Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla joulukuussa

Your Christmas or Mine?

Suoratoistopalvelu on julkaissut sarjoja ja leffoja joita tullaan näkemään palvelussa joulukuussa. Mukana on mm. joulukomedia Your Christmas or Mine, komedialeffa Something From Tiffany's, piilokameraohjelma Saara Aalto pränkkää Suomea sekä kauhuleffa Nanny.

Your Christmas or Mine

2.12.2022

Your Christmas or Mine on sydäntä lämmittävä brittiläinen alkuperäiskomedia, jossa esiintyy loistava kattaus eturivin brittinäyttelijöitä. Elokuvassa seurataan nuorta paria, Jamesia (Asa Butterfield Sex Education -sarjasta) ja Hayleyta (Cora Kirk), joiden joulusuunnitelmat kääntyvät päälaelleen yllättävän tapahtuman seurauksena. He joutuvat viettämään joulun toistensa perheiden seurassa, jonka seurauksena tutut jouluperinteet kääntyvät ylösalaisin, salaisuudet paljastuvat ja perheiden sisäisiä asioita puidaan ääneen hauskoin seurauksin. Pariskunta tajuaa, etteivät he oikeastaan tiedä toisistaan paljoakaan. Voisivatko he vain palata ajassa takaisin joulupäivään? Ja selviääkö Hayleyn ja Jamesin tuore suhde vuodenvaihteen yli?

Something From Tiffany's

9.12.2022

Mikään ei ole verrattavissa lomaan New Yorkissa, jonka kadut loistavat taianomaisesti ja ikkunoista heijastuvat valot häikäisevät silmiä, ja jossa Tiffanylta hankittu pieni laatikko voi muuttaa yhden – tai useamman – ihmisen elämän. Rachel (Zoey Deutch) ja Gary (Ray Nicholson) ovat hyvin onnellisia, mutta eivät ole vielä valmiita ottamaan viimeistä askeltaan kohti suurempaa sitoutumista. Ethan (Kendrick Smith Sampson) ja Vanessa (Shay Mitchell), jotka ovat yhdessä kuin täydellinen valokuva, ovat juuri tekemässä suhteestaan virallisen, kun inhimillinen tapaus, jossa lahjapaketit menevät sekaisin, saa heidän polkunsa risteämään. Käynnistyy odottamattomien sattumusten sarja, joka lopulta johtaa pariskunnat sinne, missä heidän on tarkoitettukin olla. Koska rakkaus – kuten elämä yleensä – on täynnä yllätyksiä, niin on myös Something from Tiffany's.

Saara Aalto pränkkää Suomea

16.12.2022

Saara Aalto pränkkää Suomea

Saara Aalto pränkkää Suomea on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia. Katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi. Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta.

Nanny

16.12.2022

Tässä syrjäytymisestä kertovassa psykologisessa kauhutarinassa Aisha (Anna Diop) on juuri muuttanut Senegalista New Yorkiin ja saanut työn varakkaan pariskunnan (Michelle Monaghan ja Morgan Spector) tyttären hoitajana. Pitkä välimatka kotiin jääneeseen nuoreen poikaan painaa Aishan mieltä ja hän toivoo työpaikan mahdollistavan myös pojan pääsyn Yhdysvaltoihin. Samalla perheen epävakaa kotielämä kasvattaa huolenaihetta entisestään, ja pojan saapumisen lähestyessä väkivallan läsnäolo tunkeutuu paitsi Aishan uniin, mutta on myös läsnä todellisuudessa, mikä uhkaa muuttaa hänen käsitystään amerikkalaista unelmasta.

Jack Ryan kausi 3

21.11.2022

Odotetun toimintatrillerin kolmannella tuotantokaudella Jack Ryan (John Krasinki) työskentelee CIA:n upseerina Roomassa. Hänelle kerrotaan, että 50 vuotta uinunut Sokol-projektiksi kutsuttu salainen suunnitelma Neuvostoliiton palauttamiseksi ollaan herättämässä henkiin. Jack lähtee matkaan tehtävänään vahvistaa asiaan liittyvät tiedustelutiedot. Asiat menevät kuitenkin nopeasti pieleen, ja hän joutuu virheellisesti keskelle suurempaa salaliittoa. Maanpetoksesta syytettynä ja punainen pidätysmääräys niskassaan Jack pakotetaan pakenemaan pitkin Eurooppaa entiset liittolaiset sekä uudet viholliset kannoillaan. Samalla hän taistelee aikaa vastaan pysäyttääkseen konfliktien sarjan, joka toteutuessaan johtaisi globaaliin katastrofiin.

Lemmenlöylyt

26.11.2022

Lemmenlöylyt - Kausi 1 Finland

Henny Harjusolan juontamassa Lemmenlöylyt -treffisarjassa nähdään mitä tapahtuu, kun “superdeittailija” joutuu saunaan kolmen tuntemattoman sinkun kanssa. Treffeillä on kolme kierrosta, joihin sisältyy erilaisia haasteita, kuten kysymyskortteja tai fyysisiä tehtäviä. Jokaisella kierroksella jännitys lisääntyy ja tunnelma kuumenee, kunnes on aika tehdä päätös. “Superdeittailijan” on valittava kenet sinkuista hän haluaa pitää, ja valitun sinkun on päätettävä, lähteäkö vai jäädä. Deittaileminen voi olla hankalaa, mutta Lemmenlöylyt -sarja tekee kokemuksesta helpomman lisäämällä yhtälöön saunomisen elementin, minkä ansiosta vieraat voivat rentoutua ja pitää hauskaa. Sarjan ovat tuottanut Moskito, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 26. joulukuuta.

Fallout-sarjan piiloitettu puhelinnumero sai fanit pähkäilemään – ”easter egg” vai vihjailua tulevasta? Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout-sarjan piiloitettu puhelinnumero sai fanit pähkäilemään – ”easter egg” vai vihjailua tulevasta?

Fallout Prime Video

Prime Videon -sarja sai fanit innostumaan piilotetun puhelinnumeron ansiosta.

Tarkkasilmäiset katsojat bongasivat Vault-Tecin puhelinnumeron mainoksesta jaksossa 6. Numeroon (213-258-2858) soittaminen tarjoaa karmean yllätyksen: huutoja ja puhelun katkeamisen. Numeroon tekstiviestin lähettäminen tuottaa kuitenkin erilaisen vastauksen, jotka voit tarkistaa alla olevista Twiiteistä:

Mikäli upotus ei näy, ota homma haltuun tämän linkin takaa.

Jotkut uskovat 33 viikon aikataulun viittaavan Vault 33:een, Fallout-universumin tiettyyn holviin. Toiset spekuloivat sen vihjaavan Fallout-franchisen uutisista – joko peleistä tai TV-sarjasta – marraskuussa (33 viikkoa huhtikuun jälkeen).

Onko kyseessä vain hauska ”easter egg” vai vihje tulevasta, jää nähtäväksi.

Fallout saapui suoratoistona saataville huhtikuun 11. päivä yksinomaan Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Fallout -sarja sai uuden trailerin – ensi-ilta aikaistui Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout -sarja sai uuden trailerin – ensi-ilta aikaistui

Fallout Prime Video

Prime Video on avannut aarrearkunsa ja julkaissut virallisen trailerin tulevalle post-apokalyptiselle sarjalle . Lisäksi trailerissa paljastetaan, että sarjan kaikki kahdeksan jaksoa saavat ensi-iltansa 11. huhtikuuta, päivän aiemmin kuin aiemmin ilmoitettu. Sarja perustuu äärimmäisen suosittuun retrofuturistiseen videopelisarjaan.

Elokuvamainen traileri säilyttää pelin maailman ja tunnusomaisen synkän huumorin. Siinä nähdään paikallinen asukas Lucy (Ella Purnell) kamppailemassa sopeutuakseen säteilyn saastuttamaan autiomaahan, joka on tullut kieroutuneeksi ja vaaralliseksi. Traileri tarjoaa myös ensimmäisen vilauksen Moldaverista (Sarita Choudhury) ja Ma Junesta (Dale Dickey).

Sarja on Kilter Filmsin käsialaa, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Jonathan Nolan ja Lisa Joy. Nolan on myös ohjannut sarjan kolme ensimmäistä jaksoa. Geneve Robertson-Dworet ja Graham Wagner toimivat niin ikään sarjan vastaavina tuottajina, käsikirjoittajina sekä showrunnereina. Sarjan pääosissa nähdään Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) ja Aaron Moten (Emancipation). Kilter Filmsin Athena Wickham toimii tuotannon johdossa yhdessä Todd Howardin (Bethesda Game Studios) ja James Altmanin (Bethesda Softworksin) kanssa.

MGM Studios ja ovat tuottaneet sarjan yhteistyössä Bethesda Game Studiosin ja Bethesda Softworksin kanssa. Sarjassa nähdään myös näyttelijät Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) ja Xelia Mendes-Jones ().

Fallout saapuu suoratoistona saataville huhtikuun 11. päivä yksinomaan Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.