Nämä sarjat saapuvat Prime Video palveluun toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat saapuvat Prime Video palveluun toukokuussa

Night Sky

Amazonin suoratoistopalvelu Prime Video on saamassa uutta sisältöä jälleen toukokuussa. Luvassa on mm. The Wilds -sarjan toinen tuotantokausi, avaruutta ja aikamatkailua yhdistelevän Night Sky -sarjan, Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls -sarja sekä Lovestruck High -realitysarja.

The Wilds (2. tuotantokausi)

6.5.2022

The Wilds -sarjan toisella tuotantokaudella seurataan autiolle saarelle jääneiden teini-ikäisten tyttöjen tuskallisia koettelemuksia. He eivät ole päätyneet sinne vahingossa, vaan heidät on salaa värvätty monimutkaiseen sosiaaliseen kokeeseen. Uusi kausi tuo lisää draamaa, kun paljastuu, että tytöt eivät ole ainoita tutkimuskohteita. Mukana on uusia kohteita, joukko teini-ikäisiä poikia, joiden on myös taisteltava selviytymisestään heitä valvovan nukkemestarin silmän alla.

20.5.2022

Avaruuden ja ajan ylittävässä Night Sky- sarjassa seurataan Irene (Spacek) ja Franklin Yorkin (Simmons) elämää. Vuosia sitten pariskunta löysi takapihaltaan haudatun kammion, joka johtaa selittämättömällä tavalla erikoiselle ja autiolle planeetalle. He ovat suojelleet salaisuuttaan huolellisesti siitä päivästä lähtien, mutta kun arvoituksellinen nuori mies (Chai Hansen, The Newsreader) astuu heidän elämäänsä, Yorkien hiljainen olemassaolo muuttuu hyvin nopeasti. Salaperäinen kammio, jonka he luulevat tuntevansa hyvin, osoittautuu olevan paljon enemmän kuin he olisivat koskaan voineet kuvitella.

Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls (1. tuotantokausi)

13.5.2022

Uudessa käsikirjoittamattomassa Lizzo’s Watch Out for the Big Grrrls – sarjassa seurataan maailmalla tunnetun supertähden ja ikonin Lizzon elämää. Lizzo etsii itsevarmoja ja “bad-ass”-naisia Big Grrrls- eliittiin sekä mukaan omalle maailmankiertueelle. Big Grrrls -taloon muuttaa 10 toiveikasta naista, jotka joutuvat todistamaan, että heillä on kaikki tarvittava päästäkseen loppuun asti ja esiintymään Lizzon maailmanlaajuisen yleisön eteen.

Lovestruck High

18.5.2022

Uudessa realitysarjassa nähdään, kun joukko brittiläisiä sinkkuja, jotka etsivät “sitä oikeaa”, saavat tilaisuuden elää amerikkalaisen lukion unelmaa. Sarjan juontajana toimii Lindsay Lohan.

Sinkut yrittävät saada uusien luokkatovereiden keskuudesta treffiseuraa ja erilaisten haasteiden ja oppituntien avulla he pääsevät tutustumaan toisiinsa paremmin. He ottavat vastaan haasteita luokassa, urheilukentällä ja myös koulun jälkeen. Mikä pariskunta kruunataan lukukauden lopussa Prom Royaltyksi ja voittaa 100 000 dollarin palkinnon?

Kommentoi

Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja Kommentit pois päältä artikkelissa Taru Sormusten Herrasta: Mahtisormukset toisella kaudella nähdään uusia kasvoja

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset

Prime Videon jättituotanto kakkoskaudella nähdään seitsemän uutta hahmoa. Nyt näiden hahmojen näyttelijät on paljastettu.

Uusien näyttelijöiden mukana on Gabriel Akuwudike (Hanna, Ridley Road, War of the Worlds), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Ben Daniels (The Crown, House of Cards), Amelia Kenworthy, Nia Towle, sekä Nicholas Woodeson.

Örkkien johtaja Adarin näyttelijä tulee vaihtumaan kakkoskaudella. Roolissa nähdään (Peaky Blinders, The Sandman).

Toinen kausi on parhaillaan tuotannossa briteissä.

Kommentoi

Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt Kommentit pois päältä artikkelissa Esittelyssä uutuussarja Saara Aalto pränkkää Suomea – mukana tutut julkisuuden henkilöt

Saara Aalto pränkkää Suomea

on piilokamera-lajityypin sarja, jossa juontaja Saara Aalto “pränkkää” ystäviään ja kaduilta poimittuja suomalaisia.

Sarjassa katsojat pääsevät seuraamaan kuinka Saara Aalto muuttuu tunnistamattomiksi hahmoiksi ja selviytyy mitä omituisimmista tilanteista pränkätessään Suomen eturivin julkkiksia Jukka Hildéniä, Sauli Koskista, Oona Kivelää, Petteri Koposta sekä Juho Nummelaa. Julkkiksia pränkätään joka jaksossa, mutta myös tavan kansalaiset joutuvat sarjan aikana pilailun kohteeksi.

Saara Aalto pränkkää Suomea -sarjan avausjaksossa jekutetaan TV-persoona Sauli Koskista. Jakson loppuhuipennus saa monessa mukana olleen TV-konkarin kiemurtelemaan tuolissaan.

Toisessa jaksossa pränkätään Suomen menestyneimpiin koripalloilijoihin lukeutuvaa Petteri Koposta, jonka tunneskaala innostuksesta ihmetykseen ovat silmin nähtävissä koko jakson ajan.

Kolmannessa jaksossa moninkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä joutuu Saara Aallon pränkkäyksen uhriksi.

Sarjan neljäs jakso on omistettu Jukka Hildénille, joka on Suomen TV-viihteen konkari ja jekkumestari vailla vertaa. Niinpä onkin herkullista, kun hänen vaimonsa Chachi järjestää miehelle mojovan yllätyksen!

Viidennessä jaksossa pränkkäysvuorossa on Justimus, joka on yksi Suomen tunnetuimmista komediaryhmistä. Juho Nummela, Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen onkin totuttu näkemään lukemattomissa sketseissä tiiviissä yhteistyössä. Tällä kertaa asetelma on kuitenkin kaksi vastaan yksi. Pränkkinaruista vetelee tuttuun tapaan Saara Aalto!

Kauden kuudes jakso on yllätyksiä täynnä ja finaalipränkkäys tullaan viemään vielä astetta korkeammalle.

Sarjan on tuottanut ITV Studios Finland, ja se ilmestyy Suomessa Prime Video -palveluun 16. joulukuuta. Ensi-illan jälkeen julkaistaan kaksi jaksoa joka perjantai. Ensimmäinen kausi koostuu kaikkiaan kuudesta jaksosta.

Kommentoi