Necromunda: Hired Gun -pelissä pelaajan paras ystävä on kybermastiffi – katso uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Necromunda: Hired Gun -pelissä pelaajan paras ystävä on kybermastiffi – katso uusi esittelyvideo

Necromunda: Hired Gun

Synkkääkin synkempään ja ankaraan 40 000 -peliuniversumiin sijoittuva Necromunda: Hired Gun -toimintapeli vie pelaajan kyyniseen maailmaan täynnä toimintaa ja väkivaltaa. Mutta myös ystävyys on yksi pelin kantavia teemoja. Pelaajahahmon paras ystävä ja luotettavin kumppani on kybermastiffi, joka uskollisena koirana tarjoaa seuraa ja lohtua vaikeina hetkinä, sekä tietenkin apua vihollisten höykyttämisessä.

Kun vihollislaumat ovat suuria ja taistelu vimmaista, on taistelukelpoisesta luottokaverista apua ja iloa vastustajien voittamisessa. Vauhdikas esitteleekin yhteistyön ja ystävyyden voimaa uudella pelitrailerillaan, jossa mennään eikä meinata!

julkaistaan sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle 30. kesäkuuta 2021.

Kommentoi

Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Värikäs bilepeli ja droonikisailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Drone Racing League Simulator

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi värikästä bilepeliä sekä droonikilpapeliä The Drone Racing League Simulator.

on värikäs tasohyppelypeli, jossa pelaajat ottavat mittaa toisistaa hauskoissa pelitiloissa. Pelata voi joko paikallisesti tai verkon välityksellä. Mukana on myös kattava yksinpelitila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

The Drone Racing League Simulator

The Drone Racing League Simulator on puolestaan kilpasimulaatio, jossa pelaajat kisaavat toisiaan vastaan nopeilla drooneilla. Mukana on oikean elämän kuljettajia, useampia pelimuotoja sekä kattava opetustila. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Portal -pelin innoittama The Entropy Centre ilmestyy marraskuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelin innoittama The Entropy Centre ilmestyy marraskuussa – katso traileri

The Entropy Centre

Portal -pelien innoittama ilmestyy vihdoin :lle ja konsoleille marraskuun 3. päivä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyy pulmanratkonta, ajan manipulointi sekä mielen taivuttaminen. Pelaajat voivat ajatella käänteisesti ja päihittää mahdottomalta tuntuvat esteet.

Pelissä pelaajat omaksuvat Arian roolin, joka herää valtavalta avaruusasemalta. Maapallo on tuhoutunut ja avaruusasema tuntuu hajoavan käsiin. Pelaajien tehtävänä on korjata avaruusasema ja selvittää mitä Maalle tapahtui.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S -konsoleille sekä :lle marraskuun 3. päivä.

Kommentoi