Necromunda: Hired Gun -pelissä pelaajan paras ystävä on kybermastiffi – katso uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Necromunda: Hired Gun -pelissä pelaajan paras ystävä on kybermastiffi – katso uusi esittelyvideo

Necromunda: Hired Gun

Synkkääkin synkempään ja ankaraan -peliuniversumiin sijoittuva -toimintapeli vie pelaajan kyyniseen maailmaan täynnä toimintaa ja väkivaltaa. Mutta myös ystävyys on yksi pelin kantavia teemoja. Pelaajahahmon paras ystävä ja luotettavin kumppani on kybermastiffi, joka uskollisena koirana tarjoaa seuraa ja lohtua vaikeina hetkinä, sekä tietenkin apua vihollisten höykyttämisessä.

Kun vihollislaumat ovat suuria ja taistelu vimmaista, on taistelukelpoisesta luottokaverista apua ja iloa vastustajien voittamisessa. Vauhdikas Necromunda: Hired Gun esitteleekin yhteistyön ja ystävyyden voimaa uudella pelitrailerillaan, jossa mennään eikä meinata!

Necromunda: Hired Gun julkaistaan sekä , , ja S sekä -konsoleille että :lle 30. kesäkuuta 2021.

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä ja -konsolille.

Kommentoi