Natseja turpaan kaverin kanssa – Wolfenstein: Youngblood ilmestyy heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Natseja turpaan kaverin kanssa – Wolfenstein: Youngblood ilmestyy heinäkuussa

Wolfenstein: Youngblood on pelisarjan ensimmäinen moderni co-op -peli. Pelin on tuottanut ja ja sen julkaisee heinäkuussa.

Pelissä pelaaja ja tämän kaveri pääsevät 80-luvun Pariisiin taistelemaan natsi-Saksan sotakoneistoa vastaan. Pelihahmona toimivat pelisarjan päähahmo BJ Blazkowiczin kaksostytöt Jess ja Soph. Pelata voi joko yksin tietokonepelaajan kanssa tai toisen pelaajan kanssa.

Pelin Deluxe version omistajat saavat kutsua kaverinsa pelaamaan ilmaiseksi Buddy Pass -ominaisuuden kautta. Ominaisuuden kautta kutsutut voivat siis ladata pelin ilmaiseksi ja halutessaan päivittää täysiversioon myöhemmin.

Wolfenstein: Youngblood ilmestyy 4, Xbox One sekä Switch -konsoleille sekä PC:lle heinäkuun 26. päivä.

Kommentoi

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa Fallout 4 -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja :lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, -resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta Creation Club -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä :lle. Viime vuonna peli sai Xbox Series X -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja Fallout on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa Kilter Films ja Westworld sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi Fallout 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi