Nanny -kauhuelokuvasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Nanny -kauhuelokuvasta saatiin uusi traileri

Nanny

on julkaissut uuden trailerin tulevasta kauhuelokuvasta Nanny. Voit katsoa trailerin alta.

Elokuvan taustalla on palkittu käsikirjoittaja-ohjaaja Nikyatu Jusu, joka tunnetaan mm. Suicide by Sunlight ja Flower -ellokuvista.

Pääosissa nähdään Anna Diop (US), Michelle Monaghan (Mission: Impossible – Fallout), Sinqua Walls (American Soul), Morgan Spector (The Gilded Age), Rose Decker (Mare of Easttown) sekä Leslie Uggams (Deadpool).

Leffa on ensimmäinen kauhuelokuva, joka on voittanut Sundance -elokuvafestareiden Dramatic Grand Jury -palkinnon ja toinen kerta kun palkinto on jaettu mustalle naisohjaajalle.

Nanny yhdistelee nerokkaalla tavalla psykologista kauhua ja kulttuuri

Nanny on nerokkaasti genrejä sekoittava elokuva, jossa yhdistyvät psykologinen kauhu sekä kulttuurillisesti merkityksellisiin sosiaalisen identiteettiin liittyvät kysymykset, kuten rotuun, sukupuoleen ja sosioekonomiseen asemaan.

Elokuva sijoittuu New Yorkin suurkaupunkiin, jossa senegalilainen maahanmuuttaja työskentelee varakkaassa perheessä. Tarina perustuu kotityöntekijöiden todellisiin kokemuksiin.

Nanny saapuu palveluun joulukuun 16. päivä.

Kommentoi

Nämä leffat ja sarjat saapuvat Prime Video palveluun lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat saapuvat Prime Video palveluun lokakuussa

Time

Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelu on saamassa uutta sisältöä jälleen syyskuussa. Luvassa on mm. keskiaikaan sijoittuva komedialeffa Catherine Called Birdy, Sean Beanin tähdittävä vankidraama Time sekä tositapahtumiin perustuva Argentina, 1985.

Catherine Called Birdy

7. lokakuuta 2022

On vuosi 1290 Stonebridgen keskiaikaisessa englantilaiskylässä. Lady Catherine, joka tunnetaan nimellä Birdy, on Lordi Rollon ja Lady Aislinnin nuorin lapsi, ja hänen leikkipaikkansa on Stonebridge Manor, joka perheen tavoin on nähnyt myös parempia päiviä. Taloudellisesti vaikeuksissa oleva mutta äärimmäisen ahne Rollo näkee tyttärensä ratkaisuna kurimukseensa. Hänet on määrä saattaa naimisiin rikkaan miehen kanssa rahaa ja maata vastaan.

Mutta Birdy, kuten kaikki suuret teinisankarittaret, on innokas, fiksu ja seikkailunhaluinen – ja valmis hyllyttämään kaikki sulhasehdokkaat, jotka tulevat tapaamaan häntä toinen toistaan kekseliäämmillä keinoilla. Hänen mielikuvituksensa, uhmakkuutensa ja syvä usko omiin oikeuksiinsa saa hänet törmäyskurssille vanhempiensa kanssa. Viimein kun kaikkein iljettävin kosija saapuu paikalle, joutuvat vanhemmat arvioimaan rakkauttaan tyttäreensä uudelleen.

Time

7. lokakuuta 2022

Time on syvä, emotionaalinen ja kovilla panoksilla ladattu kuvaus brittivankilan elämästä. Mark Cobden (Sean Bean) potee syyllisyyttä tapettuaan vahingossa viattoman miehen ja kärsii tästä neljän vuoden tuomiotaan. Vankilassa hän tapaa Eric McNallyn (Stephen Graham), huolehtivan vanginvartijan, joka tekee parhaansa suojellakseen vastuullaan olevia vankeja.

Kun yksi vaarallisimmista vangeista huomaa Ericin heikkouden, joutuu hän mahdottoman moraalisen valinnan eteen periaatteidensa ja perheensä välillä. Tarina kertoo syyllisyydestä ja anteeksiannosta, rangaistuksesta ja katumuksesta. Sekä Eric että Mark ovat ansassa menneisyytensä takia ja tulevaisuus on epävarma. Löytävätkö he tarpeeksi voimaa kohdatakseen edessään olevat haasteet?

Argentina, 1985

21. lokakuuta 2022

Argentina, 1985 on saanut inspiraationsa tositarinasta, kun julkiset syyttäjät Julio Strassera ja Luis Moreno Ocampo nostivat syytteen Argentiinan verisintä sotilasdiktatuuria vastaan vuonna 1985. Strassera ja Moreno Ocampo uskalsivat uhmata armeijan huomattavaa vaikutusvaltaa uudessa hauraassa demokratiassa. He kokosivat epätodennäköisistä sankareista koostuvan juristien joukon Daavid ja Goljat -tyyppiseen oikeustaisteluun. Kun he etsivät oikeutta sotilasjuntan uhreille, kilpailivat he samalla myös aikaa vastaan ja laittoivat itsensä sekä perheensä alttiiksi suurelle vaaralle. .

The Peripheral

21. lokakuuta 2022

Flynne Fisher (Chloe Grace Moretz) asuu maaseudulla Etelä-Amerikassa ja työskentelee paikallisessa 3D-tulostuslaitoksessa. Hän ansaitsee lisärahaa pelaamalla -pelejä rikkaiden ihmisten kanssa. Eräänä iltana hän pukee kuulokkeet päähänsä ja löytää itsensä futuristisesta Lontoosta, sulavalinjaisesta ja salaperäisestä maailmasta, joka on kaikkea muuta kuin hänen omansa.

Peli ei ole kuitenkaan samanlainen, kuin aiemmat: Flynne tajuaa, ettei kyse ole virtuaalitodellisuudesta… vaan se on totta. Joku Lontoossa seitsemänkymmenen vuoden kuluttua on löytänyt tavan avata oven Flynnen maailmaan. Ja niin äärimmäisen lumoava kuin Lontoo onkin, on se myös vaarallinen. Samalla kun Flynne etsii vastauksia siihen, kuka maailmat on yhdistänyt ja mitä tarkoitusta varten, saa hänen läsnäolonsa liikkeelle vaaralliset voimat, jotka yrittävät tuhota Flynnen ja hänen perheensä. The Peripheral on mestaritarinankertoja William Gibsonin häikäisevä kertomus, joka on kuin välähdys ihmiskunnan kohtalosta ja siitä, mitä sen takana oikeasti on.

The Devil’s Hour

22. lokakuuta 2022

Sarja kertoo tarinan Jessica Rainen näyttelemästä Lucysta, joka herää joka yö kauhistuttaviin näkyihin tarkalleen klo 3.33 aamuyöstä – paholaisen tuntina. Hänen kahdeksanvuotias poikansa on sulkeutunut ja tunteeton. Hänen äitinsä puhuu tyhjille tuoleille. Talossa kuuluu kaikuja, joka eivät ole ääniä hänen omasta menneisyydestään. Kun Lucyn nimi yhdistyy alueella tapahtuviin julmien murhien sarjaan, nousevat esiin vastaukset, joita hän on vuosien ajan etsinyt. Peter Capaldi esittää yksinäistä kulkuria, jota ajaa murhanhimoinen pakkomielle. Hänestä tulee Nikesh Patelin näyttelemän myötätuntoisen etsivän, Ravi Dhillonin pääkohde.

Kommentoi

Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Video palvelussa syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Video palvelussa syyskuussa

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset

Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelu on saamassa uutta sisältöä jälleen syyskuussa. Luvassa on mm. odotettu Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarja, pohjoismaihin sijoittuva uusi Grand Tour -leffa sekä Goodnight Mommy -kauhuelokuva.

2. syyskuuta

Prime Videon Taru sormusten herrasta: Valtasormukset -sarja paljastaa ensimmäistä kertaa Keski-Maan historian tarunomaisen Toisen ajan ja sen sankarilliset legendat. Tämä eeppinen tarina sijoittuu aikaan tuhansia vuosia ennen J.R.R. Tolkienin ja Taru sormusten herrasta -tarinoita, ja se se vie katsojat aikakauteen, jolloin suurvaltoja taottiin, valtakunnat nousivat loistoonsa ja tuhoutuivat, epätodennäköisiä sankareita laitettiin koetukselle, ja jolloin yksi suurimmista vihollisista, joka koskaan on Tolkienin kynästä syntynyt, uhkasi peittää koko maailman pimeyteen. Suhteellisen rauhan ajasta alkava sarja seuraa sekä tuttujen että uusien hahmojen tarinoita heidän kohdatessaan pitkään pelätyn pahan nousun Keski-Maassa. Sarjassa liikutaan Mistyn vuorien synkimmistä kohdista tonttupääkaupunki Lindonin majesteettisiin metsiin ja siitä henkeäsalpaavan Númenor -saarivaltakunnan kautta aina kartan kaukaisimmille alueille. Nämä valtakunnat ja hahmot tulevat luomaan perintöjä, jotka elävät pitkään.

The Grand Tour Presents: A Scandi Flick

16. syyskuuta

Ensimmäisellä pandemian jälkeisellä matkallaan Jeremy, Richard ja James suuntaavat kohti Skandinavian napapiirin jäisiä maisemia. Kolmen suosikkiralliautonsa voimin pojat lähtevät katastrofintäyteiselle seikkailulle, joka pitää sisällään kylmän sodan aikaisia tukikohtia, kilpa-ajoa jäätyneen järven jäällä, kosolti kolarointia ja jopa kaaoksen hiihtokeskuksessa. Samalla he vetävät perässään itse tehtyjä asumuksiaan pitkin Norjan rannikkoa aina Venäjän rajalle asti.

Goodnight Mommy

16. syyskuuta

Kun kaksoisveljet saapuvat kotiinsa ja huomaavat heidän äitinsä muuttuneen käytöksen ja kasvoillaan leikatut sideharsot, alkavat he pian epäillä, ettei tämä nainen ehkä olekaan heidän äitinsä.

Angelyne

23. syyskuuta

Visionäärinen vastaava tuottaja Sam Esmail (”Mr. Robot”, ”Homecoming”) esittää törkeän ja poikkeavan tositarinan Angelynesta (Emmy Rossum), arvoituksellisesta mainostauluissa poseeraavasta kuningattaresta, joka oli kuuluisa jo kauan ennen tosi-tv-julkkisten ja sosiaalisen median vaikuttajien yleistymistä. Tämä dokumenttityylinen draama hämärtää faktan ja fiktion välistä rajaa ja kertoo Angelynen poikkeuksellisesta elämästä hänen omasta, ainutlaatuisesta näkökulmastaan sekä henkilöistä, jotka olivat mukana hänen matkassaan kohti julkisuutta. Kuka lopulta on Angelyne? Jotta tämän voi ymmärtää, on katsottava itse.

My Best Friend’s Exorcism

30. syyskuuta

On vuosi 1988 ja lukion toisen vuoden opiskelijoiden Abbyn ja Gretchenin, jotka ovat olleet parhaita ystäviä jo neljännestä luokasta lähtien, välit muuttuvat yllättäen pieleen menneen naku-uinnin seurauksena. Gretchen alkaa käyttäytymään oudosti. Hän vaikuttaa ärtyisältä ja hänen mielialansa vaihtelee jatkuvasti. Myös kummallisia asioita alkaa tapahtumaan aina hänen ollessa läsnä. Abby päättää tutkia tilannetta ja hän löytääkin jotain hämmästyttävää. Kun heidän tarinansa tulee kauhistuttavaan käännekohtaan, ratkaistaan Abbyn ja Gretchenin kohtalon yhdellä kysymyksellä: Onko ystävyys tarpeeksi vahva voittaakseen paholaisen?

Kommentoi