Näyttelijä Jon Bernthal tähdittää uutta Ghost Recon Breakpoint esittelyvideota Kommentit pois päältä artikkelissa Näyttelijä Jon Bernthal tähdittää uutta Ghost Recon Breakpoint esittelyvideota

Breakpoint -toimintapelin uudella esittelyvideolla sivutaan pelin taustatarinaa ja siinä keskeisenä hahmona nähdään näyttelijä Jon Bernthalin tähdittämä sotilas, joka menettää uskonsa kotimaansa toimiin.

Uuden esittelyvideon ohella julkisti lisätietoa pelin beetatestivaiheesta ja julkaisun jälkeisistä suunnitelmista.

Pelin beetatestivaihe alkaa torstaina 5. syyskuuta ja jatkuu aina sunnuntaihin 8. syyskuuta asti. Pelin beetatestiversion voi jo esiladata valmiiksi omalle pelikoneelleen. Suljettu beetatestivaihe on saatavilla pelin ennakkotilaajille, UPLAY+ -tilaajille ja pelin tekniikkatestiin osallistuneille sekä satunnaisotannalla otetuille pelaajille, jotka rekisteröityivät pelin beetatestiin Ubisoftin sivustolla.

Beetatestivaiheessa pelaaja pääsee testaamaan myös erityistä Man Down -pelitilaa, joka toimii varainkeruu- ja hyväntekeväisyystempauksena kansainväliselle Child’s Play -järjestölle.

Beetatestissä pelaajat voivat tutkia useita pelialueen monista provinsseista ja suorittaa tehtäviä yksin tai ryhmässä. Mukana on kaksi tarinalinjan tehtävää sekä erilaisia sivutehtäviä. Lisäksi pelaajat pääsevät testaamaan pelin sotilaslennokkeja ja maadrooneja. Man Down -pelitapahtumaan osallistumalla pelaaja auttaa Child’s Play -järjestöä. Mitä useampi pelaaja osallistuu tapahtumaan, sitä enemmän lahjoittaa järjestölle rahaa.

Pelin julkaisun jälkeisistä suunnitelmista on julkistanut tiedon kolmesta eri tehtäväepisodista, jotka julkaistaan neljän kuukauden välein. Näistä jokainen sisältää runsaasti uutta tekemistä, uuden seikkailun, uutta loppupelisisältöä ja muita päivityksiä. Näihin kuuluvat myös pelaajien väliset päivitykset ja pelitilauudistukset.

Jon Bernthal tähdittää uutta esittelyvideota

Tom Clancy’s Breakpoint -pelissä pelaajan Ghost-sotilaat kohtaavat vertaisensa vastustajan, sillä vastassa ovat Yhdysvaltain armeijasta loikanneet erikoissotilaat. Saman koulutuksen ja kokemuksen läpi käyneet Wolves-joukot ovat vallanneet Auroan saariston, joka on myös armeijan käyttämän Skell Technology -aseyrityksen keskuspaikka. Sen ansiosta Wolves-joukot on varustettu Skellin huipputason sotilaslennokeilla ja muilla huipputason kalustolla.

Tom Clancy’s Breakpoint -toimintapeli julkaistaan sekä 4- ja Xbox One -pelikonsoleille, PC:lle että Stadia -pelipalvelulle 4. lokakuuta 2019. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun. Pelin Gold-, Ultimate- tai keräilijänversion omistajat pääsevät nauttimaan pelistä kolme päivää etuajassa.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että One -konsoleille.

Kommentoi