Natseja turpaan kaverin kanssa – Wolfenstein: Youngblood ilmestyy heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Natseja turpaan kaverin kanssa – Wolfenstein: Youngblood ilmestyy heinäkuussa

Wolfenstein: Youngblood on pelisarjan ensimmäinen moderni co-op -peli. Pelin on tuottanut ja ja sen julkaisee Bethesda heinäkuussa.

Pelissä pelaaja ja tämän kaveri pääsevät 80-luvun Pariisiin taistelemaan natsi-Saksan sotakoneistoa vastaan. Pelihahmona toimivat pelisarjan päähahmo BJ Blazkowiczin kaksostytöt Jess ja Soph. Pelata voi joko yksin tietokonepelaajan kanssa tai toisen pelaajan kanssa.

Pelin Deluxe version omistajat saavat kutsua kaverinsa pelaamaan ilmaiseksi Buddy Pass -ominaisuuden kautta. Ominaisuuden kautta kutsutut voivat siis ladata pelin ilmaiseksi ja halutessaan päivittää täysiversioon myöhemmin.

Wolfenstein: Youngblood ilmestyy Playstation 4, sekä Switch -konsoleille sekä :lle heinäkuun 26. päivä.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy PC:lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Wolfenstein: The New Order ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Wolfenstein: The New Order ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Wolfenstein: The New Order

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Wolfenstein: The New Order -toimintapeliä.

Alunperin vuonna 2014 ilmestyneessä pelissä yhdistyvät syvä kerronta, ensimmäisen persoonan toiminta sekä seikkailu.

Wolfenstein: The New Order -pelissä pelaajat henkilökohtaiselle tehtävälle ympäri Eurooppaa syökseäkseen alas natsien sotakoneiston. Soluttaudu yhdessä muiden vastarintasotilaiden kanssa vahvasti aseistettuihin laitoksiin, taistele huipputeknisiä legioonia vastaan ja käytä maailman vallanneita superaseita.

Pelin taustalla on ruotsalainen pelistudio MachineGames, joka tunnetaan myös muista Wolfenstein peleistä kuten The Old Blood ja Youngblood. Studio työstää parhaillaan uutta Indiana Jones -peliä sekä Wolfenstein III -peliä.

Wolfenstein: The New Order on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Storesta ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi