Nämä uutuussarjat ja -leffat nähdään SkyShowtimella maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä uutuussarjat ja -leffat nähdään SkyShowtimella maaliskuussa

Mary & George

on julkaissut maaliskuun uutuussarjoja ja -leffoja, joiden joukossa on mm. brittiläinen rikosdraamasarja Sexy Beast, odotettu pukudraama sekä leffamenestys Oppenheimer.

Sexy Beast – kausi 1

7.3.2024

James McArdlen (Mare of Easttown, Angels in America) esittämä Gal Dove ja Emun Elliottin (The Rig, The Gold) esittämä Don Logan ovat parhaat kaverukset ja pikkurikolliset, jotka nauttivat elämästä 90-luvun Itä-Lontoossa. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) esittää vetoavaa aikuisviihdetähti Deedee Harrisonia, jonka halu hallita omaa kohtaloaan ja rakkaussuhde Gal Doveen johtavat hänet vaaraan. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) on petollinen Teddy Bass, gangsterimaailman nouseva tähti, joka viettelee Galin ja Donin mukaan rikolliskuvioihinsa. Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) esittää Donin vallanhaluista Cecilia-siskoa.

Mary & George – kausi 1

8.3.2024

Mary & George perustuu uskomattomaan tositarinaan Mary Villiersistä (Julianne Moore), joka valmensi kauniin ja karismaattisen George-poikansa (Nicholas Galitzine) viettelemään Englannin kuningas Jaakko I:n ja nousemaan tämän vaikutusvaltaiseksi rakastajaksi. Häpeilemättömän juonittelun kautta kaksikko nousee vaatimattomista lähtökohdista rikkaimpien, nimekkäimpien ja vaikutusvaltaisimpien Englannin hovin koskaan näkemien pelureiden joukkoon. Ja kun Englantia uhkaavat sekä espanjalaiset valloittajat että sisäiset levottomuudet, panokset ovat korkeimmillaan. Mary & George on vaarallisen rohkea historiallinen psykodraama häpeämättömästä äidistä ja pojasta, jotka juonittelivat, viettelivät ja tappoivat tiensä Englannin hovin huipulle ja kuninkaan vuoteeseen.

The Envoys (Los Enviados) – kausi 2

15.3.2024

Toisella kaudella papit Pedro Salinas (Méndez) ja Simón Antequera (Silvestre) tutkivat arvoituksia ja murhia galicialaisessa luostarissa. Kun kolme sokeaa nunnaa todistaa oletettua ihmettä, taistelu valheiden ja uskon välillä kiihtyy. Tutkimusten edistyessä he menettävät traagisesti ja yllättäen isäntänsä Joaquinin. Papit päätyvät tutkimaan samanaikaisesti kahta tapausta ja saavat kohdata mystiikan lisäksi myös maanläheisemmän totuuden. Petosten ja uskon välisen taistelun kiihtyessä uusi kausi lupaa sähköisen yhdistelmän mysteerejä, murhia ja sykettä nostattavaa jännitystä.

Veronika – kausi 1

22.3.2024

Veronika Gren (Alexandra Rapaport) on poliisi ja kahden lapsen äiti, joka kamppailee mutkikkaan perhe-elämän ja salatun lääkeriippuvuuden kanssa. Kun hän näkee yllättäen kuolleen pojan seisomassa edessään, hän luulee tulleensa hulluksi. Veronika hyväksyy vastahakoisesti, ettei poika ole illuusio. Poika aikoo jäädä odottamaan oikeuden toteutumista, eikä hän ole yksin. Veronika tajuaa, että hänen on paljastettava totuus. Jäljet johtavat hänet pian odottamattomaan suuntaan. Mukana myös Tobias Santelmann (Exit, Congo) ja ohjaajana Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds).

HALO – kausi 2

Uusi jakso viikottain

Showrunnerin ja vastaavan tuottajan David Wienerin (Brave New World) luotsaama sarja sijoittuu universumiin, joka esiteltiin vuonna 2001 Xbox®in ensimmäisen -pelin julkaisun yhteydessä. HALO kuvaa eeppistä 2500-luvun konfliktia ihmiskunnan ja Covenant-nimellä tunnetun muukalaisuhan välillä. Sarja yhdistää taidolla kuvattuja henkilökohtaisia tarinoita toimintaan, seikkailuun ja monisävyiseen tulevaisuusvisioon.

