Neljä Blumhouse kauhuelokuvaa tulossa Amazon Prime Video -palveluun lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä Blumhouse kauhuelokuvaa tulossa Amazon Prime Video -palveluun lokakuussa

Bingo Hell

yhdessä Blumhouse Televisionin kanssa on tuomassa toisen osan Welcome to the Blumhouse elokuvakokoelmaa Amazon Video Prime -palveluun lokakuussa.

Neljä selkärankaa riipivää kauhutrilleriä ovat , , sekä . Voit katsoa leffojen trailerit ja tarkemmat tiedot alta.

Bingo Hell

Kun 60-vuotiaan naapurustoaktivisti Lupita (Adriana Barraza) huomaa, että hänen rakkaan paikallisen bingohallinsa on ottanut haltuunsa salaperäinen liikemies Mr. Big (Richard Brake), hän kokoaa vanhusystävänsä taistelemaan arvoituksellista yrittäjää vastaan. Mutta kun hänen pitkäaikaiset naapurinsa yllättäen kuolevat epämiellyttävissä olosuhteissa, Lupita huomaa, että gentrifikaatio on hänen pienin ongelmansa. Jotain kauheaa pesii Oak Springsin hiljaisessa barriossa ja jokaisen uuden ”Bingo!” -huudon myötä uusi uhri joutuu saaliiksi. Kun rahapalkintojen määrät ja ruumiiden määrä kasvavat yhtä mittaa, Lupitan huomaa, että tämän pelin voittaja vie todellakin kaiken.

Leffan on ohjannut Gigi Saul Guerrero ja käsikirjoittanut Shane McKenzie, Gigi Saul Guerrero sekä Perry Blackshear. Pääosissa nähdään Adriana Barraza, L. Scott Caldwell, Richard Brake ja Joshua Caleb Johnson.

Leffa saapuu Amazon -palveluun lokakuun 1. päivä.

Black as Night

Neuvokas teinityttö jättää lapsuuden taakse, kun hän taistelee vampyyrejä vastaan Black as Night -toiminta-kauhuleffassa. Viisitoista vuotta hirmumyrsky Katrinan tuhojen jälkeen uusi uhka uhmaa New Orleansia. 15-vuotias Shawna (Asjha Cooper) lähtee kostoretkelle kun hänen huumeriippuvaisesta äidistään tulee epäkuolleiden viimeisin uhri. Kolmen ystävänsä kanssa Shawna toteuttaa rohkean suunnitelman soluttautua vampyyrien kartanoon historiallisella French Quarter -alueella, tuhota heidän johtajansa ja palauttaa tämän opetuslapset takaisin inhimilliseen muotoonsa. Mutta hirviöiden tappaminen ei ole helppo tehtävä, ja pian Shawna ja kumppanit huomaavat joutneensa satoja vuosia kestäneen vampyyriryhmien konfliktiin keskelle.

Leffan on ohjannut Maritte Lee Go ja käsikirjoittanut Sherman Payne. Pääosissa nähdään Asjha Cooper, Fabrizio Guido, Mason Beauchamp, Abbie Gayle with Craig Tate ja Keith David.

Leffa saapuu Amazon Prime Video -palveluun lokakuun 1. päivä.

Madres

Nuori meksikolais-amerikkalainen pariskunta Beto (Tenoch Huerta) ja Diana (Ariana Guerra) odottavat ensimmäistä lastaan ja muuttavat pieneen kaupunkiin 1970-luvun Kaliforniassa, jossa Betolle on tarjottu töitä maatilajohtajana. Yhteisöstä eristetty ja hämmentävien painajaisten riivaama Diana tutkii heidän uutta kotitilaansa ja löytää karmean talismanin ja laatikon, joka sisältää aiempien asukkaiden omaisuutta. Löytö johtaa totuuteen, joka on paljon pelottavampi kuin hän olisi voinut aavistaa.

Leffan on ohjannut Ryan Zarazoga ja käsikirjoittanut Marcella Ochoa ja Mario Miscione. Pääosissa nähdään Tenoch Huerta, Ariana Guerra, Evelyn Gonzalez, Kerry Cahill sekä Elpidia Carrillo.

Leffa saapuu Amazon Prime Video -palveluun lokakuun 8. päivä.

The Manor

The manor on goottilainen kauhutarina modernilla käänteellä. Pahaenteinen voima uhkaa uinuvan hoitokodin asukkaita.Lievä aivohalvaus heikentää Judith Albrightin (Barbara Hershey) kykyä huolehtia itsestään ja tämä muuttaa Golden Sun Manor -vanhainkotiin, jolla on erinomainen maine. Henkilöstön ponnisteluista huolimatta ja ystävyydestä vanhemman Rolandin (Bruce Davison) kanssa, outoja asioita alkaa tapahtua ja painajaismaiset näyt piinaavat Judithia. Kun asukkaat alkavat kuolla salaperäisesti, Judithin varoitukset sivuutetaan harhaluuloina. Jopa hänen omistautunut pojanpoikansa Josh (Nicholas Alexander) ajattelee, että hänen pelkonsa ovat seurausta dementiasta, eikä demoneista. Judithin täytyy joko paeta kartanosta tai joutua siellä asustavan pahuuden uhriksi.

Leffan on ohjannut ja käsikirjoittanut Axelle Carolyn. Pääosissa nähdään Barbara Hershey, Bruce Davison, Nicholas Alexander, Jill Larsen, Fran Bennett ja Katie Amanda Keane.

Leffa saapuu Amazon Prime Video -palveluun lokakuun 8. päivä.

Koskettava elämäkertaelokuva Ferrarin perustajasta saapuu Prime Videolle ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Koskettava elämäkertaelokuva Ferrarin perustajasta saapuu Prime Videolle ensi viikolla

Ferrari

Koskettava elämäkertaelokuva Enzo Ferrarista saa ensi-iltansa Prime Videolla 24. helmikuuta. Elokuvan pääosissa nähdään huippunäyttelijät Adam Driver, Penelope Cruz ja Shailene Woodley. Elokuva perustuu tositapahtumiin.

On vuosi 1957, ja entinen Formula 1 -kilpa-autoilija, ikoninen Enzo on kriisin partaalla. Konkurssi uhkaa autotehdasta, jonka Enzo Ferrari ja hänen vaimonsa Laura rakensivat tyhjästä kymmenen vuotta aiemmin.

Samalla heidän intohimoista, mutta myrskyisää avioliittoaan varjostaa heidän poikansa Dinon menetys vuotta aiemmin. Ferrari myös kamppailee toisen, avioliiton ulkopuolella syntyneen poikansa, Pieron virallisen tunnustamisen kanssa. Samaan aikaan kiihkeä intohimo kilpa-ajamista kohtaan ajaa Enzo Ferrarin äärirajoille, kun hän suuntaa kohti Mille Migliaa, vaarallista liki 1 000 mailin kilpailua Italian halki.

Kovasti odotettu elämäkertaelokuva Enzo Ferrarista saa ensi-iltansa 24. helmikuuta.

Tältä Conor McGregor ja Post Malone näyttävät tulevassa Road House -kulttielokuvan uusinnossa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Conor McGregor ja Post Malone näyttävät tulevassa Road House -kulttielokuvan uusinnossa – katso kuvat

Road House

on julkaisemassa uusintoa 80-luvun lopun -kulttielokuvasta maaliskuun 21. päivä. Nyt leffan pääosien esittäjistä on saatu uusia kuvia. Alta näet miltä mm. Jake Gyllenhaal, vapaaottelija Conor McGregor sekä räppäri Post Malone näyttävät leffassa.

Leffan on ohjannut Doug Liman ja käsikirjoituksesta vastanneet Anthony Bagarozzi ja Charles Mondry. Elokuva perustuu David Lee Henryn ja Hilary Henkin alkuperäiseen käsikirjoitukseen.

Gyllenhaalin, McGregorin ja Post Malonen lisäksi elokuvassa nähdään Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Joaquim de Almeida, Lukas Gage, Arturo Castro, B.K. Cannon, Beau Knapp, Darren Barnet, Dominique Columbus, Bob Menery, Catfish Jean, Kevin Carroll, Travis Van Winkle sekä Hannah Lanier.

Road House saapuu Prime Video -palveluun maaliskuun 21. päivä.