Nämä sarjat saapuvat Prime Video palveluun toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat saapuvat Prime Video palveluun toukokuussa

Night Sky

Amazonin suoratoistopalvelu on saamassa uutta sisältöä jälleen toukokuussa. Luvassa on mm. The Wilds -sarjan toinen tuotantokausi, avaruutta ja aikamatkailua yhdistelevän Night Sky -sarjan, Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls -sarja sekä Lovestruck High -realitysarja.

The Wilds (2. tuotantokausi)

6.5.2022

The Wilds -sarjan toisella tuotantokaudella seurataan autiolle saarelle jääneiden teini-ikäisten tyttöjen tuskallisia koettelemuksia. He eivät ole päätyneet sinne vahingossa, vaan heidät on salaa värvätty monimutkaiseen sosiaaliseen kokeeseen. Uusi kausi tuo lisää draamaa, kun paljastuu, että tytöt eivät ole ainoita tutkimuskohteita. Mukana on uusia kohteita, joukko teini-ikäisiä poikia, joiden on myös taisteltava selviytymisestään heitä valvovan nukkemestarin silmän alla.

Night

20.5.2022

Avaruuden ja ajan ylittävässä Night Sky- sarjassa seurataan Irene (Spacek) ja Franklin Yorkin (Simmons) elämää. Vuosia sitten pariskunta löysi takapihaltaan haudatun kammion, joka johtaa selittämättömällä tavalla erikoiselle ja autiolle planeetalle. He ovat suojelleet salaisuuttaan huolellisesti siitä päivästä lähtien, mutta kun arvoituksellinen nuori mies (Chai Hansen, The Newsreader) astuu heidän elämäänsä, Yorkien hiljainen olemassaolo muuttuu hyvin nopeasti. Salaperäinen kammio, jonka he luulevat tuntevansa hyvin, osoittautuu olevan paljon enemmän kuin he olisivat koskaan voineet kuvitella.

Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls (1. tuotantokausi)

13.5.2022

Uudessa käsikirjoittamattomassa Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls – sarjassa seurataan maailmalla tunnetun supertähden ja ikonin Lizzon elämää. Lizzo etsii itsevarmoja ja “bad-ass”-naisia Big Grrrls- eliittiin sekä mukaan omalle maailmankiertueelle. Big Grrrls -taloon muuttaa 10 toiveikasta naista, jotka joutuvat todistamaan, että heillä on kaikki tarvittava päästäkseen loppuun asti ja esiintymään Lizzon maailmanlaajuisen yleisön eteen.

Lovestruck High

18.5.2022

Uudessa realitysarjassa nähdään, kun joukko brittiläisiä sinkkuja, jotka etsivät “sitä oikeaa”, saavat tilaisuuden elää amerikkalaisen lukion unelmaa. Sarjan juontajana toimii Lindsay Lohan.

Sinkut yrittävät saada uusien luokkatovereiden keskuudesta treffiseuraa ja erilaisten haasteiden ja oppituntien avulla he pääsevät tutustumaan toisiinsa paremmin. He ottavat vastaan haasteita luokassa, urheilukentällä ja myös koulun jälkeen. Mikä pariskunta kruunataan lukukauden lopussa Prom Royaltyksi ja voittaa 100 000 dollarin palkinnon?

Kommentoi

Brittiläinen psykologinen trillerisarja Chloe sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Brittiläinen psykologinen trillerisarja Chloe sai uuden trailerin

Chloe

Amazon on julkaissut uuden trailerin tulevasta Prime Video -sarjasta nimeltään Chloe. Voit katsoa psykologisen trillerisarjan trailerin alta.

Sarjassa seurataan Becky Greeniä (Erin Doherty), jolla on pakkomielle seurata lapsuudenystävänsä Chloe Fairbournen (Poppy Gilbert) täydellisesti kuratoitua sosiaalista mediaa.

Chloen hurmaava elämä, ihaileva aviomies ja menestyvien ystäväpiiri ovat vain napsautuksen päässä, ja Becky ei voi olla tiirustamatta maailmaan, joka on niin jyrkästi ristiriidassa omansa kanssa hänen pitäessä huolta äidistään, jolla on todettu varhainen dementia. Kun Chloe yhtäkkiä kuolee, ottaa Becky uuden identiteetin ja soluttautuu Chloen lähimpien ystävien kadehdittavaan elämään yrittäkseen selvittää, mitä hänelle oikein tapahtui.

Chloe -sarja saapuu yksinoikeudella Prime Video -palveluun 24. kesäkuuta.

Kommentoi

Chris Prattin tähdittämästä The Terminal List sarjasta -saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Chris Prattin tähdittämästä The Terminal List sarjasta -saatiin ensimmäinen traileri

The Terminal List

Amazon on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta Prime Video -alkuperäissarjasta The Terminal List. Chris Prattin (The Tomorrow War, Jurassic World) tähdittämä sarja saa ensi-iltansa 1. heinäkuuta.

Jack Carrin bestseller-romaaniin perustuva seuraa James Reeceä (Chris Pratt), jonka Navy SEAL -joukko joutuu väijytyksen uhriksi tärkeän salatehtävän aikana. Reece palaa perheensä luo ristiriitaisin tuntein ja syyllisyyttä potevana. Kun tapauksesta alkaa nousta esiin uutta tietoa, Reece hahmottaa häntä vastaan toimivat pimeät voimat, jotka uhkaavat paitsi hänen, myös hänen rakkaimpiensa henkeä.

Chris Prattin lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole ja Alexis Louder. 

Johtavia tuottajia sarjassa ovat Chris Pratt ja Jon Schumacher Invisible Productionsilta, Antoine Fuqua Fuqua Filmsiltä (The Equalizer, Training Day) ja käsikirjoittaja-showrunner David DiGilio. Kirjailija Jack Carr ja käsikirjoittaja Daniel Shattuck ovat sarjan vastaavia tuottajia. on Amazon Studiosin ja Civic Center Median yhteistuotanto, joka on tehty yhteistyössä MRC Televisionin kanssa.

saa ensi-iltansa Prime Video -palvelussa heinäkuun 1. päivä.

Kommentoi