NBA Live 19 -pelin demo on kokeiltavissa PlayStation 4- sekä Xbox One -käyttäjille Kommentit pois päältä artikkelissa NBA Live 19 -pelin demo on kokeiltavissa PlayStation 4- sekä Xbox One -käyttäjille

Syyskuun 7. päivä ilmestyvän NBA Live 19 -pelin demo on julkaistu PS4- sekä One -konsoleille kokeiltavaksi. Demoversiossa ovat esittelyssä mm. uramoodi, livetapahtumat sekä erilaiset muokattavissa olevat valikot.

Ensimmäistä kertaa NBA-pelisarjan historiassa pelaajilla on mahdollisuus luoda naispuolisia pelaajia yksinpelattavassa uramoodissa, joka kulkee nimellä ”The One”. Muun muassa WNBA:n pelaaja Candace Parker on mahdollista valita The One -osiossa.

Demo-versiossa voi kokeilla ennakkoon myös The One -uramoodin The League -tasoa, jossa pelaajat ottelevat ennen NBA:an siirtymistä. Demossa pelatut edistymiset on mahdollista siirtää samasta pelilaitteesta varsinaiseen peliin, kun se ilmestyy. Demoversiossa pelaajaa on mahdollista muokata tasolle 20, joskin pelaaja on poistettava jos haluaa kokeilla sekä nais- että miespuolisten pelaajien eroavuutta.

Katso NBA Live 19 -pelistä aiemmin ilmestyneet trailerit tästä:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi