Nappaa luuttusi ja tuopillinen parasta olutta – The Bard’s Tale tulossa mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Nappaa luuttusi ja tuopillinen parasta olutta – The Bard’s Tale tulossa mobiililaitteille

The Bard's Tale - Warlocks of Largefearn

on tuomassa yhdessä Xbox Game Studiosin inXile Entertainmentin kanssa palkittuun The Bard’s Tale -sarjaan uuden osan mobiililaitteille.

”The Bard’s Talen tuominen mobiilialustoille antaa ihmisille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden kokea tämä jännittävä seikkailu.”

sanoo Wanderwordin toimitusjohtaja Johan Strömberg

The Bard’s Tale – Warlocks of Largefearn on roolipeli, joka tarjoaa sinulle tuntikausia mukaansatempaavaa pelaamista. Se vie sinut Skara Braesta pieneen eristäytyneeseen Largefearnin kaupunkiin, jossa asukkaat katoavat salaperäisissä olosuhteissa – ja on sinun tehtäväsi selvittää mysteeri. Wanderwordin ”heads-up, hands-free” -periaatteen mukaisesti peliä voi ohjata äänellä. Käytettävissä olevilla komennoilla on vastaavat painikkeet ruudulla tilanteita varten, joissa äänetön syöttötapa on parempi.

”On jännittävää nähdä, miten on tuonut The Bard’s Talen uuteen mediaan pysyen uskollisena maailmalle ja fantasialle samalla kun se on löytänyt uusia tapoja pelata. Uskomme, että kaikki tulevat todella nauttimaan Bard’s Talen maailmassa pelaamisesta aivan uudella tavalla.”

inXile Entertainment

Voit valita neljästä pelattavasta luokasta, joissa voit muokata hahmosi kehittyneillä alaluokilla, jotka voit avata hahmon kehittymisen kautta. Voit myös värvätä matkan varrella kumppaneita, jotka liittyvät taisteluihin ja antavat neuvoja matkallasi. Kauniisti muotoiltu taide herättää Largefearnin maailman eloon käsin kuvitetuilla kuvilla hahmoista, paikoista ja taistelusta.

Ominaisuudet:

 • Neljä ainutlaatuista luokkaa: Bard, Fighter, Rogue ja Practitioner
 • Avaa ja valitse yksi kahdesta kehittyneestä alaluokasta muokataksesi hahmoasi entisestään:
  • Bard – Troubadour & Warchanter
  • Fighter – Warden &
  • Rogue – Assassin & Sniper
  • Practitioner – Conjurer & Magician
 • Värvää ja muokkaa seuralaisia
 • Vuoropohjainen taistelujärjestelmä, joka palkitsee strategisen ajattelun
 • Pelaajan vapaudet ovat laajat kontekstisidonnaisen vuorovaikutuksen ansiosta
 • Kaunis käsin piirretty kuvitus
 • Ääniohjattu pelaajan toiminta

The Bard’s Tale – Warlocks of Largefearn tulee olemaan saatavilla iOS:lle App Storen ja Androidille Google Playn kautta.

Kommentoi

FIFA Mobile päivittyi valmennustilalla – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA Mobile päivittyi valmennustilalla – katso traileri

FIFA Mobile

:n Mobile -mobiilipeli on saanut uuden päivityksen myötä liudan tuoreita ominaisuuksia. Mukana on mm. Manager Mode -valmennustila ja parannuksia pelimekaniikkaan.

Valmennustilassa pelaajat voivat suunnitella strategioita etukäteen ja säätää taktiikoita reaaliajassa. Tilassa ottelut etenevät täysin automaattisesti ja pelaajat voivat valita neljästä valmiista taktiikka-asetuksesta: Attacking, Control, Counter sekä Defense.

Pelimekaniikkaan on pävitetty mm. pelaajan valinnan vaihtoehtoja, maalivahteja on paranneltu sekä heikomman jalan virheitä on säädetty.

Lisäksi peliin on saatu uusia maajoukkueiden pelipaitoja sekä logoja yli 30 eri maasta.

Mobile on saatavilla ja Android -laitteille.

Kommentoi

The Division valtaa mobiililaitteet – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Division valtaa mobiililaitteet – katso uusi traileri

The Division Resurgence

Julkaisija ja pelinkehittäjä laajentaa suosittua Tom Clancy’s The Division -pelisarjaa iOS- ja Android-mobiilipelialustoille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Tom Clancy’s The Division Resurgence on ilmaiseksi pelattava toimintapeli, jossa yhdistyvät toisiinsa roolipelielementit ja taktinen ulottuvuus. Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava mobiilipeli sukeltaa The Division -pelisarjasta tuttuun maailmaan, jonka lähitulevaisuus kouristelee katastrofaalisten tapahtumien kourissa. Peli esittelee täysin uuden tarinalinjan uusine hahmoluokkineen ja vihollisryhmittymineen.

The Division Resurgence sijoittuu maailmanlaajuisen kriisin jälkeiseen aikaan nykypäivän New Yorkissa. Pelin tapahtumat sijoittuvat samalle aikajanalle Tom Clancy’s The Division- ja Tom Clancy’s The Division 2 -pelien kanssa, mutta lähestyvät tapahtumia eri perspektiivistä. New York on sekasorron vallassa ja erilaiset jengiryhmittymät ovat vallanneet alueita. Samalla ensimmäisen aallon Strategic Homeland Division -toimijat saavat tehtäväkseen rauhoittaa alueita ja suojella siviilejä väkivaltaisilta ryhmittymiltä tavoitteenaan rakentaa parempaa huomista. Samalla pelaaja tutustuu uusiin merkittäviin taustahahmoihin ja -tarinoihin, jotka syventävät pelimaailman tapahtumia ja seuraussuhteita.

Avoimen pelimaailman The Division Resurgence on pelaajan koluttavissa joko yksin tai kiehtovissa moninpelitiloissa. Mukana on muun muassa haastavia yhteistyötehtäviä ja tarinavetoisia operaatioita, jotka tarjoavat kutkuttavia hetkiä upeasti luodussa pelimaailmassa. Näyttävä peligrafiikka eri yksityiskohtineen syventää tarinankerrontaa ja antaa pelaajille paljon nähtävää hahmonkehityksen ja saaliin keräämisen ohella.

Pelaaja voi räätälöidä omaa hahmoaan varusteita ja aseita keräämällä sekä olemassa olevia varusteita virittämällä. Paremmat varusteet aseista erikoistavaroihin parantavat pelaajahahmon mahdollisuuksia vihamielisessä ympäristössä ja korostavat pelin roolipelimäisyyttä. Myös kehityksen myötä avautuvat erikoiskyvyt ja nimikkoaseet tuovat vaihtelua ja kiehtovuutta hahmonkehitykseen. Erilaisten erikoistaitojen, aseiden ja varusteiden synergiaedut muiden Division-agenttien kanssa moninpelitehtävissä ovatkin yksi pelin merkittävimmistä yksityiskohdista.

The Division Resurgence -peliä kehitetään ja optimoidaan lukemattomille erilaisille iOS- ja Android -mobiililaitteille. Jotta pelaaminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja mielekästä, peliä testataan eri tavoin niin pelattavuuden kuin käyttöliittymänkin osalta. Pelaajat voivat jo nyt rekisteröityä pelisivustolle saadakseen kutsun pelin eri testivaiheisiin. Rekisteröityminen tapahtuu täältä.

Pelin julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin. Peli tulee ilmaiseksi ladattavaksi iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille App Store- ja Google Play -kauppapaikoista.

Kommentoi