Ted – kausi 1

Uusi jakso viikottain

Ted perustuu Family Guyn luojan Seth MacFarlanen eläviä näyttelijöitä ja animaatiota yhdistäneisiin hittielokuviin rakkaasta lelunallesta, joka herää henkiin lapsen toiveesta. Roisi ja hillittömän hauska puolituntinen komedia seuraa bostonilaisteini John Bennettiä ja hänen parasta ystäväänsä, rääväsuista Ted-nallea. Sarja sijoittuu 90-luvulle, kun Tedin aika julkkiksena on hiipunut. Ted joutuu lähtemään kamunsa Johnin seuraksi high schooliin, missä se kokee teini-iän hyvät ja huonot puolet yksi esipiipun tuprahdus kerrallaan.

The Lovers – kausi 1

Uusi jakso viikottain

Rakkaustarina kahdesta ihmisestä, jotka vaikuttavat olevan täysin sopimattomat toisilleen – vai ovatko he nimenomaan täysin sopivat? Janet (Roisin Gallagher) on hauska ja rääväsuinen markettityöntekijä Belfastista. Hän ei vaikuta välittävän juuri mistään, mukaan lukien omasta elämästään. Seamus (Johnny Flynn) on hienostunut politiikan toimittaja, joka elää täydellisen oloista elämää Lontoossa julkkistyttöystävänsä kanssa. Niinpä kun Seamus tipahtaa yllättäen Janetin maailmaan (kirjaimellisesti aidan yli takapihalle), he riitautuvat heti. Kaksikko huomaa kuitenkin tuntevansa odottamatonta vetoa toisiinsa, ja pian ilmassa on rakkautta.

The Woman in the Wall – kausi 1

Uusi jakso viikottain

The Woman in the Wall tutkii Irlannin historian järkyttävimpiin skandaaleihin kuuluneiden “The Magdalene Laundries” -laitosten julmaa perintöä. Kuvitteellisessa Kilkinuren pikkukaupungissa asuva Lorna Brady (Ruth Wilson) löytää eräänä aamuna talostaan ruumiin. Lornalla ei ole aavistustakaan kuolleen naisen henkilöllisyydestä tai siitä, onko hänellä itsellään ollut jotain tekemistä mahdollisen murhan kanssa. Tämä johtuu Lornan pitkään kestäneestä unissakävelystä, joka alkoi hänen ollessaan suljettuna Kilkinuren luostarissa.

Elokuvat

Oppenheimer

21.3.2024

Ikonisista suurelokuvistaan tunnetun Christopher Nolanin (The Dark Knight -trilogia, Interstellar, Tenet ja Inception) ensimmäinen elämänkertadraama kertoo nerokkaan fyysikko J. Robert Oppenheimerin roolista atomipommin kehitystyössä ja hänen ristiriitaisesta päätöksestään vaarantaa maailma sen pelastamiseksi. Eeppisen tarinan pääosassa nähdään Cillian Murphy legendaarisena tiedemiehenä, ja mukana on useita muita nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Josh Hartnett, Florence Pugh, Josh Peck ja Oscar®-voittaja Rami Malek.

The Magic Flute

27.3.2024

Laulajan uraa tavoitteleva Tim on haaveillut koko ikänsä pääsystä poikien Mozart-sisäoppilaitokseen, mutta ensimmäiset päivät arvostetussa opinahjossa eivät mene suunnitelmien mukaan. Vihamielisen rehtorin, ensirakkauden rasitteiden ja oman lauluäänensä aitoutta koskevien epäilysten painama Tim ilahtuu löytäessään vanhasta koulurakennuksesta upean salaisuuden: portin rinnakkaistodellisuuteen, jossa kuvitelmilla ei ole rajoja.

Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain

31.3.2024

Saturday Night Live -tähdet Martin Herlihy, John Higgins ja Ben Marshall, jotka tunnetaan paremmin sketsikomediaryhmänä Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain, toimivat käsikirjoittajina ja pääosan esittäjinä elokuvassa Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain. Judd Apatow'n tuottama ja John Goodmanin kertojanäänen säestämä komedia seuraa, kuinka lapsuuskaverit Ben, Martin ja John lähtevät seikkailulle erämaahan etsimään mittaamattoman arvokasta kadonnutta aarretta. Matka on kaikkea muuta kuin mutkaton, kun vastaan tulee karvattomia karhuja, uteleva metsänvartijakaksikko (Meg Stalter ja X Mayo) sekä tekopyhä kulttijohtaja (Bowen Yang). Komediaikoni Conan O'Brien esittää Benin isää.

SkyShowtime kokoaa yhteen parhaan viihteen maailman suurimmilta studioilta ja parhailta tarinankertojilta. Tarjolla on elokuvia ja alkuperäissarjoja, joista vastaavat Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. SkyShowtime on laatuviihteen uusi koti Euroopassa.

Legendaarinen laulaja Barbra Streisand julkaisee uuden singlen tulevalle The Tattooist of Auschwitz -sarjalle Kommentit pois päältä artikkelissa Legendaarinen laulaja Barbra Streisand julkaisee uuden singlen tulevalle The Tattooist of Auschwitz -sarjalle

Barbra Streisand

81-vuotias supertähti Barbra Streisand julkaisee uuden singlen ”Love Will Survive” tulevalle -alkuperäissarjalle . Kappale on sarjan tunnuslaulu, ja se on Streisandin ensimmäinen sävellys televisiosarjalle. Single julkaistaan maailmanlaajuisesti Columbia Recordsin kautta 25. huhtikuuta, eli ennen sarjan Suomen ensi-iltaa 7. kesäkuuta.

Kappaleen on säveltänyt Oscar-palkittu Hans Zimmer yhteistyössä Emmy-ehdokkaan Kara Talven ja Grammy-voittajan Walter Afanasieffin kanssa. Sanoituksista vastaa Grammy- ja Golden Globe -ehdokas Charlie Midnight. Zimmer ja Talve ovat säveltäneet myös sarjan alkuperäisen musiikin.

”Love Will Survive” -kappaleessa Streisandin säestää maailmankuulu Lontoon sinfoniaorkesteri William Rossin johdolla. Kappaleen on tuottanut useampi Grammy-voittaja Walter Afanasieff ja Peter Asher. Barbra Streisand, Jay Landers ja Russell Emanuel ovat sarjan vastaavia tuottajia.

”Antisemitismin kasvun vuoksi halusin laulaa 'Love Will Survive' -kappaleen tämän sarjan yhteydessä muistuttaakseni kuudesta miljoonasta ihmisestä, jotka menettivät henkensä alle 80 vuotta sitten. Haluan myös sanoa, että jopa pimeimmissä ajoissa rakkauden voima voi voittaa ja kestää.”

Streisand kommentoi kappaleen syntyä

The Tattooist of Auschwitz kertoo Slovakialaisen juutalaisen Lalin (Hauer-King) tarinan. Vuonna 1942 hänet lähetettiin Auschwitziin, keskitysleiriin, jossa natsit murhasivat yli miljoonan juutalaista. Pian saapumisen jälkeen Lalista tehtiin tatuointiartisti, jonka tehtävänä oli tatuoida tunnistusnumerot muiden vankien käsivarsiin. Eräänä päivänä hän tapasi Gitan (Próchniak) tatuoidessaan tämän vankinumeroa. Siitä syntyi rakkaus, joka uhmasi ympärillä vallinneita kauhuja. Näin alkoi rohkea ja unohtumaton tarina.

Sarja on kunnianosoitus Lalin ja Gitan rakkaudelle sekä kaikille niille, jotka selvisivät keskitysleireiltä.

The Tattooist of Auschwitz -sarjan kaikki jaksot striimattavissa SkyShowtimella 7. kesäkuuta alkaen.

Jännäridraama Apples Never Fall saapuu SkyShowtimeen ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Jännäridraama Apples Never Fall saapuu SkyShowtimeen ensi viikolla

Apples Never Fall

Tähtien täyttämä jännitysdraamasarja saapuu yksinoikeudella -palveluun 23. huhtikuuta alkaen. Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Melanie Marnich (The OA, The Affair) ja sen on tuottanut David Heyman (Wonka, Barbie). Se perustuu Liane Moriartyn (Big Little Lies, 9 Perfect Strangers) New York Times -menestysromaaniin.

Pääosissa nähdään Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner ja Essie Randles.

Täydellinen perhe, synkät salaisuudet

Apples Never Fall esittelee meille Delaneyn perheen, joka vaikuttaa ulospäin täydelliseltä. Entiset tennisvalmentajat Stan (Sam Neill) ja Joy (Annette Bening) ovat myyneet menestyksekkään tennisakatemiansa ja nauttivat eläkepäivistään. He odottavat innolla aikaa neljän aikuisen lapsensa (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) kanssa. Kaikki muuttuu kuitenkin, kun haavoittunut nuori nainen ilmestyy heidän ovelleen ja tuo mukanaan jännitystä, jota he ovat kaivanneet.

Kun Joy katoaa yllättäen, Delaneyn lapset joutuvat tarkastelemaan vanhempiensa liittoa uusin silmin ja perheen synkät salaisuudet alkavat paljastua.

En ole koskaan voinut vastustaa tarinaa, joka tuntuu lomalta elämästä – ja kertoo samaan aikaan herkullisella tavalla nimenomaanelämästä. Täydellinen esimerkki on Apples Never Fall, jonka on kirjoittanut Liane Moriarty.

Kiehtovan ja käänteiden täyteisen mysteerin keskiössä on Delaneyn perhe, jonka nokkeluudet, haavat, halut ja monisävyisyys herättivät minussa halun tuoda tämä upea kirja televisioruuduille ja saivat minut tuntemaan, että heillä oli jotain sanottavaa meille kaikille. Delaynen perheen kautta tarina tutkii mutkikkaita haasteita, jotka liittyvät rakkauteen, pitkään avioliittoon ja vaikeuksiin määritellä oma paikka perheessä ja sen ulkopuolella. Oli innostavaa kirjoittaa kypsien aikuisten ongelmista, joiden kanssa Delaneyt kamppailevat. Esimerkiksi ajottain jopa armottomista uhrauksista, joita vanhemmat tekevät pitääkseen avioliittonsa ja perheensä koossa. Olimme myös armottoman rehellisiä työssäkäyviä äitejä ja vaimoja kohtaavien vaatimusten suhteen seuratessamme Joyta sarjan ytimessä olevan mysteerin keskelle.

Viime kädessä Apples Never Fall on hyvin rehellinen sarja siitä, millaista on kuulua hyvin mutkikkaaseen perheeseen. Ja sitähän kaikki perheet lopulta ovat, vai mitä? Kuten tapasimme käsikirjoittajien kokouksissa sanoa… Delaneyn talossa on saattanut tapahtua jotain kauheaa, mutta sinne tekee silti mieli gin & tonicille.

Kiitos kun katsot sarjamme. Toivottavasti nautit siitä.

Melanie Marnich (käsikirjoittaja, showrunner ja vastaava tuottaja) kertoo

Apples Never Fall on Liane Moriartya parhaimmillaan, ja olen valtavan kiitollinen ja ylpeä, että hän on antanut minulle mahdollisuuden sovittaa sen televisiosarjaksi. Täydellisen pinnan alla salaisuuksia piilottelevan Delaneyn perheen syöksykierteen seuraaminen on välillä pirullisen hauskaa ja välillä sydämellisen koskettavaa, mutta aina koukuttavaa. Lianen hahmot ovat eläviä ja mutkikkaita, ja hänen tarinansa kertoo siitä, miten kaikkein läheisimmät ihmiset voivat satuttaa meitä kipeimmin. Mielestäni kasassa oli kaikki mukaansatempaavan televisiosarjan ainekset. Sensaatiomainen showrunnerimme Melanie Marnich sekä upea näyttelijäkaarti Sam Neillin ja Annette Beningin johdolla ovat herättäneet kirjan henkiin todella jännittävällä ja koskettavalla tavalla.

Vastaava tuottaja David Heyman kertoo

Uusia jaksoja viikoittain

Sarjan ensimmäinen jakso julkaistaan 23. huhtikuuta, jonka jälkeen uusia jaksoja julkaistaan viikoittain.

Apples Never Fall on jännittävä ja mukaansatempaava draama, joka pitää katsojat otteessaan alusta loppuun. Se on täydellinen valinta niille, jotka pitävät mysteereistä ja perhedraamoista.