Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla joulukuussa

Your Christmas or Mine?

Suoratoistopalvelu on julkaissut sarjoja ja leffoja joita tullaan näkemään palvelussa joulukuussa. Mukana on mm. joulukomedia Your Christmas or Mine, komedialeffa Something From Tiffany’s, piilokameraohjelma sekä kauhuleffa Nanny.

Your Christmas or Mine

2.12.2022

Your Christmas or Mine on sydäntä lämmittävä brittiläinen alkuperäiskomedia, jossa esiintyy loistava kattaus eturivin brittinäyttelijöitä. Elokuvassa seurataan nuorta paria, Jamesia (Asa Butterfield Sex Education -sarjasta) ja Hayleyta (Cora Kirk), joiden joulusuunnitelmat kääntyvät päälaelleen yllättävän tapahtuman seurauksena. He joutuvat viettämään joulun toistensa perheiden seurassa, jonka seurauksena tutut jouluperinteet kääntyvät ylösalaisin, salaisuudet paljastuvat ja perheiden sisäisiä asioita puidaan ääneen hauskoin seurauksin. Pariskunta tajuaa, etteivät he oikeastaan tiedä toisistaan paljoakaan. Voisivatko he vain palata ajassa takaisin joulupäivään? Ja selviääkö Hayleyn ja Jamesin tuore suhde vuodenvaihteen yli?

Something From Tiffany’s

9.12.2022

Mikään ei ole verrattavissa lomaan New Yorkissa, jonka kadut loistavat taianomaisesti ja ikkunoista heijastuvat valot häikäisevät silmiä, ja jossa Tiffanylta hankittu pieni laatikko voi muuttaa yhden – tai useamman – ihmisen elämän. Rachel (Zoey Deutch) ja Gary (Ray Nicholson) ovat hyvin onnellisia, mutta eivät ole vielä valmiita ottamaan viimeistä askeltaan kohti suurempaa sitoutumista. Ethan (Kendrick Smith Sampson) ja Vanessa (Shay Mitchell), jotka ovat yhdessä kuin täydellinen valokuva, ovat juuri tekemässä suhteestaan virallisen, kun inhimillinen tapaus, jossa lahjapaketit menevät sekaisin, saa heidän polkunsa risteämään. Käynnistyy odottamattomien sattumusten sarja, joka lopulta johtaa pariskunnat sinne, missä heidän on tarkoitettukin olla. Koska rakkaus – kuten elämä yleensä – on täynnä yllätyksiä, niin on myös Something from Tiffany’s.

16.12.2022

Saara Aalto pränkkää Suomea

on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia. Katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi. Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta.

Nanny

16.12.2022

Tässä syrjäytymisestä kertovassa psykologisessa kauhutarinassa Aisha (Anna Diop) on juuri muuttanut Senegalista New Yorkiin ja saanut työn varakkaan pariskunnan (Michelle Monaghan ja Morgan Spector) tyttären hoitajana. Pitkä välimatka kotiin jääneeseen nuoreen poikaan painaa Aishan mieltä ja hän toivoo työpaikan mahdollistavan myös pojan pääsyn Yhdysvaltoihin. Samalla perheen epävakaa kotielämä kasvattaa huolenaihetta entisestään, ja pojan saapumisen lähestyessä väkivallan läsnäolo tunkeutuu paitsi Aishan uniin, mutta on myös läsnä todellisuudessa, mikä uhkaa muuttaa hänen käsitystään amerikkalaista unelmasta.

kausi 3

21.11.2022

Odotetun toimintatrillerin kolmannella tuotantokaudella Jack Ryan (John Krasinki) työskentelee CIA:n upseerina Roomassa. Hänelle kerrotaan, että 50 vuotta uinunut Sokol-projektiksi kutsuttu salainen suunnitelma Neuvostoliiton palauttamiseksi ollaan herättämässä henkiin. Jack lähtee matkaan tehtävänään vahvistaa asiaan liittyvät tiedustelutiedot. Asiat menevät kuitenkin nopeasti pieleen, ja hän joutuu virheellisesti keskelle suurempaa salaliittoa. Maanpetoksesta syytettynä ja punainen pidätysmääräys niskassaan Jack pakotetaan pakenemaan pitkin Eurooppaa entiset liittolaiset sekä uudet viholliset kannoillaan. Samalla hän taistelee aikaa vastaan pysäyttääkseen konfliktien sarjan, joka toteutuessaan johtaisi globaaliin katastrofiin.

Lemmenlöylyt

26.11.2022

Lemmenlöylyt - Kausi 1 Finland

Henny Harjusolan juontamassa Lemmenlöylyt -treffisarjassa nähdään mitä tapahtuu, kun “superdeittailija” joutuu saunaan kolmen tuntemattoman sinkun kanssa. Treffeillä on kolme kierrosta, joihin sisältyy erilaisia haasteita, kuten kysymyskortteja tai fyysisiä tehtäviä. Jokaisella kierroksella jännitys lisääntyy ja tunnelma kuumenee, kunnes on aika tehdä päätös. “Superdeittailijan” on valittava kenet sinkuista hän haluaa pitää, ja valitun sinkun on päätettävä, lähteäkö vai jäädä. Deittaileminen voi olla hankalaa, mutta Lemmenlöylyt -sarja tekee kokemuksesta helpomman lisäämällä yhtälöön saunomisen elementin, minkä ansiosta vieraat voivat rentoutua ja pitää hauskaa. Sarjan ovat tuottanut Moskito, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 26. joulukuuta.

Kommentoi

Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja Kommentit pois päältä artikkelissa Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset

Prime Videon jättituotanto kakkoskaudella nähdään seitsemän uutta hahmoa. Nyt näiden hahmojen näyttelijät on paljastettu.

Uusien näyttelijöiden mukana on Gabriel Akuwudike (Hanna, Ridley Road, War of the Worlds), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (The Crown, House of Cards), Amelia Kenworthy, Nia Towle, sekä Nicholas Woodeson.

Örkkien johtaja Adarin näyttelijä tulee vaihtumaan kakkoskaudella. Roolissa nähdään (Peaky Blinders, The Sandman).

Toinen kausi on parhaillaan tuotannossa briteissä.

Kommentoi

Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt Kommentit pois päältä artikkelissa Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt

Saara Aalto pränkkää Suomea

on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia.

Sarjassa katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään Suomen eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi.

Saara Aalto pränkkää Suomea -sarjan avausjaksossa jekutetaan TV-persoona Sauli Koskista. Jakson loppuhuipennus saa monessa mukana olleen TV-konkarin kiemurtelemaan tuolissaan.

Toisessa jaksossa pränkätään Suomen menestyneimpiin koripalloilijoihin lukeutuvaa Petteri Koposta, jonka tunneskaala innostuksesta ihmetykseen ovat silmin nähtävissä koko jakson ajan.

Kolmannessa jaksossa moninkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä joutuu Saara Aallon pränkkäyksen uhriksi.

Sarjan neljäs jakso on omistettu Jukka Hildénille, joka on Suomen TV-viihteen konkari ja jekkumestari vailla vertaa. Niinpä onkin herkullista, kun hänen vaimonsa Chachi järjestää miehelle mojovan yllätyksen!

Viidennessä jaksossa pränkkäysvuorossa on Justimus, joka on yksi Suomen tunnetuimmista komediaryhmistä. Juho Nummela, Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen onkin totuttu näkemään lukemattomissa sketseissä tiiviissä yhteistyössä. Tällä kertaa asetelma on kuitenkin kaksi vastaan yksi. Pränkkinaruista vetelee tuttuun tapaan Saara Aalto!

Kauden kuudes jakso on yllätyksiä täynnä ja finaalipränkkäys tullaan viemään vielä astetta korkeammalle.

Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta. Ensi-illan jälkeen julkaistaan kaksi jaksoa joka perjantai. Ensimmäinen kausi koostuu kaikkiaan kuudesta jaksosta.

Kommentoi