The X-Files saamassa jatkoa Creed ja Black Panther ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa The X-Files saamassa jatkoa Creed ja Black Panther ohjaajalta

Näyttäisi siltä, että -sarja olisi saamassa jatkoa ja elokuvien ohjaajan Ryan Cooglerin toimesta.

Aiheesta kertoi sarjan luoja Chris Carter antamassaan haastattelussa kanadalaiselle radio-ohjelmalle On the Coast With Gloria Macarenko. Vielä ei ole varmaa minkälainen sarja on kyseessä.

Animoitu komediasarja The X-Files: Albuquerque on myöskin tuloillaan -kanavan ja Chris Carterin toimesta. Tulevassa sarjassa joukko agentteja selvittää Fox Mulderille ja Dana Scullylle kelpaamattomat yliluonnollisia tapauksia.

Alkuperäisen The X-Files sarjan viimeisimmät 10. ja 11. kaudet nähtiin vuosina 2015-2018.

Kommentoi

Fox kanava haki tavaramerkkisuojaa Diablo -hahmolle – Blizzard älähti Kommentit pois päältä artikkelissa Fox kanava haki tavaramerkkisuojaa Diablo -hahmolle – Blizzard älähti

Diablo, HouseBroken (Fox)

on hakenut tavaramerkkisuojaa uuden sarjan hahmolle nimeltään . Tätä ei katsonut hyvällä pelisarja Diablon kehittäjä Entertainment, joka pyrkii estämään hakemuksen läpimenemisen.

HouseBroken on uusi animoitu tv-sarja, jossa seikkailevat naapuruston koirat. Yksi näistä on nimeltään Diablo ja Fox on hakenut tavaramerkkisuojaa aiheeseen liittyvien tavaroiden kuten koiran ruoan, kulhojen ja makupalojen myyntiä varten. Sarjan ensi-ilta sijoittuu toukokuun lopulle 31. päivään.

Blizzardin asianajajien mukaan tämä liippaa liian läheltä pelistudion tekeleitä ja pyrkii estämään Foxin tavaramerkkisuojan hakua.

Blizzard on parhaillaan valmistelemassa -pelin uusintoa . Tuloillaan on myös ilmaispelattava -mobiilipeli ja pelisarjan odotetuin -peli.

Kommentoi

Fortniten uusi patsas kerää pelaajia ympärilleen osoittamaan kunnioitusta kuolleen Black Pantherin näyttelijän muistolle Kommentit pois päältä artikkelissa Fortniten uusi patsas kerää pelaajia ympärilleen osoittamaan kunnioitusta kuolleen Black Pantherin näyttelijän muistolle

Fortniten meneillä oleva kausi keskittyy Marveliin, ja siten pelissä on paljon supersankareiden skinejä, kosmetiikkaa sekä keräilytavaraa. Marvel-teemaisia sijainteja ja maamerkkejä on myös ilmestynyt kartalle. Tuoreimpana tulokkaana on massiivinen Panther's Prowl -patsas, jonka luokse pelaajat menevät osoittamaan kunnioitusta Black Pantherille.

Pelaajat ottavat valokuvia patsaan luona ja jakavat niitä Twitterissä sekä Redditissä. Myös Black Pantherin skinin myynti on kasvanut pelissä.

-elokuvan näyttelijä Chadwick Boseman menehtyi hiljattain, elokuun 28. päivä. 43-vuotiaalla näyttelijällä oli todettu paksusuolen syöpä neljä vuotta sitten.

Black Panther -patsas löytyy Fortnitessa tällä hetkellä läheltä Misty Meadowsia. Fortniten edustaja kertoi, että patsas oli jo aiemmin suunniteltu pystytettäväksi peliin.

Katso yhden pelaajan kohtaaminen patsaan kanssa:


Kommentoi