Narcos -aiheinen peli ilmestyy marraskuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Narcos -aiheinen peli ilmestyy marraskuussa PC:lle ja konsoleille

Narcos: Rise of the Cartels

tv-sarja on saamassa pelikäsittelyn kun Narcos: Rise of the Cartels ilmestyy marraskuussa :lle ja konsoleille. Pitkään kehitteillä olleen pelin taustalla ovat brittiläinen pelifirma ja julkaisija Curve Digital.

Tarinaltaan peli sijoittuu sarjan ensimmäiseen tuotantokauteen ja siinä valitaan joko Pablo Escobarin kartellin puoli tai tätä jahtaavien DEA agenttien ja Kolumbian viranomaisten puoli.

Peli muistuttaa mekaniikaltaan X-Com pelejä sekä muita vastaavia vuoropohjaisia taktiikkapelejä.
Peli muistuttaa mekaniikaltaan X-Com pelejä sekä muita vastaavia vuoropohjaisia taktiikkapelejä.

Peli muistuttaa mekaniikaltaan X-Com pelejä sekä tulevaa Empire Of Sin -mafiapeliä ja muita vastaavia vuoropohjaisia taktiikkapelejä. Peli tuo kuitenkin genreensä joitain uudistuksia, joista yhtenä on erikoishahmot kuten DEA-agentti Murphy tai kartellin vastaavat, joilla on erikoistaitoja ja bonuksia.

Narcos: Rise of the Cartels ilmestyy 4 konsolille sekä :lle marraskuun 21. päivä ja Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille marraskuun 22. päivä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi