Neljä Blumhouse kauhuelokuvaa tulossa Amazon Prime Video -palveluun lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä Blumhouse kauhuelokuvaa tulossa Amazon Prime Video -palveluun lokakuussa

Bingo Hell

Amazon Studios yhdessä Blumhouse Televisionin kanssa on tuomassa toisen osan Welcome to the Blumhouse elokuvakokoelmaa Amazon Video Prime -palveluun lokakuussa.

Neljä selkärankaa riipivää kauhutrilleriä ovat Bingo Hell, Black as Night, Madres sekä The Manor. Voit katsoa leffojen trailerit ja tarkemmat tiedot alta.

Bingo Hell

Kun 60-vuotiaan naapurustoaktivisti Lupita (Adriana Barraza) huomaa, että hänen rakkaan paikallisen bingohallinsa on ottanut haltuunsa salaperäinen liikemies Mr. Big (Richard Brake), hän kokoaa vanhusystävänsä taistelemaan arvoituksellista yrittäjää vastaan. Mutta kun hänen pitkäaikaiset naapurinsa yllättäen kuolevat epämiellyttävissä olosuhteissa, Lupita huomaa, että gentrifikaatio on hänen pienin ongelmansa. Jotain kauheaa pesii Oak Springsin hiljaisessa barriossa ja jokaisen uuden ”Bingo!” -huudon myötä uusi uhri joutuu saaliiksi. Kun rahapalkintojen määrät ja ruumiiden määrä kasvavat yhtä mittaa, Lupitan huomaa, että tämän pelin voittaja vie todellakin kaiken.

Leffan on ohjannut Gigi Saul Guerrero ja käsikirjoittanut Shane McKenzie, Gigi Saul Guerrero sekä Perry Blackshear. Pääosissa nähdään Adriana Barraza, L. Scott Caldwell, Richard Brake ja Joshua Caleb Johnson.

Leffa saapuu Video -palveluun lokakuun 1. päivä.

Neuvokas teinityttö jättää lapsuuden taakse, kun hän taistelee vampyyrejä vastaan Black as Night -toiminta-kauhuleffassa. Viisitoista vuotta hirmumyrsky Katrinan tuhojen jälkeen uusi uhka uhmaa New Orleansia. 15-vuotias Shawna (Asjha Cooper) lähtee kostoretkelle kun hänen huumeriippuvaisesta äidistään tulee epäkuolleiden viimeisin uhri. Kolmen ystävänsä kanssa Shawna toteuttaa rohkean suunnitelman soluttautua vampyyrien kartanoon historiallisella French Quarter -alueella, tuhota heidän johtajansa ja palauttaa tämän opetuslapset takaisin inhimilliseen muotoonsa. Mutta hirviöiden tappaminen ei ole helppo tehtävä, ja pian Shawna ja kumppanit huomaavat joutneensa satoja vuosia kestäneen vampyyriryhmien konfliktiin keskelle.

Leffan on ohjannut Maritte Lee Go ja käsikirjoittanut Sherman Payne. Pääosissa nähdään Asjha Cooper, Fabrizio Guido, Mason Beauchamp, Abbie Gayle with Craig Tate ja Keith David.

Leffa saapuu Video -palveluun lokakuun 1. päivä.

Madres

Nuori meksikolais-amerikkalainen pariskunta Beto (Tenoch Huerta) ja Diana (Ariana Guerra) odottavat ensimmäistä lastaan ja muuttavat pieneen kaupunkiin 1970-luvun Kaliforniassa, jossa Betolle on tarjottu töitä maatilajohtajana. Yhteisöstä eristetty ja hämmentävien painajaisten riivaama Diana tutkii heidän uutta kotitilaansa ja löytää karmean talismanin ja laatikon, joka sisältää aiempien asukkaiden omaisuutta. Löytö johtaa totuuteen, joka on paljon pelottavampi kuin hän olisi voinut aavistaa.

Leffan on ohjannut Ryan Zarazoga ja käsikirjoittanut Marcella Ochoa ja Mario Miscione. Pääosissa nähdään Tenoch Huerta, Ariana Guerra, Evelyn Gonzalez, Kerry Cahill sekä Elpidia Carrillo.

Leffa saapuu Video -palveluun lokakuun 8. päivä.

The Manor

The manor on goottilainen kauhutarina modernilla käänteellä. Pahaenteinen voima uhkaa uinuvan hoitokodin asukkaita.Lievä aivohalvaus heikentää Judith Albrightin (Barbara Hershey) kykyä huolehtia itsestään ja tämä muuttaa Golden Sun Manor -vanhainkotiin, jolla on erinomainen maine. Henkilöstön ponnisteluista huolimatta ja ystävyydestä vanhemman Rolandin (Bruce Davison) kanssa, outoja asioita alkaa tapahtua ja painajaismaiset näyt piinaavat Judithia. Kun asukkaat alkavat kuolla salaperäisesti, Judithin varoitukset sivuutetaan harhaluuloina. Jopa hänen omistautunut pojanpoikansa Josh (Nicholas Alexander) ajattelee, että hänen pelkonsa ovat seurausta dementiasta, eikä demoneista. Judithin täytyy joko paeta kartanosta tai joutua siellä asustavan pahuuden uhriksi.

Leffan on ohjannut ja käsikirjoittanut Axelle Carolyn. Pääosissa nähdään Barbara Hershey, Bruce Davison, Nicholas Alexander, Jill Larsen, Fran Bennett ja Katie Amanda Keane.

Leffa saapuu Video -palveluun lokakuun 8. päivä.

Kommentoi

Sylvester Stallonen tähdittämä Samaritan -leffa sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Sylvester Stallonen tähdittämä Samaritan -leffa sai ensimmäisen trailerin

Samaritan

Sylverster Stallonen tähdittämä tuleva supersankarileffa on saanut ensimmäisen trailerinsa. Voit katsoa sen alta.

Elokuvassa nuori poika tajuaa, että kuuluisa supersankari, jonka uskottiin kadonneen eeppisen taistelun jälkeen 25 vuotta sitten, saattaakin olla vielä elossa.

Leffan pääosissa nähdään Stallonen lisäksi Javon “Wanna” Walton, Pilou Asbæk, Dascha Polanco sekä Moises Arias. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoituksesta vastannut Bragi F. Schut.

saapuu palveluun elokuun 26. päivä.

Kommentoi

Thirteen Lives -elokuvasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Thirteen Lives -elokuvasta saatiin ensimmäinen traileri

Thirteen Lives

on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta Thirteen Lives -elokuvasta. Leffa saapuu suoratoistopalveluun elokuun 5. päivä. Voit katsoa trailerin alta.

Elokuva kertoo Suomessakin laajasti uutisoidusta onnettomuudesta ja pelastusoperaatiosta, jossa thaimaalainen jalkapallojoukkue jäi loukkuun Tham Luangin luolaan odottamattoman myrskyn aikana.

Elokuvassa kuvataan kuinka maailman taitavimmista sukeltajista koostuva ryhmä liittyy operaatioon ja yli 10 000 vapaaehtoiseen kanssa yrittää pelastaa kaksitoista poikaa ja heidän valmentajansa.

Kommentoi