Neljä tapaa, joilla peliharrastus voi muuttua uraksi Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä tapaa, joilla peliharrastus voi muuttua uraksi

www.errori.net

Eikö unelmamme ole yhdistää vapaa-ajan intohimomme ja työelämän velvollisuutemme? Työpaikan nauttiminen ja työskentely itsellesi ovat houkuttelevia mahdollisuuksia, ja onneksi pelaajalla on runsaasti mahdollisuuksia tehdä juuri niin. Tämä postaus tutkii neljää helpointa tapaa muuttaa peliharrastus uraksi.

Bonus- ja kampanjaominaisuudet

Bonusten löytäminen on hyvä tapa luoda kontakteja ja saada arvostettuja yhteyksiä pelimaailmassa. Sen muuttaminen uraksi merkitsisi sen sisällyttämistä osaksi laajempaa sitoutumista. Tämä voi olla videoblogin, verkkosivuston tai yksinkertaisen, mutta johdonmukaisen joukon ominaisuuksia, joissa on jatkuvasti päivitettyä tietoa. Bonukset ovat asioita, kuten rahansäästömahdollisuudet muille pelaajille ja yrityksien kampanjatarjoukset, esimerkiksi NetBet.

Pelikriitikko

Pelikriitikot tarjoavat joko videon tai kirjallisen analyysin pelistä, hahmoista, tarinan kaarista ja visuaalisista elementeistä. Etsi mahdollisuuksia pelilehdistä ja -sivustoista, sillä asiantuntijoita tarvitaan usein kritisoimaan ja arvioimaan uusia pelejä. Aivan kuin olisit ruokakriitikko arvioimassa ravintolaa, pelaat peliä alusta loppuun tutkien kaikkia vivahteita ja omituisuuksia. Tätä seuraisi yksityiskohtainen kuvaus henkilökohtaisesta kokemuksestasi ja puolueeton näkemys ominaisuusstandardeista.

Live-suoratoisto- ja pelisisältöprofiili

Jos et ole vastenmielinen yleisön edessä, tämä on varteenotettava tapa tutkia. Sisällöllä voi ansaita rahaa, ja pelaajilla on runsaasti materiaalia pelata. Vloggaaminen ja suoratoisto ovat molemmat vaihtoehtoja aloittaaksesi tällä alalla. Yksi tapa kokeilla on pelin tallentaminen ja suoratoisto reaaliajassa, melkein kuin live-toimintatapahtuma. Tarjoa älykkäitä, mukaansatempaavia ja informatiivisia kommentteja katsojien houkuttelemiseksi ja uskottavuuden lisäämiseksi. Ihmiset tulevat takaisin, jos annat heille palata, joten asiantuntemuksesi ja näkemyksesi on heijastuttava mediatoimissasi.

Kasvata peliprofiilia ottamalla yhteyttä muihin vaikuttajiin, tarjoamalla pelin ulkopuolisia paljastuksia ja vastaamalla kysymyksiin, joihin on vaikea vastata. Kun etsit markkinarakoa, on tärkeää löytää jotain, joka erottaa sinut muista alustoista, koska samankaltaista sisältöä on niin monella. Tämä on hyvä tapa saada seuraajia ja rakentaa mainetta pelimaailmassa ja viime kädessä saada kiinnostusta ulkopuolisista lähteistä. Tämä kiinnostus voi johtaa tärkeisiin yhteyksiin, jotka huomaavat profiilisi, kumppanin sisältömarkkinoinnin, brändin promootiot ja yleisen aiheen työntämisen, jotka kaikki voidaan kaupallistaa.

Hanki sponsori

Sponsorin löytäminen on vakiintunut tapa ansaita tuloja. Sponsori on yritys tai vaikutusvaltainen yritys, joka voi tarjota jonkinlaisen ”palkan” vastineeksi palveluista ja arvovallasta. Kaikkea pelaamista pitävälle pelaajalle tapa saada sponsorointia on olla läsnä alalla. Tätä varten on useita kanavia, mutta yksi tehokkaimmista on osallistua kilpailuihin ja turnauksiin – ja voittaa. Tämä kasvattaa seuraajaasi, lisää uskottavuuttasi pelaajana ja vaikuttajana ja houkuttelee yrityksiä nurkkaasi tukemaan. Sponsori maksaa sinulle olemassa olevien ja tulevien pelien mainostamisesta, käyttäjien kanssakäymisestä ja markkinointitapahtumien osallistumisesta.

Minkä tahansa harrastuksen muuttaminen arkisesta harrastuksesta rahaa ansaitsevaksi yritykseksi vie aikaa ja vaivaa. Se ei tapahdu yhdessä yössä, ja se vaatii kovaa työtä ja omistautumista ammatillesi. Pelaajilla on paljon mahdollisuuksia ansaita rahaa ja jopa luoda uraa seuraamalla oikeita polkuja, kuten edellä on korostettu.