Naughty Dog työstää ensimmäistä moninpeliään Kommentit pois päältä artikkelissa Naughty Dog työstää ensimmäistä moninpeliään

The Last of Us Part II

Suosittujen ja The Last of Us -pelisarjojen kehittäjö on parhaillaan kehittämässä ensimmäistä moninpeliään. Tämä käy ilmi työpaikkailmoituksista, jotka ovat ilmestyneet firman sivustoille.

Ilmoituksissa viitataan studion ensimmäiseen erilliseen moninpeliin ja uusimpaan seikkailuun. Vielä ei ole varmaa kuuluko uusi moninpeli jo olemassaoleviin pelisarjoihin vai onko kyseessä täysin uusi nimike. Eräiden huhujen mukaan kyseessä saattaa olla The Last of Us II: Factions.

Kyseinen peli piti ilmestyä samaan aikaan kuin The Last of Us Part II, mutta sen julkaisu kuitenkin peruttiin yksinpeliosuuden kiireiden vuoksi.

on saatavilla yksinoikeudella Playstation 4 -konsolille. Peli on takaisinpäin yhteensopiva PlayStation 5 -konsolin kanssa.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle

Hogwarts Legacy

Kovasti odotettu Harry Potter -aiheinen avoimen maailman Hogwarts Legacy -peli piti ilmestyä tämän vuoden lopulla, mutta nyt julkaisua on viivästetty ensi vuoden puolelle.

Viivästyksestä kertoi peliä kehittävän Avalanche Studiosin yhteisön johtaja Chandler Wood.

Avoimen maailman roolipeli sijoittuu luonnollisesti Harry Potter -kirjoista tuttuun maailmaan ja paikkoihin. Se sijoittuu 100 vuotta aikaan ennen kuin aloittaa koulunsa.

ilmestyy Playstation 5, Playstation 4, Series ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle helmikuun 10. päivä 2023. Switch -konsolin julkaisuajankohta paljastetaan myöhemmin.

Kommentoi