NBA Live 19 -pelin demo on kokeiltavissa PlayStation 4- sekä Xbox One -käyttäjille Kommentit pois päältä artikkelissa NBA Live 19 -pelin demo on kokeiltavissa PlayStation 4- sekä Xbox One -käyttäjille

Syyskuun 7. päivä ilmestyvän -pelin demo on julkaistu - sekä -konsoleille kokeiltavaksi. Demoversiossa ovat esittelyssä mm. uramoodi, livetapahtumat sekä erilaiset muokattavissa olevat valikot.

Ensimmäistä kertaa NBA-pelisarjan historiassa pelaajilla on mahdollisuus luoda naispuolisia pelaajia yksinpelattavassa uramoodissa, joka kulkee nimellä ”The One”. Muun muassa WNBA:n pelaaja Candace Parker on mahdollista valita The One -osiossa.

Demo-versiossa voi kokeilla ennakkoon myös The One -uramoodin The League -tasoa, jossa pelaajat ottelevat ennen NBA:an siirtymistä. Demossa pelatut edistymiset on mahdollista siirtää samasta pelilaitteesta varsinaiseen peliin, kun se ilmestyy. Demoversiossa pelaajaa on mahdollista muokata tasolle 20, joskin pelaaja on poistettava jos haluaa kokeilla sekä nais- että miespuolisten pelaajien eroavuutta.

Katso NBA Live 19 -pelistä aiemmin ilmestyneet trailerit tästä:

Kommentoi

Vauhdikas Hyper Scape -moninpeli uusiutuu radikaalisti kolmannella pelikaudella Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas Hyper Scape -moninpeli uusiutuu radikaalisti kolmannella pelikaudella

Hyper Scape

Ubisoft aloittaa maaliskuussa battle royale -tyylisen Hyper Scape -verkkopelin kolmannen kauden. Se tuo mukanaan uusitun pelikartan, Firewall-työkalun, lisää pelitiloja ja kauden omat Battle Pass -keräilypaketit.

Shadow Rising -kausi jatkaa aiemmin esiteltyä tarinankaarta uusin kääntein, jonka myötä nähdään myös uusia keskeisiä hahmoja. Neo Arcadian oudot ilmiöt piinaavat kaupunkia ja sen taivaalle ilmestynyt rakennelma on laajentunut leijuvaksi temppelirakennelmaksi. Kaikista kilpailijoista Basilisk löytää tiensä perille ensimmäisenä, vain kohdatakseen salaperäisen Tower-hahmon. Tämän toimeksiannosta Basilisk saa kerättäväksi Towerin kadonneita sirpaleita kaupungin alueelta. Samanaikaisesti Prisman joukot Nikitan johdolla yrittävät hävittää kaupungin oudot ilmentymät kaikin mahdollisin tavoin.

Pelaajille tämä uudenlainen tilanne mahdollistaa jokaviikkoista mahdollisuutta kerätä kadonneita muistisirpaleita ja näin sukeltaa yhä syvemmälle kolmannen pelikauden kiehtovaan tarinaan ja pelimaailman salaisuuksiin. Lisäksi Basilisk ja Tower jatkavat tarinaansa Hyper Scape -sarjakuvan kolmannessa numerossa, joka tulee luettavaksi useaan eri osaan jaettuna kolmannen pelikauden aikana.

Kolmas pelikausi esittelee pelaajille uusitun Neo-Arcadian kaupungin. Pelikartan versio 2.0 tarjoaa tukkukaupalla yllätyksiä koko kaupungin leveydeltä. Uutena hack-työkaluna esitellään Firewall, joka luo pelaajan eteen suojakilven. Vaikka kilpi suojaa vihollisen tulitukselta, pelaaja tiimeineen voi ampua suojan läpi.

Uutena ominaisuutena nähdään myös 2D Hub Flow -käyttöliittymä, mikä mahdollistaa entistä nopeamman ja sujuvamman joukkue- ja varustehallinnan. Lisäksi pelikausi tuo kolme uutta pelimuotoa. Näitä ovat 60 pelaajan rankattu Crown Rush Squad, 60 pelaajan rankkaamaton Crown Rush Solo ja 12 pelaajan rankkaamaton Team Deathmatch, joka koostuu kahdesta kuuden joukkueen tiimistä.

Uusi pelikausi tuo mukanaan myös uusitut Battle Pass -vaihtoehdot täynnä keräilyesineitä. Kukin kolmesta eri vaihtoehdosta kattaa sata tasoa keräiltävää. Näitä ovat ilmainen Battle Pass, 950 pelikolikon hintainen Premium Battle Pass ja 2250 pelikolikon arvoinen Hyper Battle Pass. Jokainen näistä sisältää erilaisia aseskinejä, hahmoasuja ja muita kosmeettisia lisukkeita. Lisäksi aloitteleville pelaajille tulee myyntiin Prisma Security Pack -paketti 1000 pelikolikon hintaan ja 2875 pelikolikkoa maksava Season 3 Starter Pack -paketti. Bitcrown-pelikolikoita ansaitaan pelaamalla, jonka lisäksi pelikolikoita voi ostaa oikealla rahalla Ubisoftin omasta tai muista virallisista kauppapaikoista.

Shadow Rising -pelikausi käynnistyy 11. maaliskuuta. Itse peli on saatavilla PlayStation 4- ja -konsoleille sekä PC:lle. Pelikonsoliversiot ovat yhteensopivia myös PlayStation 5- ja Xbox Series X ja S-konsolien kanssa.

Kommentoi

Mortal Shell uudistuu PlayStation 5 ja Xbox Series -konsoleille – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Shell uudistuu PlayStation 5 ja Xbox Series -konsoleille – katso uusi traileri

Mortal Shell

Soulslike-toimintaroolipeli Mortal Shell on saamassa uuden Enhanced Edition -version uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille ensi viikolla.

Päivitys tuo peliin tuen 4k-resoluutiolle, 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudelle sekä parannellut tekstuurit. Pelin PS5 -versio saa myös täyden tuen DualSense -ohjaimelle. Xbox Series S -konsolilla peli tukee 4k-resoluutiota ja 30 fps:n ruudunpäivitysnopeutta.

Mortal Shell: Enhanced Edition ilmestyy PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille maaliskuun 4. päivä digitaaliseti. Peli saa ilmaiseksi jos sen omistaa jo entuudestaan PlayStation 4 ja -konsoleille. Peli saanee myös fyysisen julkaisun jonka mukana tulee 140-sivuinen taidekirja.

Kommentoi