Narcos -aiheinen peli ilmestyy marraskuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Narcos -aiheinen peli ilmestyy marraskuussa PC:lle ja konsoleille

Narcos: Rise of the Cartels

Narcos tv-sarja on saamassa pelikäsittelyn kun ilmestyy marraskuussa :lle ja konsoleille. Pitkään kehitteillä olleen pelin taustalla ovat brittiläinen pelifirma ja julkaisija .

Tarinaltaan peli sijoittuu Netflix sarjan ensimmäiseen tuotantokauteen ja siinä valitaan joko Pablo Escobarin kartellin puoli tai tätä jahtaavien DEA agenttien ja Kolumbian viranomaisten puoli.

Peli muistuttaa mekaniikaltaan X-Com pelejä sekä muita vastaavia vuoropohjaisia taktiikkapelejä.
Peli muistuttaa mekaniikaltaan X-Com pelejä sekä muita vastaavia vuoropohjaisia taktiikkapelejä.

Peli muistuttaa mekaniikaltaan X-Com pelejä sekä tulevaa Empire Of Sin -mafiapeliä ja muita vastaavia vuoropohjaisia taktiikkapelejä. Peli tuo kuitenkin genreensä joitain uudistuksia, joista yhtenä on erikoishahmot kuten DEA-agentti Murphy tai kartellin vastaavat, joilla on erikoistaitoja ja bonuksia.

Narcos: Rise of the Cartels ilmestyy konsolille sekä PC:lle marraskuun 21. päivä ja ja Nintendo -konsoleille marraskuun 22. päivä.

Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla

Turtle Beach REACT-R

Turtle Beachin uudet värikkäät REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla. Alkuperäisten mustat ja valko/laventeliset ohjaimet saavat siis rinnalleen uudet punaisen, violetin sekä vihreän mallin. Värien lisäksi ohjaimissa on kaksi uutta värinämoottoria, jotka parantavat immersiota.

REACT-R-ohjain on saavuttanut kiitosta niin pelaajilta kuin asiantuntijoilta, kuten GamesRadar+, joka kuvaili sitä ”erinomaiseksi hinta-laatusuhteeltaan” ja The Verge, joka suositteli sitä helppona valintana. Lisäksi alkuperäistä ohjainta on päivitetty ulkoisesti ja takaliipaisimia on parannettu, mikä takaa sekä houkuttelevan ulkonäön että erinomaisen suorituskyvyn.

”REACT-R tarjoaa pelaajille yhden parhaista ja edullisimmista Xboxin ja :n ohjaimista, jonka ääniominaisuudet ovat hintaansa nähden vertaansa vailla. Olemme innoissamme, että voimme päivittää REACT-R-ohjainta parannetuilla takaliipaisinmoottoreilla ja laajentaa valikoimaa näillä jännittävillä uusilla väreillä.”

sanoo Cris Keirn, Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja

Ohjaimessa on myös ääniominaisuuksia parantavia pikanäppäimiä, alla kaksi lisäpainiketta sekä ergonomiset gripit.

Uudet Red, Nebula ja Pixel Green REACT-R Controller -ohjaimet ovat nyt saatavilla hintaan 49,99 euroa.

Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Moonring

-pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi avoimen maailman vuoropohjaista roolipeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Klassisten Ultima -pelien henkeen toteutun retroilevan Moonring -pelin taustalla on Xboxin tunnetun -pelisarjan luoja.

Pelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan laajaan käsin suunniteltuun maailmaan sekä tutkimaan maanalaisia tyrmiä, jotka ovat sattuman varaan luotuja. Seikkailun ja taistelun lisäksi pelistä löytyy hiippailua, kaupankäyntiä sekä paikallisten kanssa keskustelua.

Voit ladata Moonring -pelin ilmaiseksi täältä.