NBA Live 19 -pelin demo on kokeiltavissa PlayStation 4- sekä Xbox One -käyttäjille Kommentit pois päältä artikkelissa NBA Live 19 -pelin demo on kokeiltavissa PlayStation 4- sekä Xbox One -käyttäjille

Syyskuun 7. päivä ilmestyvän Live 19 -pelin demo on julkaistu PS4- sekä One -konsoleille kokeiltavaksi. Demoversiossa ovat esittelyssä mm. uramoodi, livetapahtumat sekä erilaiset muokattavissa olevat valikot.

Ensimmäistä kertaa -pelisarjan historiassa pelaajilla on mahdollisuus luoda naispuolisia pelaajia yksinpelattavassa uramoodissa, joka kulkee nimellä ”The One”. Muun muassa WNBA:n pelaaja Candace Parker on mahdollista valita The One -osiossa.

Demo-versiossa voi kokeilla ennakkoon myös The One -uramoodin The League -tasoa, jossa pelaajat ottelevat ennen :an siirtymistä. Demossa pelatut edistymiset on mahdollista siirtää samasta pelilaitteesta varsinaiseen peliin, kun se ilmestyy. Demoversiossa pelaajaa on mahdollista muokata tasolle 20, joskin pelaaja on poistettava jos haluaa kokeilla sekä nais- että miespuolisten pelaajien eroavuutta.

Katso Live 19 -pelistä aiemmin ilmestyneet trailerit tästä:

Kommentoi

Tältä näyttää The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot – katso traileri

The Witcher 3: Wild Hunt

Red on vihdoin julkaisemassa The 3: Wild Hunt -hittipelin uuden sukupolven versiot joulukuun 14. päivä. Nyt päivityksestä on saatu tarkempaa tietoa ja ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Uuden sukupolven versio tuo mukanaan visuaalisia päivityksiä sekä teknisiä parannuksia ja optimointia. Mukana on mm. kuvaustila, säteenseuranta, nopeammat latausajat sekä monia modeja. Mukana on myös Netflix -sarjan inspiroima Nilfgaardian -haarniska.

Alunperin uuden sukupolven versiot oli määrä ilmestyä jo vuonna 2020, mutta niiden julkaisua viivästettiin useampaan otteeseen.

on parhaillaan saatavilla Playstation 4, ja Nintendo Switch -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. PlayStation 5 ja sekä S -versiot ilmestyvät joulukuun 14. päivä. Päivitys on ilmainen niille, jotka omistavat pelin jo aiemmille konsoliversioille tai PC:lle.

Kommentoi

Hirviötäyteisen villin lännen turvaaminen alkaa tänään Evil West -toimintapelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Hirviötäyteisen villin lännen turvaaminen alkaa tänään Evil West -toimintapelissä

Evil West

Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava Evil West -toimintapeli sijoittuu vaihtoehtoiseen ja hirviöiden täyttämään Yhdysvaltojen villiin länteen. Perinteisten pyssysankareiden uhkina eivät ole pankkirosvot ja muut roistot, vaan katalat hirviöt, verenhimoiset otukset ja muut luonnottomat kammotukset.

Siinä missä isoissa kaupungeissa eletään verrattain turvallista elämää, Amerikan rajamailla hirviöt ovat jatkuva uhka tilallisille, matkaajille ja aivan kaikenlaisille tavallisille ihmisille. Tilanne vaatii kovempia otteita, rohkeita miehiä ja raskasta aseistusta sekä erikoistarvikkeita. Niinpä karu sankari Jesse ystävineen käy taisteluun hirvityksiä vastaan vailla pelkoa ja epäröintiä.

Evil West tarjoaa vauhdikasta ja energistä toimintaa hurmeisissa taisteluissa ja räväköissä kohtaamisissa. Pistoolit, kiväärit, haulikot ja astetta eksoottisemmat aseet, kuten liekinheittimet ja sähköistetyt iskuhanskat sekä monet muut apuvälineet tulevat tarpeeseen vampyyreja, ihmissusia ja muita kauhukuvastosta tuttuja olentoja kuritettaessa.

Evil West ilmestyy tänään marraskuuta PlayStation 5, PlayStation 4 ja Xbox Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi