

Kommentoi

Musikaalidraama Daisy Jones & The Six ilmestyy maaliskuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Musikaalidraama Daisy Jones & The Six ilmestyy maaliskuussa – katso traileri

Daisy Jones and The Six - First Look

on julkaissut maistiaisen 3. maaliskuuta starttaavasta Daisy Jones & The Six -musikaalidraamasta. Trailerissa kuullaan pätkä Regret Me -nimisestä kappaleesta, joka on yksi sarjan 24 alkuperäiskappaleesta, jotka on tuotettu yksinomaan sarjaa varten ja jotka tulevat julkaisuun ensi-illan myötä.

Daisy Jones & The Six -sarja perustuu Taylor Jenkins Reidin hittiromaaniin, joka sukeltaa syvälle 70-luvun Los Angelesin rockmaailmaan ja Daisy Jones & The Six -yhtyeen nousuun ja tuhoon. Prime Videolla alkavaa minisarjaa tähdittävät Riley Keough, Camila Morrone, Sam Claflin, Suki Waterhouse.

saapuu palveluun maaliskuun 3. päivä.

Kommentoi

Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla helmikuussa

Star Trek: Picard

Suoratoistopalvelu on julkaissut sarjoja ja leffoja joita tullaan näkemään palvelussa helmikuussa 2023. Mukana on mm. rakastetun Harlem sarjan toinen kausi, draamaelokuva Somebody I Used To Know sekä fantasiasarja :n toinen kausi.

Harlem kausi 2

3.2.2023

Kirjailija Tracy Oliverin (Girls Trip) rakastettu Harlem tekee paluun. Neljän tyylikkään ja kunnianhimoisen ystävättären matka jatkuu amerikkalaisessa monimuotoisuuden mekassa New Yorkin Harlemissa. Uudella kaudella Camille (Meagan Good) keräilee rikkoutuneita palasia katkenneen uransa ja romuttuneen rakkauselämänsä jäljiltä, Tye (Jerrie Johnson) hakee elämässään uutta suuntaa, Quinn (Grace Byers) lähtee puolestaan matkalle etsimään itseään ja Angien (Shoniqua Shandai) uralla tapahtuu lupaava käänne. Yhteistuumin kaverukset pääsevät suurkaupunkiunelmiensa seuraaviin vaiheisiin.

Somebody I Used To Know

10.2.2023

Somebody I Used to Know -elokuvassa TV-tuottajana työskentelevä työnarkomaani Ally (Alison Brie) kohtaa suuren ammatillisen takaiskun, jonka seurauksena hän palaa takaisin kotikaupunkiinsa. Viettäessään tunnerikasta iltaa muistellen ensirakkauttaan Seania (Jay Ellis), Ally kyseenalaistaa kaiken, mitä hänestä on tullut. Tunnelma tiivistyy, kun Sean menee naimisiin Cassidyn (Kiersey Clemons) kanssa, jonka itseluottamus ja luovuus muistuttavat Allya henkilöstä, joka hän joskus oli. Dave Francon ohjaama ja Franco & Brien käsikirjoittama Somebody I Used to Know on poikkeuksellinen rakkaustarina kolmesta ihmisestä, jotka odottamattomasti auttavat toisiaan löytämään heidät, joita he joskus olivat.

kausi 2

17.2.2023

Carnival Rown toisella ja viimeisellä kaudella palataan tutun fantasiamaailman tapahtumiin. Eläköitynyt komisario Rycroft Philostraten, alias Philon (Orlando Bloom), tutkii raakojen murhien sarjaa, jotka nostattavat yhteiskunnallisia jännitteitä. Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) ja Black Raven hautovat kostoa The Burguen ihmisjohtajille Jonah Breakspearille (Arty Froushan) ja Sophie Longerbanelle (Caroline Ford) takaisinmaksuna epäoikeudenmukaisuudesta ja sorrosta. Tourmaline (Karla Crome) perii yliluonnollisia voimia, jotka uhkaavat hänen ja koko Carnival Row’n tulevaisuutta. Paettuaan Burguen kaupungista ja kostonhimoiselta veljeltään Ezralta (Andrew Gower), Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) ja hänen kumppaninsa Agreus Astrayon (David Gyasi) kohtaavat suuresti muuttuneen yhteiskunnan, joka laittaa heidän suunnitelmansa uusiksi. Kun ihmiset ja keijukaiset jakautuvat leireihinsä vapauden ollessa vaakalaudalla, joutuu jokainen sarjan hahmo kohtaamaan mahdottomia ongelmia ja sielua raastavia haasteita Carnival Row’n eeppisellä päätöskaudella.

Star Trek: Picard kausi 3

17.2.2023

Patrick Stewart palaa Star Trek: Picard -sarjan kolmannella ja viimeisellä kaudella tuttuun Jean-Luc Picardin rooliin, jota hän tähditti seitsemän kauden ajan Star Trek – uusi sukupolvi -sarjassa. Hänen rinnallaan kaudella nähdään näyttelijät LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis, Brent Spiner, Jeri Ryan ja Michelle Hurd.

The Consultant kausi 1

24.2.2023

The Consultant on kiero komedia-trillerisarja, joka kertoo esimiehen ja työntekijän synkästä suhteesta. Sarjassa konsultti Regus Patoff (Christoph Waltz) palkataan tehostamaan mobiilipeliyhtiö CompWaren liiketoimintaa. Tehostamisen myötä työntekijöille asetetaan uusia vaatimuksia ja haasteita, jotka asettavat koko toiminnan – ja työntekijöiden oman elämän kyseenalaiseksi.

Muita tulevia sarjoja ja leffoja:

  • Venom: let There be Carnage, 7.2.2023
  • The Hurt Locker, 7.2.2023
  • Clarkson’s Farm kausi 2, 10.2.2023
  • Kick Ass, 12.2.2023
  • Die Hart, 24.2.2023
  • Zombieland (2009), 27.2.2023

Kommentoi